maritbet girişmaritbet
Emlak 2013 Fuarı CNR'da başladı

Emlak 2013 Fuarı CNR'da başladı

Sektörün önemli isimlerini ağırlayan Emlak 2013 Fuarı CNR'da kapılarını açtı

“Emlak 2013 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı” emlak alıcılarını, satıcılarını ve finans kuruluşlarını 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de bir araya getiriyor. Fuar, CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık organizasyonuyla T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştiriliyor. CNR Emlak 2013, 20 bin metre kare alanda yapılıyor. Nihai tüketicilerin, yatırımcıların ve yabancı alıcı gruplarının projeleri yerinde görebileceği fuara 20 bin ziyaretçi bekleniyor.

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların katılımcı firmalarla buluşturulacağı CNR Emlak 2013; geliştirici, yüklenici, yatırımcı, aracı ve yan sektörlerin diyaloğunu sağlayacak. Fuarı AB ülkelerinden, Türki Cumhuriyetlerden, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün, İran ve Kuveyt'in aralarında bulunduğu ülkelerden çok sayıda alıcı ziyaret ediyor. 

2012 yılında birincisi yapılan ve yaklaşık 120 Milyon USD'lik konut satışının gerçekleştirildiği Körfez Ülkeleri Gayrimenkul Yatırım ve İş Geliştirme Konferansı'nın ikincisi de fuar kapsamında yeniden düzenleniyor. Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen konferansa ve ayrıca fuara  Suudi Arabistan, Katar, Omman, Ürdün ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 3000'in üzerinde profesyonel yatırımcı kesin kayıt yaptırmış bulunuyor. 

CNR Emlak 2013 Fuarı'na katılan firmalar; konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren “fuara özel” projelerini cazip fiyat ve ödeme koşulları ile görücüye çıkarıyor. Fuarın katılımcı firmaları arasında AB Yapı, Akzirve, Ağaoğlu(Akdeniz İnşaat), Anka Yapı, Artaş, Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu-AFK ortaklığı, Aydınlı-Metal Yapı-Arke-Vizyonlife ortaklığı, Babacan Yapı, Bak Yapı, Batı Duvarı, Biskon Yapı, Delmar Yapı, Demir İnşaat, DS Otelcilik, Global, Mesa-Kantur-Akdaş-Öztaş ortaklığı, Mürsel Kahraman İnşaat, Nissa İnşaat,  Özülke-Özkar ortak girişimi, Rumeli Yapı, Soyak, Varyap-GAP ortak girişimi ve Yalçınlar da yer alıyor. 

CNR Emlak 2013'te sergilenecek projelerden bazıları: Tema İstanbul, Avrupa Konutları(Artaş), Bakırköy 46/Maslak 1453/my Home, İstanbul Prestij Park(Bak Yapı), Soyak Evostar, Metropol İstanbul( Varyap-GAP), Vadi İstanbul(Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu-AFK), Deluxe Suits(DS Otelcilik), İstanbul Loft(Rumeli Yapı), Crown Deluxe, Crown Tower ve Güneşli Express(Babacan Yapı), Gölmahal(Yalçınlar), Referans İstanbul(Biskon), GüneşliPark(AB), Nissa Residence, Koru Florya(Aydınlı-Metal Yapı-Arke-Vizyonlife), Haliç Panorama(Mürsel Kahraman),  West  Wall Villas(Batı Duvarı), Evim Kadıköy(Anka), Elit Grand Palace/Elik Perla Palece(Delmar), Bulvar İstanbul Evleri(Özülke-Özkar), Westside İst./Pashador/Canpark AVM/Sultanbeyli AVM(Global). 

CNR Emlak 2013 ziyaretçileri, konut ya da iş yeri kredisi sürecini fuar alanında başlatabilecekler. Ayrıca tapu sorgulaması da Tapu Kadasro Genel Müdürlüğü standından yapılabilecek. Projelerin bulunduğu bölgelere CNR EXPO'dan ring seferleri de gerçekleşecek. Alanında uzman isimlerin bulunduğu seminerlerde ise “İstanbul'un Gayrimenkulde Marka Kent Yolculuğu” ve “Mütekabiliyetten Sonra” konu başlıklarının yer aldığı sektörel detaylar masaya yatırılacak. Fuara katılan gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerince tanıtımı yapılacak projeler her kesime hitap eden konut ve ofislerden oluşuyor. Organizasyonda, A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı gerçekleşiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Belgin Özyurt, 'Koru Florya'yı erken teslim edeceğiz'
  • 05.12.2013 21:00

Belgin Özyurt, 'Koru Florya'yı erken teslim edeceğiz'

Belgin Özyurt, Hüseyin Belibağlı'ya yaptığı açıklamada projeyi Nisan-Mayıs 2014 ...

Emlak 2013 Fuarı'ndan çok özel kareler yayında
  • 05.12.2013 20:21

Emlak 2013 Fuarı'ndan çok özel kareler yayında

CNR'da düzenlenen Emlak 2013 Fuarı'nın sektöre ışık tutan görüntülerini izlemek ...

Emlak 2013 Fuarı CNR'da kapılarını açtı
  • 05.12.2013 18:56

Emlak 2013 Fuarı CNR'da kapılarını açtı

CNR'da düzenlenen Emlak 2013 Fuarı bugün kapılarını açtı. 8 Aralık'a kadar devam ...

Emlak 2013 Fuarı'ndan kareler
  • 07.12.2013 20:31

Emlak 2013 Fuarı'ndan kareler

İstanbul'da düzenlenen Emlak 2013 sektör buluşmasından kareler yayında ...

Emlak 2013 Fuarı'ndaki stantlardan özel kareler yayında
  • 06.12.2013 16:48

Emlak 2013 Fuarı'ndaki stantlardan özel kareler yayında

CNR'da düzenlenen ve 5 aralık'ta kapılarını ziyaretçilerine açan Emlak 2013 Fuar ...

Mustafa Acar 'Gayrimenkul ve müzayedecilik birbirini tamamlıyor'
  • 10.12.2013 08:40

Mustafa Acar 'Gayrimenkul ve müzayedecilik birbirini tamamlıyor'

Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Acar Emlak 2013 Fuarı’nda Eskidji markasının ol ...