maritbet girişmaritbet
Emaar'ın dev kulesi film seti oldu

Emaar'ın dev kulesi film seti oldu

Emaar tarafından Dubai’de yapılan ve 828 metreyle dünyanın en yüksek binası unvanını elinde bulunduran Burj Halife kulesi film dünyaca ünlü bir filmin ana karakteri oldu.

Emaar tarafından Dubai'de yapılan ve 828 metreyle dünyanın en yüksek binası unvanını elinde bulunduran Burj Halife kulesi film dünyaca ünlü bir filmin ana karakteri oldu.

Başrollerinde ünlü oyuncu Tom Cruise'nin oynadığı ve tüm dünyada beğeniyle izlenen Mission İmppossible (Görevimiz Tehlike) filminin son serisi olan Ghost Protocol'de devasa gökdelen tüm iştihamıyla gözler önüne seriliyor. Filmin birçok sahnesinde Tom Cruise'nin tırmandığı Burj Halife, adeta görsel şölen sunarken, inşaatın da ulaştığı noktayı ortaya koyuyor. Bu sahneler filmin en çok akılda kalan sahnelerini oluşturuyor. Türkiye'de yeni gösterime giren filmin çekildiği kulenin yapımcısı olan Emaar'n Türkiye'de devam eden yaklaşık 500 villadan oluşan Toskana Vadisi projesi bulunurken, firma Libadiye'de de 'Yeni İstanbul' adında çok büyük bir projeyi yakında satışa çıkaracak.

Yorum Yaz