maritbet girişmaritbet
Ebru Gündeş'e doğum hediyesi yalı!

Ebru Gündeş'e doğum hediyesi yalı!

Geçtiğimiz gün ilk bebeğini dünyaya getiren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e eşi Reza Zarrab Kanlıca'dan bir yalı hediye etti.

Doğum yaptıktan sonra iki gün yattığı hastaneden taburcu olan Ebru Gündeş, ‘dünyanın en güzel hediyesi' dediği bebeği için eşi Reza Zarrab'a teşekkür etti.

Geçtiğimiz cumartesi günü sezaryenle doğum yapan ve Alara ismini verdiği bir kız bebek dünyaya getiren Ebru Gündeş, Florence Nightingale Hastanesi'nden taburcu oldu.

Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, “Allah'a çok şükür, her şey sorunsuz geçti. Alara'mızı aldık, gidiyoruz” dedi.

Bebeğini kucağına ilk aldığında duygulandığını söyleyen sanatçı, “O kadar karışıktı ki duygularım... Emzirme denen şey hakikaten çok acayipmiş. O duyguyu tatmak çok güzel” diye konuştu.

Gündeş, eşi Reza Zarrab'a da teşekkür etti: “Dünyanın en güzel hediyesi için eşime çok teşekkür ediyorum. Bizim evde Reza Bey'in sözü geçiyor. Kız istedi, kız oldu. Bebeğimizin ismini de o koydu. Bakalım, bundan sonra da talepleri var. Allah olmayanlara da nasip etsin.”

Ebru Gündeş hastaneden eşi Reza Zarrab ile el ele çıktı. Görüntülenmesini istemediği için bebeğini eve önden yollayan sanatçı, “Bebek biraz kendine gelsin, herkes görecek” dedi.

KANLICA'DA SEZEN'E KOMŞU OLACAKLAR

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab, doğumun ardından Kemer Country'deki evlerine gitti. Çift, yeni aldıkları Kanlıca'daki yalıya tamiratı biter bitmez taşınmayı planlıyor.

Gündeş ve Zarrab, önümüzdeki yılın ilk aylarında yerleşecekleri evde Sezen Aksu'ya komşu olacak.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakanlıktan dönüşüme 5 milyar liralık kira desteği!
  • 10.05.2021 12:55

Bakanlıktan dönüşüme 5 milyar liralık kira desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kapsamında yılın ilk çeyreğinde 11 ...

Sezen Aksu, evinde 3 günde bir virüs temizliği yaptırıyor
  • 25.02.2021 16:22

Sezen Aksu, evinde 3 günde bir virüs temizliği yaptırıyor

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Kanlıca'daki yalısını üç günde bir dezenfekte ettiriyor ...