maritbet girişmaritbet
Dumankaya Pusula, hem kazandırıyor hem mutlu ediyor

Dumankaya Pusula, hem kazandırıyor hem mutlu ediyor

Dumankaya Pusula’nın Gayrimenkul Değerlendirme hizmeti, yatırım amaçlı ev alanlara, komisyonsuz kiralama ve satış desteği sunuyor

 
Kaynak: Sabah Emlak


Dumankaya İnşaat konut satışından başlayarak, satış sonrasında da devam eden tüm hizmetlerini Dumankaya Pusula çatısı altında müşterilerine sunuyor. Dumankaya Müşteri Hizmetleri Direktörü Berrin Löker, artık inşaat şirketlerinin sorumluluklarının konutun satışıyla tamamlanmadığını söyleyerek müşterilerin satış sonrasında da ihtiyaç, beklenti ve taleplerine cevap üretmenin önemine işaret ediyor.

Dumankaya projelerinden konut alanların yüzde 60'ının yatırım amacıyla konut aldığına değinen Löker, Dumankaya Pusula'ya Gayrimenkul Değerlendirme hizmetini de eklediklerini kaydetti.

Löker, "Bu hizmet aracılığıyla yatırım amacıyla konut alan müşterilerimizin konutlarını onlar adına değerlendiriyor, satış ya da kiralama hizmetleri sunuyoruz. Emlakçılardan farklı olarak, yatırımcı müşterimizin konutunu komisyonsuz olarak, gerçek değerinde değerlendirilmesine, satılmasına ya da kiraya verilmesine aracılık ediyoruz" dedi.

Doğum gününde çiçek bile gönderiyor
Löker ayrıca, "Avantajlar, kolaylıklar ve hizmet paketi" olarak özetlediği Dumankaya Pusula ile satış sonrasında evde çıkan teknik aksaklıklardan tutun, doğum gününde arkadaşa gönderilecek çiçeğe kadar her konuda müşterilerinin yanında yer aldıklarını anlatıyor.

Dizayn Destek ile beyaz eşyalar yüzde 50 indirimli
Löker,asistan hizmetleri başlığı altında, tatil bileti, restoran tiyatro, sinema, konser rezervasyonu, araç muayenesi yaptırılması ve hediye çiçek gönderimi organizasyonu gibi hizmetlerin yer aldığını ifade ederek, Dumankaya'dan daire satın alanların daire tesliminden 1 yıl sonrasına kadar organizasyonel hizmetlerden yararlanabildiklerini belirtti. Dizayn Destek hizmetlerinde ise kombi, ankastre ürünler, perde, portmanto, klima gibi ürünihtiyaçlarının temininde büyük avantajlar sağlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz