maritbet girişmaritbet
Dubai Cityscape Global 2016’da neler oldu?

Dubai Cityscape Global 2016’da neler oldu?

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai’deki Cityscape Global 2016 6 Eylül’de kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Gayrimenkul sektörünün en büyük fuarlarından olan ve 6-8 Eylül 2016 tarihlerinde yerli-yabancı firmaları, yatırımcıları bir araya getiren Dubai Cityscape 15. kez markalı projelerin vitrini oldu. 

Emlak haberciliği konusunda birçok başarıya imza atan, gerek yurt içinde gerek yurt dışında sektörün gözü kulağı olan Emlaktasondakika.com'un da fuarın tüm gelişmelerini an be an aktardığı Dubai Cityscape Global 2016, ilk günden gördüğü ilgi ile katılımcıları memnun etti. Fuarda ekibimizin canlı yayın röportajları ve canlı lansmanlar da sektörün takdirini kazandı ve sektör temsilcileri tarafından her fuarda olduğu gibi artı puan aldı.   

Peki fuarın ilk günü olan 6 Eylül 2016 (dün) günü Dubai Cityscape'te hangi etkinlikler oldu?

İşte Emlaktasondakika.com farkı ile Dubai Cityscape'in 1. günü yaşananlar:

Dubai'de yapılan Cityscape 2016 Fuarı'nı Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum açtı. Beraberindeki heyet ile birlikte fuara gelen Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum, standları gezdi. Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum'un fuara gelmesi ile fuarda hareketlilik ve sıcak temaslar daha da arttı. 

Şeyh El Maktum

Fuarın ilk gününde 5 Türk firması kendi standlarında toplantı düzenledi.

10.00 – 12.00 / Garanti Koza Basın Toplantısı (Garanti Koza Standı)
Firma, saat 10.00-12.00 saatleri arasında basın mensupları ile bir araya geldi. 

12.00 – 13.00 / Artaş İnşaat Basın Toplantısı, Avrupa Office Ataşehir Lansmanı (Artaş Holding Standı)
12.00-13.00 saatleri arasında, dev stand alanında basınla buluşan Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, fuarda keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 

artaş inşaat cityscape 2016 fuarında mantıArtaş İnşaat standında mantı dağıtıldı

Yeni projeleri hakkında bilgiler veren Çetinsaya, mega projelerini anlattı. Fuardaki 330 metrekarelik stand alanı ile büyük ilgi gören firma, öğle saatlerinde ise misafirlere yöresel Kayseri Mantısı ikram etti. 

13.00- 14.00 / SPDO Sabri Paşayiğit Mimarlık Basın Buluşması (SPDO Standı)
Fuarda stant açan ve yurtdışında önemli mimari projelere imza atan Sabri Paşayiğit Mimarlık, toplantı düzenledi. Emlaktasondakika.com'un canlı yayınında özel açıklamalarda bulunan Sabri Paşayiğit fuardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

14.00 – 15.00 / Tahincioğlu Gayrimenkul Sohbet Toplantısı (Tahincioğlu Gayrimenkul Standı)
Tahincioğlu Gayrimenkul, mevcut yatırımları ve yeni projelerini fuarda düzenlediği toplantıda açıkladı. Tahincioğlu, Cityscape Global 2016'da Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidapark Kayaşehir projelerini görücüye çıkardı. Firma, fuar süresince yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı.

15.00 - 16.00 / Kuzu Grup Toplantısı (Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu ve Jumeirah CEO'su Stefan Leser ev sahipliğinde)

Dubai Cityscape Global 2016'da 6 Eylül 2016 Salı günü saat 15.00'te sohbet toplantısı düzenleyen Kuzu Grup, Jumeirah Group CEO'su Stefan Leser, Dubai Cityscape Global'de bir araya geldi. 

Fuara Sea Pearl Ataköy projesi ile katılan firma, Jumeirah Group ile mevcut işbirliklerinin yanı sıra yeni hedefleriyle ilgili bilgi paylaştı.

İŞTE EMLAKTASONDAKİKA'NIN DUBAI CITYSCAPE'TEKİ CANLI YAYIN RÖPORTAJLARI: 

Fuar ilk günden itibaren renkli görüntülere ve sıcak satışlara sahne olurken Emlaktasondakika.com ekibi ise inşaat patronları ile özel canlı yayın programları gerçekleştirdi. Birçok firma dev projelerini anlattı ve fuar hakkındaki görüşlerini samimi bir şekilde aktardı.   

Cihan İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Bengi Hışır, Dubai Citysacape Global 2016'da Emlaktasondakika.com ekibine özel açıklamalarda bulundu.

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Dubai Cityscape Fuarı'ndaki canlı yayınımızda Emlaktasondakika.com Haber Müdür Yardımcımız Uğurcan Tokay'ın sorularını yanıtladı. 

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Dubai Cityscape 2016 Fuarı'nda ESD'nin canlı yayın programında özel bilgiler verdi. Süleyman Çetinsaya, önümüzdeki dönemde 4 farklı projeyi daha açıklayacaklarını belirtti.

İşte o açıklamalar:

Dubai Cityscape Global'de canlı yayın programlarına devam eden ESD ekibi İnvest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar'ı canlı yayınında ağırladı. 

Vadistanbul İcra Kurulu Üyesi Alpay Çepni, Dubai Cityscape Global'de Emlaktasondakika'nın canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Eroğlu Satış Grup Müdürü Dilek Özdemir Dubai Cityscape Global 2016'da Emlaktasondakika.com Haber Müdür Yardımcısı Uğurcan Tokay'a özel açıklamalarda bulundu.

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Fuarı'nda canlı yayınımıza katıldı ve bazı açıklamalarda bulundu.

FYP Proje Geliştirme ve Pazarlama Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson, Dubai'de düzenlenen gayrimenkul fuarında fuar değerlendirmesinde bulundu. Ayrıca GYODER kampanyası ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, Dubai Cityscape 2016 Fuarı'nda ekimizin sorularını yanıtladı.

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape Global 2016'ya katılan ünlü mimar Sabri Paşayiğit, fuarda yeni proje planları hakkında açıklamalar yaptı. Umman'da yeni bir projenin tasarımına başlayacaklarını belirtti.

DUBAI CITYSCAPE GLOBAL 2016'NIN İKİNCİ GÜNÜ: 

Gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası fuarlarından olan Dubai Cityscape Global, ikinci gününde de hızla devam ediyor. Yerli-yabancı yatırımcıların Türk inşaat firmaları ile temaslar kurduğu, randevuların alındığı fuarda sıcak satışlar gerçekleştirilirken, tüm firmaların öncelikli amacı Türkiye'nin imajını güçlendirmek ve 'Biz buradayız'ı vurgulamak oldu. 

Fuarda, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin gerçek gayrimenkul sitesi Emlaktasondakika.com ekibi, Beyoğlu Belediye Başkanıu Ahmet Misbah Demircan, Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Feres Gayrimenkul Yönetim Kurulu Eş Başkanları, Murat Yağan ve Salih Çıkman gibi değerli isimlerle canlı röportajlar yaptı. 

Beyoğlu Beldiye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Dubai Cityscape 2016 Fuarı'nın ikinci gününde Sabri Paşayiğit Design Office - SPDO standını ziyaret etti. Umman'da yeni bir proje geliştirecek olan Sabri Paşayiğit ile görüşen Ahmet Misbah Demircan, Paşayiğit'e başarılar diledi. 

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET MİSBAH DEMİRCAN, ESD'YE KONUŞTU

Beyoğlu Beldiye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Dubai Cityscape 2016 Fuarı'nda Emlaktasondakika.com canlı yayınında Haber Müdür Yardımcımız Uğurcan Tokay'ın soruları yanıtladı.