maritbet girişmaritbet
Denizbank’a başvurdu Ayığı’nda ev kazandı

Denizbank’a başvurdu Ayığı’nda ev kazandı

Denizbank’ın düzenlediği, “Denizbank’tan PTT Kredili Hesap ile Kazanın” kampanyası bir kişiye Ayışığı Halting Place’in kapılarını araladı.

Demir İnşaat'ın anlaşmalı olduğu Denizbank'ın düzenlediği, “Denizbank'tan PTT Kredili Hesap ile Kazanın” kampanyası, bir kişiye Ayışığı Halting Place'in kapılarını araladı. 14 Eylül – 15 Aralık 2011 tarihleri arasında Türkiye genelinde Denizbank'tan PTT kredili hesaba başvuranlar arasında yapılan çekilişin talihlileri belli oldu. Çekiliş sonucunda Konya'dan Selahattin Yaka, AyışığıHaltingPlace projesinden215 binTL değerinde 102 metrekarelik 2+1 daire kazandı.

Sosyal yaşam alanları ve kalitesiyle fark yaratan AyışığıHaltingPlace'te konforlu bir yaşama adım atacak olan Selahattin Yaka;Denizbank Trakya Bölgesi Satış Müdürü Harun Tekik, Denizbank Hadımköy Şube Müdürü Engin Pamukcu ve PTT Avrupa Yakası Baş Müdür Yardımcısı Engin Süzar'ınkatılımıyla dün gerçekleşen törende evinin anahtarını teslim aldı.

Denizbank'ın kampanyası ile böyle güzel bir fırsat sunmaktan keyif duyduklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, lüksün ve konforun adresi AyışığıHaltingPlace'tekullanılan markalı ürünleri modern iç mimari ile birleştirdiklerini söyledi. Demir, projede 1+1 daireler de dâhil olmak üzere bütün planlarda uygulanan ve Türk toplumunun vazgeçemediği balkonların, 1. ve 4. katlarda yerini terasa bıraktığını da ifade etti.

Beylikdüzü bölgesindeki projeleriyle adından söz ettiren Demir İnşaat'ın lüks konut projesi AyışığıHaltingPlace, toplam 346 konuttan oluşuyor. Projede;1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. E-5 Karayolu yakınında konumlanan projede, 2010 yılının Ağustos ayında yaşam başladı.

AyışığıHaltingPlace projesinde, yürüyüş parkurundan kapalı-açık yüzme havuzuna, basketbol, voleybol ve futbol sahasından squash'a, barbekü alanından oyun parkına, kafeteryadan kuaföre, kapalı otoparkından oto kuaförüne, fitnesscenter'dan Türk hamamına her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Ayrıca projede yer alan alerji ve astım hastalarına özel tuz odası da bir başka önemli detay...

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu
  • 14.02.2018 13:23

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı Demir Country proje kampanya ...

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'
  • 12.09.2014 16:39

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'

Demir İnşaat YKB Hamit Demir, yeni projelerini anlattı. İş güvenliğine de değine ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım
  • 15.08.2014 08:58

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, canlı yayınımıza konuk oldu. De ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım
  • 15.08.2014 08:54

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile Beylikdüzü'nden İzmir'e uzan ...

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında
  • 29.04.2014 15:04

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında

Birçok projenin altına imzasını atan Demir İnşaat'ın dikkat çeken tanıtım filmi ...

Ayışığı Vadi Evleri'ni Hamit Demir'den dinleyin!
  • 08.08.2012 17:21

Ayışığı Vadi Evleri'ni Hamit Demir'den dinleyin!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Ayışığı Vadi Evleri'nin satış e ...