maritbet girişmaritbet
Dap ikinci yelkeni suya indirdi! DAP Royal Center'da 308 TL!

Dap ikinci yelkeni suya indirdi! DAP Royal Center'da 308 TL!

Dap Yapı'nın İstanbul Maltepe'de yelken şeklinde tasarladığı Dragos Royal Towers'ın ardından, yine aynı bölgede planladığı Dap Royal Center projesi, 4 bin metrekarelik göletin bulunduğu su konsepti ile büyük ilgi görüyor. Projede dairelerin fiyatı 308 bin liradan başlıyor

 

 
Yeniler gün ışığına çıkıyor
 
Ekonomideki iyileşme sinyallerinin ardından emlak sektöründe başlayan canlanma sonucu, uygun zamanı bekleyen projeler tek tek gün ışığına çıkmaya başladı. Selale konseptiyle ürettiği Şelale Konakları, Space Center, Premium Residence, Crown Center, Village, Şelale Evleri ve Centro Futura ile tanınan Dap Yapı, farklı mimarisiyle büyük ilgi gören İstanbul Maltepe'deki Dragos Royal Towers'ın ardından, yine Maltepe'de planladığı Dap Royal Center ile dikkatleri yeniden üzerine çekti.
 
Mimari anlayışı değiştirdi
 
Dap Yapı'nın genç patronu Ziya Yılmaz, hedeflerinin sanat eseri niteliğinde projelere imza atmak olduğunu belirterek şöyle dedi: "Biz, bulunduğu bölgede adres teşkil edebilecek projeler yapmak istiyoruz. Bunu yaparken de ülkemizin vitrinini güzelleştiren projeler üretmeye çalışıyoruz. Yelken şeklindeki kuleleriyle büyük ilgi gören Dragos Royal Towers'ın ardından, aynı konseptteki Dap Royal Center ile de sektöre yeni bir soluk getirdiğimizi, İstanbul'un mimari anlayışını değiştirdiğimizi düşünüyorum."
 
Amaç nitelikli konut üretmek
 
Dap Yapı'nın çok konut değil, nitelikli, 50 yıl sonra da değerine değer katan projeler üretmek için çalıştığını kaydeden Ziya Yılmaz şöyle konuştu: "Amacımız hep bir önceki projenin ötesine geçmek. Dap Royal Center 11'inci projemiz. Su, yelken, sahil ve gökyüzü temalarıyla inşa edilen proje 120 ve 140 metrelik, 27 ve 30 katlı iki kulede 210 daire ile kulelerin ortasında 13 katlı iş merkezinden oluşuyor. Rezidans konseptiyle planladığımız projede beş yıldızlı otel hizmetleri verilecek."
 
4 bin metrekarelik gölet
 
Dap Royal Center'ın mimarisinin yanı sıra, başka hiçbir projede yer almayan, 4000 metrekarelik dev göletiyle de büyük farklılık yarattığını belirten Ziya Yılmaz, su konseptinin projenin en öne çıkan diğer özelliği olduğunu söyledi. Ziya Yılmaz, "Dap Royal Center'de daireler altıncı kattan itibaren denizi görüyor. Denizi görmeyen daireleri ise mutlaka dev gölete veya havuza bakacak şekilde konumlandırdık. İsteyen göletin içinde, bloklar arası sandal keyfi yapabilecek" diye konuştu.
 
Tavan yüksekliği 3.5 metre
 
Dap Royal Center'in en büyük farklılıklarından birinin ise 20'nci kattaki golf sahası olduğunu belirten Ziya Yılmaz şöyle dedi: "İsteyen, Adalar'a karşı golf oynamanın zevkini yaşayacak" dedi. Projede açık-kapalı yüzme havuzları, sosyal tesis, hamam, sauna, fitness center'ın yer aldığı 5 bin metrekare sosyal tesisimiz var. Normalde binalarda 2 metre 90 santim olan tavan yüksekliği, Dap Royal Center'da 3.5 metre. Bu da konutların daha aydınlık ve ferah olmasını sağlıyor."
 
308 bin liradan başlıyor
 
Dap Royal Center'ın yatırım maliyetinin 150 milyon lira olduğunu belirten Ziya Yılmaz, büyüklükleri 62-260 metrekare arasında değişen 210 rezidans dairenin fiyatlarının ise 308 bin ile 1 milyon 371 bin lira arasında değiştiğini söyledi. Ziya Yılmaz, "Müşterimize, yüzde 5'i peşin ve yüzde 20'si bir yıl sonra olmak üzere 0.85 faiz ile 120 aya kadar banka kredisi imkanı sunuyoruz. Ayrıca yüzde 25 peşinat vererek 36 aya kadar 0.79 faiz oranı ile vadelendirilen DAP finans seçeneği de mevcut."
 
 
24 ayda tamamlanacak
 
Ziya Yılmaz, projedeki 62-68 metrekare 1 artı 1, 88-120 metrekare 2 artı 1, 124-235 metrekare 3 artı 1 ve 194-260 metrekarelik 4 artı 1'lerin yüzde 25'inin lansmandan önce satıldığını söyledi. 15 Eylül'de başlayan ve 45 gün sürecek ilk kampanya ile konutların yüzde 65'ini satmayı hedeflediklerini belirten Yılmaz, 45 günün ardından fiyatların değişeceğini söyledi. Ziya Yılmaz, bitiş tarihinin 30 ay olarak planlanmakla birlikte hedeflerinin 24 ay sonunda Eylül 2012'de teslim etmek olduğunu söyledi.
 
 
750 milyon liralık hacim
 
Dap Royal Center ile birlikte 2011'de 4 projeye başlayacaklarını belirten Ziya Yılmaz, proje ve ruhsat çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Projelerden birinin İstanbul Çağlayan'da yapılacağını belirten Ziya Yılmaz, "Buradaki proje 300-350 ofis ve dükkan oluşacak. Diğr iki proje ise Maltepe'de yer alacak. 4 projenin bedeli 500 milyon lira. Üzerinde çalıştığımız bir arazi daha var. Bu arazi de olumlu sonuçlanırsa, elimizde 700-750 milyon liralık bir hacmimiz olacak" dedi.
 
Deprem sektör için milat
 
Depremin sektör için bir milat olduğunu belirten Ziya Yılmaz, inşaat firmalarının depremden sonra   güzel projeler yaptığını söyledi. Firmaların sadece para kazanmak için değil, ülkenin vitrinini güzelleştirme içgüdüsüyle proje üretmesi gerektiğini belirten Ziya Yılmaz, "Yöneticilerin de firmalara destek olması gerekli" dedi. Ziya Yılmaz, istedikleri gibi bir arazi olduğunda Toplu Konut İdaresi ihalelerine girebileceklerini ve ortak proje üretmeye hazır olduklarını söyledi.
 

 
Proje bitince karşısına oturup seyrediyorum
 
İşini çok sevdiğini belirten Ziya Yılmaz, yeni bir projeye başladığında çok mutlu olduğunu söyledi. Ziya Yılmaz, "Bir de proje bittiği zaman geçip karşısına oturur seyrederim. O dakikalar benim  en mutlu olduğum zamanlardır. Her şey istediğim gibi olmuş mu diye uzun uzun incelerim. Sizin ürettiğiniz binalarda insanların kendilerine hayat kurmaları inanılmaz bir duygu" dedi.
 

 

DAP Royal Center iletişim bilgileri
Web: www.dapyapi.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 517 1 517

  • Etiketler:

Yorum Yaz