maritbet girişmaritbet
Çuhadaroğlu, 3 projeyi daha her mevsime hazır hale getirecek

Çuhadaroğlu, 3 projeyi daha her mevsime hazır hale getirecek

Çuhadaroğlu, inşaat sektörünün önde gelen projelerine özgü çözümler, kaliteli ürünler, her iklime uygun geniş ürün yelpazesi sunuyor.

Çuhadaroğlu Alüminyum, Fikirtepe'de bulunan Business İstanbul projesi, Maltepe'deki Piazza ile Topkapı'da yer alan İnistanbul projesine özel çözümler sunacak. 

Yapımına 2014 yılında Kadıköy'de başlanan Türkiye'nin en büyük, kentsel dönüşüm projelerinin tek ofis projesi olma özelliği taşıyan Business İstanbul Projesi, gayrimenkul sektörünün önemli yatırımcılarından olan Rönesans Gayrimenkul'ün Maltepe'de hayata geçirdiği Leed Gold sertifikasyonu adayı, Piazza projesi ve İstanbul Topkapı'da inşa edilen, İş GYO ve Nef'in ortak çalışması olan 60 bin metrekare cepheye sahip, 35 bine yakın işletmenin yer aldığı, İnistanbul projesi sektör duayeni Çuhadaroğlu ile el sıkıştı. 

Çuhadaroğlu; Durmak yok, yola devam diyor..

Ülkemizde yaşanan terör olayları, menfur darbe teşebbüsü ve yıl sonu itibariyle dolar kurundaki artışa rağmen, tüm yatırımlarına ara vermeden devam eden ve mimari çözümler ürettiği projelerine her geçen gün yenilerini ekleyen Çuhadaroğlu; 2016 yılında halka arz edilen ilk önemli  firma olmanın ve gösterdiği başarının devamını istikrara bağlıyor. 62 yıldır sektörde yarattığı güven algısını, başardıkları işleri yenilikçi bir bakış açısı ve geleneksel  disiplinle devam ettirdiklerini söyleyen Çuhadaroğlu Grubu Genel Müdürü Kenan Aracı "Çuhadaroğlu Grubu olarak yaşanan menfur darbe teşebbüsüne rağmen, planladığımız şekilde yatırımlara ara vermeden devam ediyoruz. Ocak 2017 itibari ile tamamlanacak tesisimizde 250 bin metrekare Alüminyum kapı, pencere ve cephe sistemleri imalatı yapabilecek kapasiteye ulaşacağız. Üretim teknolojileri kabiliyetlerimizi geliştirmekle birlikte, ürün geliştirme ve inovasyon gücümüzü de arttırdık. Son 10 yılda Çuhadaroğlu olarak önemli bir dönüşüm yaşadık. Üretim kabiliyetlerimizi geliştirdikten sonraki süreçte üreten ve talep bekleyen bir firma olmaktan ziyade, son yıllarda ağırlık verdiğimiz müşteri ve pazar odaklı yaklaşımı benimsedik. Bu yaklaşım sayesinde, müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını daha yakından takip ve analiz ediyoruz. Sahaya daha çok çıkıyor, sahadan gelen müspet, menfi eleştiriler doğrultusunda pazar ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte ürün ve günümüzde satış için en önemli argüman olan destek hizmetlerini geliştirmeyi sürdürüyoruz. Bu interaktif yaklaşımımızı AR-GE, teknik destek ve inovasyon gücümüzle birleştirerek ürün portföyümüze taşıdık. Sektörde bu anlamda fark yaratmaya devam ediyoruz ve edeceğiz de" diyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?
  • 26.08.2022 11:54

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?

İş GYO, güncel kredi notuyla ilgili açıklamada bulundu. ...

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!
  • 23.08.2022 09:26

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Beşkitaş Dikilitaş'taki binasını yeni proje h ...

 Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!
  • 30.12.2021 11:43

Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!

Sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir nefes getiren Nef, 2022’nin ilk fırsatı için ...

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor
  • 30.09.2021 16:51

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor

Nef, sanatın farkındalık gücünü, sanatçı Sıtkı Kösemen’in sergisinde bir kez dah ...

Nef Garantili Kira Desteği nedir?
  • 13.12.2017 16:40

Nef Garantili Kira Desteği nedir?

Nef tarafından açık artırmayla satılacak olan dükkanlar için Garantili Kira Dest ...