maritbet girişmaritbet
CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yüzde 20 indirim fırsatı

CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yüzde 20 indirim fırsatı

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na avantajlı gayrimenkul satın almak isteyenler akın etti.

Ankara'nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı'na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi. Katılımcı firmalar, CNR Emlak Ankara'ya özel olarak konut alıcılarına yüzde 20'lere varan indirimler uyguladılar.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın himayesinde bu yıl ilk kez Ankara'da düzenlenen Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı'na (CNR Emlak Ankara) kurumsal ve bireysel bazda çok sayıda profesyonel ziyaretçi akın ederken, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da fuara ilgi gösterdi. CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından da desteklenen fuar, 10 Eylül tarihine kadar ATO Congresium'da devam edecek.

Rus yatırımcılardan, FORCES firmasının ticari projelerine yoğun ilgi

Köklü gayrimenkul firmalarından olan FORCES, fuarda Ankara'nın çeşitli ilçelerinde hayata geçirdiği 30 projeyi yerli ve yabancı yatırımcının beğenisine sunuyor. Firma yöneticisi Sezer Çoban, CNR Emlak Ankara'ya katılan ziyaretçilere özel olarak, fuarda sergiledikleri projelerinde yüzde 20'ye varan indirimler uyguladıklarını söyledi. CNR Emlak Ankara Fuarı'nda ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya gelen FORCES, Rus yatırımcılara Türkiye ve Ankara'ya yatırım yapmanın avantajları hakkında bilgi verdiler. Rus yatırımcılar FORCES firmasının özellikle ticari projelerine özel ilgi gösterdiler. Standı ziyaret eden Rus alıcılar ile firma yetkilileri iş birliği yapmak için görüşmelerde bulundular. Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye olan yatırımlarını artırmak amacıyla da düzenlenen CNR Emlak Ankara Fuarı'nda, başta Rusya ve Azerbaycan'dan gelen özel davetli VIP yatırımcılar ağırlanıyor.

Eminevim'den fuara özel erken teslimat

Fuara iki rezidans konseptli konut projesiyle katılan Şani İnşaat, fiyatları 149 bin lira ile 310 bin lira arasında değişen konutlarında, CNR Emlak Ankara Fuarı'na özel olarak yüzde 5 indirim uyguluyor. Faiz ödemeden konut ve otomobil sahibi olmak isteyenler için hayata geçirilen Eminevim de CNR Emlak Ankara Fuarı'na özel olarak erken teslim olanağı sunuyor.Eminevim Keçiören Şube Müdürü Aras Karaçay, Eminevim sisteminin Anadolu imece yardımlaşma sisteminden esinlenerek hayata geçirildiğini aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü: “CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılmaktaki en büyük amacımız sistemi Ankaralılara tanıtmaktı. Fuar aracılığıyla Ankara'da sistemimize yoğun bir talep olduğunu gördük. Yakın zamanda Ankara'da geliştireceğimiz projelerimiz olacak. Türkiye'de 100 bin aile Eminevim ile konut ve otomobil sahibi oldu.”

Kentsel dönüşüm projeleri için yatırımcı aranıyor

Fuarda sergilenen kentsel dönüşüm projelerine de ilgi büyük oldu. Yıldırım Belediyesi, 10 farklı bölgede tamamladığı kentsel dönüşüm projelerini CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yatırımcı ve müteahhitlere tanıtıyor. Fuar aracılığıyla Bursa'nın merkezinde yer alan projeler için yatırımcı bulmayı hedeflediklerini aktaran Kentsel Dönüşüm Proje Kontrolörü Sinem Çolak, “Türkiye'nin en fazla kentsel dönüşüm projeleri üreten belediyelerdeniz. Yaptığımız projelerimizde öncelikli hedefimiz hak sahiplerinin daha sağlıklı yaşam alanlarına kavuşmasını sağlamaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Göcek Körfezi, 6 etaplı projeyle korunacak!
  • 17.03.2022 09:24

Göcek Körfezi, 6 etaplı projeyle korunacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Göcek Körfezi’ni koruyacak 6 e ...

Türkiye ve Angola şehircilik alanında iş birliği yapacak!
  • 11.03.2022 10:06

Türkiye ve Angola şehircilik alanında iş birliği yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Angola Bayındırlık ...

Yerli üretim, Hazine taşınmazları ile destekleniyor!
  • 15.02.2022 13:39

Yerli üretim, Hazine taşınmazları ile destekleniyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ilaç ve kozmetik sektöründe yo ...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ismi resmen değişti!
  • 29.10.2021 09:22

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ismi resmen değişti!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çevre ve Şehircilik ...