maritbet girişmaritbet
CHP Genel Merkezi’ni akıllı binaya taşıyor!

CHP Genel Merkezi’ni akıllı binaya taşıyor!

Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) yeniden belirlenmesinin ardından bu kez Genel Merkez personeli yeniden yapılandırılacak

Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) yeniden belirlenmesinin ardından bu kez Genel Merkez personeli yeniden yapılandırılacak. Yerel seçimler öncesi, Genel Merkez'de mesai saatlerine sıkı kontrol geliyor.

CHP'nin "akıllı bina" olarak adlandırılan ve taşınma işlemleri eski Genel Başkan Deniz Baykal döneminde gerçekleştirilen Genel Merkez'in de, modernize edilmesine karar verildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12. kattaki başkanlık katı dışındaki tüm birimler yeniden yapılandırılacak.

Bu kapsamda genel başkan yardımcılarının ekiplerinin kulisleri dikkat çekiyor. İletişim, Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yeni bir ekip için start verdi. Tekin, medya ile ilişkileri organize edecek profesyonel bir ekip oluşturmak istiyor. Bu çerçevede İletişim Koordinatörlüğü ile Basın Bürosu'nun yeniden yapılandırılması gündemde. İdari veMali İşlerden sorumluGenel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Genel Merkez'de mekan incelemesinin yanı sıra çalışanlarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Oran, personelin 'performans' değerlendirmesini gerçekleştiriyor. Genel Merkez çalışanları ise, eski Genel Başkan Deniz Baykal döneminde genel sekreter olarak görev yapan ve bu nedenle personelin önemli bölümünü tanıyan Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'e "işten çıkarılma" endişelerini aktarıyor. Genel Merkez'deki yeniden yapılanmanın, personelin bir bölümü için işten çıkarma anlamına geleceği belirtilirken, genel başkan yardımcıları arasında bu konuda nasıl uzlaşma sağlanacağı merak konusu oldu.

AKILLI BİNA MODERNİZE EDİLECEK

Kılıçdaroğlu'nun bazı alanlarından memnun olmadığı Genel Merkez binası da elden geçirilecek. Kullanıma elverişli olmayan boş alanları olduğu gerekçesiyle eleştirilen Genel Merkez binasının, modernize çalışmaları sonunda daha verimli kullanılması hedefleniyor. Kılıçdaroğlu, Genel Merkez binasının halkın kullanıma açılmasını da istedi. Söğütözü'nde toplu taşıma ile ulaşımı zor bir noktada bulunan Genel Merkez'de farklı hizmetlerin sunulması amaçlanıyor. Gerekirse vatandaşlar için şehir merkezlerindeki belli noktalardan servislerin kaldırılması planlanıyor. Binada kış mevsiminde ısınma, yaz aylarında ise serinleme sorunları yaşanıyor. Genel Başkanlık katında dahi geçişlerde ısı farkı dikkat çekiyor. Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Merkezi'ndeki ziyareti sırasında parti binalarını karşılaştırmış, AK Parti binasının "kullanışlı" olduğunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletmişti.

Ezelhan Üstünkaya/Bugün

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!
  • 06.10.2022 11:05

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!

Emlak Konut GYO, Göktürk'te villa ve konutlardan oluşan yeni projeye başlıyor. F ...

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!
  • 18.08.2022 11:04

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!

Emlak Konut GYO, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan arsa satı ...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!
  • 22.07.2022 15:34

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başla ...

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!
  • 21.07.2022 11:26

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası sahibi buldu. Emlaktasondakika.com olara ...

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 
  • 25.06.2022 01:04

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap arsa ihalesini Cevahir Yapı&HB ...

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!
  • 15.06.2022 17:08

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım arsası ihale yöntemiyle satışa aç ...