maritbet girişmaritbet
Century 21 ticari gayrimenkul hizmeti de sunacak

Century 21 ticari gayrimenkul hizmeti de sunacak

Türkiye’nin önde gelen emlak danışmanlık şirketlerinden Century 21, dünya çapında sürdürdüğü ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmetini Türkiye’ye taşıyor

 

Türkiye'nin önde gelen emlak danışmanlık şirketlerinden Century 21, dünya çapında sürdürdüğü ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmetini Türkiye'ye taşıyor.
 
Uzel Emlak çatısı altında bulunan ve 95 ofiste 650 kişilik gayrimenkul danışmanıyla hizmet veren Century 21 Türkiye Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ticari gayrimenkul çok önemli bir yatırım aracı olarak görülüyor.
 
Ticari gayrimenkul yatırımcılığının bugün geldiği noktada çok önemli bir yatırım alanı olduğunun altını çizen Uzel Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, Türkiye'de sanayileşmemiş bölgelerin sayısının ve dünya yatırımcılarının Türkiye'de gayrimenkule dönük iddialı tavırlarının pazarı oldukça hareketlendirdiğini kaydetti.
 
Uzel, “Century 21 olarak bugüne dek her zaman özellikle kurumsal müşterilerimize, ticari gayrimenkul yatırım danışmanlığı hizmetini verdik. Son derece başarılı sonuçları olan yatırımların başlangıç süreçlerinde kurumsal müşterilerimizle birlikte çalıştık.
Şimdi bu alanı profesyonel hizmetlerimiz arasında fark yaratacak yeni bir servise dönüştürüyor ve odak noktası sadece ticari yatırıma uygun gayrimenkul ağını yönetmek olan bir ekip oluşturmuş bulunuyoruz” diye konuştu.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz