maritbet girişmaritbet
Century 21 başarılı ofislerini ödüllendirdi

Century 21 başarılı ofislerini ödüllendirdi

Başarılı ofislerini her yıl ödüllendiren Century 21’de iki ofis Double Centurion ödülü aldı

 


Amerika merkezli gayrimenkul danışmanı CENTURY 21, 2003 yılından buyana da başarılı ofislerini ve gayrimenkul danışmanlarını ödüllendirmeye devam ediyor. Yaklaşık 250 gayrimenkul danışmanının katılımıyla Adile Sultan Sarayı'ndan gerçekleşen gecede en başarılı ofisler ve danışmanlara ödülleri verildi. Gecede danışmanlar bazında en büyük ödül olan Grand Centurion ödülüne İsmail Geçim, CENTURY 21 Hedef, İstinye. Şeyda Özsoy CENTURY 21 Hedef, İstinye.
 
Cem Şimşek, CENTURY 21 Beta, Ataşehir sahip oldu. En başarılı ofis ve danışmanlara verilen Centurion ödüllerinde ilk defa bu sene CENTURY 21 Hedef, İstinye. CENTURY Beta, Ataşehir ofisleri Double Centurion ödülüne layık görüldü. CENTURY 21 Türkiye Genel Müdürü Sinan Şerifoğlu 7'ncisi gerçekleştirilen ödül töreninde “Yetişmiş insan kaynağımızla gayrimenkul sektörünün kurumsallaşmasına ve gelişmesine destek oluyoruz” dedi.
 
Ödül töreninin sponsorluğunu üstlenen DenizBank'ın Mortgage ve Taşıt Finansmanı Bölüm Müdürü Hakan Varol ise emlak sektörüne olan desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz