maritbet girişmaritbet
Bursa Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı inşaattan destek alıyor!

Bursa Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı inşaattan destek alıyor!

Bursa’da 45.000 metrekarelik alanda hazırlanan Anadolu'nun en büyük mobilya fuarı, yurttan ve dünyadan konusunda lider üretici mobilya firmaları ile profesyonel ziyaretçileri aynı çatı altında buluşturacak

 

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Media Anemon işbirliğinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleri alınarak hazırlanan MODEKS 2013, 'Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı' 20-24 Şubat 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
 
Almira Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Media Anemon Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bilican ve Genel Müdür Mustafa Dündar Koşuncu, MODEKS 2013 hakkında bilgi verdi. Toplantıda, "Türkiye'nin mobilya imalatının ve yan sanayisinin merkezi konumunda olan İnegöl firmalarının katılımının yoğunlukta olacağı fuar, Bursa'nın sektörde çok önemli bir yere sahip olmasının verdiği güçle oldukça hareketli bir atmosferde geçeceğine inanıyoruz" denildi.
 
TALEP ARTIYOR
 
Son dönemde konut yapımının hızlı ve sürekli şekilde artmasıyla inşaat sektöründe yaşanan hareketliliğin, özellikle dekorasyon malzemeleri ve projelerine duyulan ihtiyacı doğurduğu ifade edilen toplantıda, inşaat sektöründe görülen bu artışın, dekorasyonun vazgeçilmezi olan mobilya talebinde de paralel olarak artışına sebep olduğu belirtildi. Yapılan basın açıklamasında, "Türk mobilyasının bir dünya markası haline gelmesi ve ihracat rakamlarının hızla artması, söz konusu fuarın Bursa gibi sürekli gelişen ve yenilenen bir şehirde düzenlenmesiyle sektöre büyük bir ivme kazandıracaktır" denildi.
 
Fuarın yurtdışı tanıtımının da yoğun bir şekilde yapılacağının ifade edildiği basın açıklamasında, yurtiçindeki önemli mobilya üreticilerinin de Bursa'da dünya mobilya piyasasına açılma imkanı bulacağı ifade edildi.
 
Süleyman Turunç/Günlük

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi
  • 16.07.2022 10:26

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatında yılın ilk altı aylık döneminde ve h ...

Bursalı ev tekstili üreticileri modanın merkezi İtalya'da
  • 05.05.2022 17:12

Bursalı ev tekstili üreticileri modanın merkezi İtalya'da

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) öncülüğünde, Ticaret Bakanlığının deste ...

Ferm'den konforlu puf tasarımları!
  • 11.04.2022 11:32

Ferm'den konforlu puf tasarımları!

Tamamlayıcı bir mobilya olarak kullanılan puflar evlerimizde yerlerini alıyor. F ...

Boca Do Lobo yeni tasarımlarıyla evinize geliyor!
  • 17.02.2022 12:07

Boca Do Lobo yeni tasarımlarıyla evinize geliyor!

El işçiliği kullanarak tasarladığı mobilyalarla dikkati çeken Portekizli şirket ...