maritbet girişmaritbet
Büroseç Ofis Mobilyaları, internet satışıyla markalaşmasına hız katacak!

Büroseç Ofis Mobilyaları, internet satışıyla markalaşmasına hız katacak!

Büroseç Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Yüksel, geçen yıl %25 büyüme kaydettiklerini ve bu sene internet satılıyla büyümeyi %35'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi

 

Bayilik sistemiyle gerçekleştirdiği büro mobilyaları satışının yanı sıra kurum ve kuruluşlara özel mimari çizim projeleri hazırlayan Büroseç, spot, duvar kağıdı, parke, masalar, çelik para kasaları, koltuk takımları, çelik soyunma dolapları ve dosya dolapları ile bir kuruluşu komple projelendiriyor. KOSGEB'e sundukları proje ile internet satışına da geçeceklerini söyleyen Büroseç Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Yüksel, “Geçen yıl yüzde 25'lik bir büyüme kaydettik. İnternet satışıyla bu büyümemizi yüzde 35'e çıkarmayı hedefliyoruz. Büroseç markasını daha da büyüterek ön plana çıkaracağız” dedi.
 
Ofis mobilyaları sektöründe 22 yıldır faaliyet gösterdiğini ifade eden Niyazi Yüksel, 2005 yılında kurdukları Büroseç markasıyla sektöre yeni bir soluk getirdiklerini dile getirdi. Yüksel, 200 metrekare alanda kurulan firmalarını 1.5 milyon TL'lik yatırımla büyüttüklerini aktarırken, 3 bin 500 metrekare showroom ile faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirdi. Yüksel, bayilik sistemiyle, beş farklı markayla çalıştıklarını anlattı. Bunu yanı sıra özel dekorasyon işleri de yaptıklarını vurgulayan Yüksel, “Kurum veya kuruluşların dekorasyon işlerini A'dan Z'ye yapıyoruz. Laminant parkeden masaya, çelik para kasalarından koltuk takımlarına, çelik soyunma dolaplarından dosya dolaplarına, spotlardan duvar kağıdına kadar özel mimari çizim projeleri ile anahtar teslim çalışıyoruz. Ayrıca bu hizmetimizi garantili olarak sunuyoruz” dedi. Direkt ihracatlarının olmadığını söyleyen Yüksel, aracı kurumlarla dolaylı ihracat yaptıklarını ayrıca Türkiye'nin dört bir yanına ürün gönderdiklerini aktardı. Yıllık satış cirolarının 2.5 milyon TL olduğuna işaret eden Niyazi Yüksel, “Sadece satış değil satış sonrası hizmet de bizim için çok önemli. Çok küçük ayrıntılarına kadar ürünümüzün arkasındayız ve müşterilerimizin her sıkıntısını gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 
‘Yeni yatırımlarla büyüyeceğiz'
Niyazi Yüksel, KOSGEB'e içinde bilgisayar destekli program, eleman yetiştirme, katalog desteği, web sitesi hazırlama ve internetten satış gibi desteklemelerin yer aldığı 200 bin TL'lik bir proje sunduklarını ifade etti. İnternet satışıyla marka bilinirliklerini artıracaklarını anlatan Yüksel, “İnternet çağındayız ve alışverişler artık internetten yapılıyor. Showrooma gelip vakit kaybetmek istemeyenler internet satışımızla çok rahat alışverişlerini yapabilecekler. İnternet satışımızda her ürün olmayacak ama müşterilerimiz web sitemizden ürünleri beğenip bize ulaşabilirler” dedi. Geçen yıl yüzde 25'lik bir büyüme kaydettiklerini vurgulayan Niyazi Yüksel, bu yılki hedeflerinin ise internet satışıyla birlikte yüzde 30-35 civarında olduğunu söyledi. Yüksel, yakın zamanda yeni bir yatırım planladıklarının altını çizerken, sözlerini şöyle tamamladı: “Önümüzdeki yıl hedeflerimiz tutarsa yeni bir mağaza açmayı düşünüyoruz. 1 milyon TL'lik bir yatırım olacak. Yeni bir marka ve yeni bir ürün ortaya koyacağız. Ama henüz proje aşamasında. Bundan sonraki hedeflerimiz Büroseç markasını daha da büyüterek ön plana çıkarmak olacak.”
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KOSGEB geçen yıl yaklaşık 103 bin işletmeye destek sağladı
  • 05.04.2023 12:04

KOSGEB geçen yıl yaklaşık 103 bin işletmeye destek sağladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (K ...

"1685 imalatçı KOBİ'ye 2 milyar 42 milyon liralık destek vereceğiz"
  • 31.03.2023 15:01

"1685 imalatçı KOBİ'ye 2 milyar 42 milyon liralık destek vereceğiz"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB'in KOBİ Gelişim Destek (KOBİGE ...

KOSGEB'den KOBİ'lere  "Afet Dönemi Yaşam Alanı Desteği"
  • 27.03.2023 14:34

KOSGEB'den KOBİ'lere "Afet Dönemi Yaşam Alanı Desteği"

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının ...

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı
  • 12.11.2022 12:36

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı

Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen ve yıldan yıla artan istikrar ...

Ev ve mutfak eşyaları fuarı yerli üreticiyi yurt dışında yeni pazarlara taşıyacak
  • 08.12.2021 17:02

Ev ve mutfak eşyaları fuarı yerli üreticiyi yurt dışında yeni pazarlara taşıyacak

Anadolu’nun dört bir yanındaki üreticiler, ev ve mutfak eşyalarına dair en yeni ...

Emlak Katılım ve KOSGEB arasında protokol imzalandı
  • 18.10.2021 17:27

Emlak Katılım ve KOSGEB arasında protokol imzalandı

Emlak Katılım ve KOSGEB arasında Sebze ve Meyve Soğuk Zincir Finansman Destek Pr ...