maritbet girişmaritbet
Buildist, yapıda yeni buluşma noktası olacak!

Buildist, yapıda yeni buluşma noktası olacak!

Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı, Arkitera Mimarlık Merkezi ile Survey Fuarcılık işbirliğiyle 30 Eylül - 3 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da gerçekleştirilecek

 

 
Yapı sektörünün uzmanı Arkitera Mimarlık Merkezi ile fuarcılık alanının önde gelen şirketlerinden Survey Fuarcılık güçlerini Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi. Tasarım, mimarlık, inovasyon ve teknolojinin yeni buluşma noktası olarak konumlandırılan ve 3 yıl içinde Moskova Fuarı'ndan sonra bölgenin en büyük ikinci fuarı olması hedeflenen Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı, 30 Eylül - 3 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da gerçekleştirilecek.

3 yıl içinde ikinci büyük olacak
Balkanlar, eski Sovyet Cumhuriyetleri, Kuzey Afrika ve Ortadoğu bölgelerinden katılımın beklendiği Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı, bölgenin en fazla iş potansiyellerinden birini oluşturacak bir buluşma noktası olmayı hedefliyor. Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı'nın bu coğrafyada 3 yıl içinde Moskova Fuarı'ndan sonra bölgede markalaşmış en büyük ve en önemli fuar olması bekleniyor. İstanbul'a yeni bir uluslararası etkinlik kazandırma amacı doğrultusunda hedef coğrafyalarda yapılacak uluslararası iletişim çalışmaları ve kurumlar ile yapılacak işbirliği anlaşmaları sayesinde, Buildist katılımcılarına aradıkları yüksek nitelikli ziyaretçi profilini sunacak.
 
400 katılımcı hedefleniyor
Yapı sektörüne yönelik düzenlediği 500'ün üzerindeki etkinlik ile neredeyse her projesinde izleyicisi ile var olan Arkitera Mimarlık Merkezi ve dünya çapında ulaştığı başarıyı, fuarlarında izlediği farklı stratejiler ile ziyaretçilerini rahat ettirerek sağlayan Survey Fuarcılık, Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı'nda katılımcı firmalar için ziyaretçi, dolayısıyla müşteri yaratarak fuardan gerçek anlamda fayda yaratılmasını sağlayacak. Buildist sadece üreticilerin ve hizmet verenlerin buluştuğu kısır bir fuar olmayacak; fuar, hizmet veren ve alım yapanları buluşturarak interaktif bir fayda sağlayacak. Ayrıca alanlarında uzman kamu ve özel sektör temsilcileri de Buildist çatısı altında  bir araya gelecek. Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı ile sektörlerinin lideri 400 katılımcının 40.000'e yakın ziyaretçiyle buluşması hedefleniyor.
 
Buildist'ten mimarlık kültürüne görülmedik destek
Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı, oluşturacağı profesyonel platform ile katılımcılar ve ziyaretçiler için yeni iş olanakları yaratırken, fuarın oluşturacağı kaynak ile gerçekleştirilen “Buildist Mimarlık Kültürünü Destekliyor” kampanyası ile bu platformu besleyecek.
Fuar salonlarının tasarlanması ile oluşturulacak özel toplantı ve sergi alanlarında paneller, konferanslar, sergiler ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Bunların yanı sıra, sektörün ve mimarlık kültürünün önemli ödülleri de fuarda sahiplerini bulacak. Fuar Destek Programı etkinliklerinin en çarpıcı özelliği etkinliklerin sadece fuar alanı ve süresi ile sınırlı kalmayacak olması. Fuar sayesinde mimarlık kültürü bugüne kadar gerçekleştirilemeyen pek çok çalışmasını gerçekleştirmiş olacak.
 
Fuarcılığa yeni bir soluk getirecek
Fuar alanı içinde yapılacak özel düzenlemeler, fuar girişindeki yaratıcı çözümler, katılımcı ve ziyaretçilerin birbirlerine web ortamından ulaşabilmesi, fuar alanında bire bir buluşma ortamlarının yaratılması fuarın sunacağı olanaklar arasında. Buildist'in farklılıkları ise fuar alanı düzenlemeleri ile kısıtlı kalmayacak. Piyasaya sürülen yeni ürünlerin özel bir işaret ile belirginleştirilmesi ve yapı malzemesi üreticilerinin sosyal sorumluluk çalışmalarını sektör ile paylaşmalarına olanak verecek sosyal sorumluluk alanı, yaygın iletişim kampanyası, uluslararası ziyaretçisi,  kapsamlı etkinlik programı, eş zamanlı düzenlenecek gayrimenkul buluşması dışında ekolojik yaklaşımlar ve yaratıcı teknolojik çözümler ile de fuarcılığa da yeni bir soluk getiriliyor.
 
‘Krizden çıkışı erken öngördük ve Buildist'i planladık'
Arkitera Mimarlık Merkezi Kurucu Ortağı Ömer Yılmaz, Buildist hakkında şunları söyledi:
“Şu anda Almanya, Çin, Ürdün, Fransa, Hırvatistan, İran, İspanya, İtalya, Lübnan, Malezya, Romanya, Slovenya ve Suriye olmak üzere toplam 13 ülkede satış ofislerimiz ile hizmet veriyoruz. Bugüne kadar Arkitera olarak 50.000'in üzerinde sektör profesyonelini, mimarlık öğrencisini ve mimarı, işleriyle dünya çapında ün yapmış 120 yabancı ve 100'e yakın yerli mimarla buluşturduk. Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı ile sektörel misyonumuzu bir adım öteye taşıyoruz. Sektörün krizden çıkışına ivme kazandıracağına inandığımız Buildist'i hayata geçirmeyi kritik bir dönemde planladık. Buildist'in, Ortadoğu'nun yeniden yapılanmasında Türkiye'nin üstleneceği kilit role de büyük katkılar sunacağına inanıyoruz.”


İletişim bilgileri
Web: www.buildist.com.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz