maritbet girişmaritbet
Brad Pitt gibi fit olurum

Brad Pitt gibi fit olurum

Ağaoğlu Grubu'nun gözde projesi Andromeda ve My Club'ı Ali Ağaoğlu'yla birlikte gezdik. Projenin içinde 25 bin metrekarelik Avrupa'nın en büyük spor merkezi var. Ali Bey'e "Burada otursam 2 ayda Brad Pitt gibi fit olur muyum?" diye sordum. "Brad Pitt'i bilmem ama benim gibi olursun" cevabını aldım

Kaynak: Bülent YOLDAŞ / Sabah
 

Proje Gezi-Yorum'un bu haftaki durağı Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Batı Ataşehir'deki Andromeda Residence ve spor yaşam merkezi My Club. 3 bin 636 dairelik My World'ün içinde yer alan Andromeda ve My Club'ı Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ile birlikte gezdik. Ali Ağaoğlu, 25 bin metrekarelik Avrupa'nın en büyük spor ve yaşam merkezlerinden biri olan My Club'ı gezdirirken, yarattığı eserle gurur duyuyordu. Buraya iki ay gelsem Brad Pitt gibi fit olur muyum?" diye sorduğum Ali Ağaoğlu, "Brad Pit'i bilmem ama benim gibi olacağın kesin" cevabını verdi.

BAŞKA BİR DÜNYA
Andromeda Residence'ı ve My Club'ı daha önce inşaat aşamasında gezme fırsatım olmuştu. Proje tamamlandıktan sonra bir çok kez Ali Ağaoğlu ile görüşmek için My World'e gitmeme rağmen, projeyi gezmemiştim. Çevre yollarından Ataşehir'deki projeleri uzaktan görenlerden genellikle "iyi, güzel, planlı ama beton yığını" sözlerini duyarım. Ne yalan söyleyeyim zaman zaman ben de yoldan geçerken, "Bu beton yığınlarında insanlar nasıl yaşar" diye sorardım kendime. Ali Ağaoğlu'yla yaptığım bu gezi sonucunda ise Ali Bey'in "Biz konut satmıyoruz, yaşam alanı satıyoruz, daireleri de eşantiyon olarak veriyoruz" sözlerinin haksız olmadığını söyleyebilirim. Gezimize başlıyoruz... Ali Ağaoğlu'nun arabasıyla önce küçük bir tur atıyoruz Andromeda etrafında. Ali Bey, Andromeda'nın zemin katlarında yer alan küçük dükkanları göstererek, bu alanlarda kısa süre içinde açık ve kapalı alanlarıyla cafe ve restoranların yer alacağını anlatıyor. Andromeda'nın girişine geldiğimizde Ali Bey'den iç içe geçmiş 24, 28, 34 ve 41 katlı 4 kuleden oluşan Andromeda'nın tek bir kapıdan girilen dünyanın en büyük residence'ı olduğunu öğreniyorum.
 
FAVORİ DAİRELER 1+1
Ana girişten yarı güvenikli bir alana giriyoruz. Bu katta tam güvenlikli kule girişleri ve Lounge alanı bulunuyor. Andromeda Lounge'da Andromeda'da yaşayanlar misafirlerini ağırlıyor, küçük çaplı toplantı ve görüşmelerini gerçekleştirebiliyor. Androme'da da 888 adet 1+1, 102 adet 2+1 olmak üzere 65, 68, 69, 72 ve 93 metrekare büyüklüğünde daireler yer alıyor.
 
Daha çok gençler ve bekarlar tercih ediyor
Ali Bey'le A Blok'ta yer alan dairelerden birini geziyoruz. Daire de tüm mutfak mobilyaları, çamaşır ve bulaşık makinası, buzdolabı, ankastre ocak, kilima hazır halde bulunuyor. Söz, dairelerin küçüklüğünden açılınca Ali Bey, burada yaşamayı tercih edenlerin ağırlıkla gençler olduğunu anlatıyor. Yüzde 85 doluluk oranına sahip Andromeda'da yaşayanların % 89'unu 20-40 yaş arası kişiler ve % 68'ini de bekarlar oluşturuyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz