maritbet girişmaritbet
Bosphorus City’de oturanlar Bahçeşehir Koleji’nde okuyacak!

Bosphorus City’de oturanlar Bahçeşehir Koleji’nde okuyacak!

Sinpaş GYO, İstanbul Boğazı’nı ve Boğaz semtlerindeki yaşamı yeniden yorumladığı, Bosphorus City projesi içerisinde yaptığı Anaokulu için Bahçeşehir Kolejleri ile anlaştı

 

Bosphorus City'de Haziran sonunda teslimlerine başlanacak 1. Etapta yer alan Anaokulu, Bahçeşehir Kolejine 15 Ekim 2010 tarihinde teslim edilecek. Bahçeşehir Koleji Ocak 2011'de kayıt almaya başlayacak ve yaklaşık 100 çocuğa eğitim hizmeti verecek.
 
Sinpaş GYO Pazarlama Müdürü Barış Ekener “Bosphorus City projemizde gerek ekonomik gerek sosyo-kültürel olarak yüksek profilli bir müşteri grubumuz var. Analizlerimize göre müşterilerimiz ağırlıklı olarak 0-5, 5-10 ve 10-15 yaş grubunda 2 çocuklu, üniversite ve yüksek lisans seviyesinde eğitim almış ailelerden oluşuyor. Müşteri odaklı pazarlama yaklaşımımız çerçevesinde, müşterilerimizin beklentilerine uygun güvenilir, saygın ve başarısı ispatlanmış markalarla işbirliği geliştiriyoruz. Bu nedenle Türkiye'de eğitim kalitesinin yükseltilmesinde önemli rol oynayan Bahçeşehir Kolejleri'nin projemizde yer almasını tercih ettik.  Her iki kurumun da iş alanlarındaki öncü ve lider kimliği bu işbirliğinin hızlı bir şekilde gelişmesinde önemli rol oynadı” dedi.
 
Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Ferhan Öz ise “Türkiye'de okul öncesi eğitimde okullaşma oranının artması ve kaliteli eğitimi Türkiye geneline yaygınlaştırarak eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için anaokulu yatırımlarına hız verdik. Şu an Türkiye genelinde 43 anaokulu ile hizmet veriyoruz. Beş yıl içinde bu sayıyı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz. Özellikle Bosphorus City projesi gibi modern ve çağdaş yeni yerleşim mekanları içerisinde yer almak istiyoruz. Çünkü okul öncesi eğitimde 3-6 yaş grubu öğrencileri için eğitimin kalitesinin yanı sıra  anaokulunun eve yakınlığı da çok önemli. Öğrencilerimizi erken yaşlarda bilim, sanat, teknoloji ve spor gibi disiplinlerle tanıştırıyoruz. Tam gün İngilizce sınıfları ile İngilizceyi anadil edinme modeli ile yaşayarak öğretiyoruz'' dedi.
 
Sinpaş GYO'nun İstanbul dışındaki ilk ve Bursa'nın en büyük projesi olan Bursa Modern'de de benzer bir işbirliğine yönelik görüşmelerin devam ettiği; Sinpaş GYO'nun bundan sonraki projelerinde de bu işbirliğinin geliştirilmesi yönünde çalışmaların sürdüğü yetkililer tarafından bildirildi.

İlk temalı konut projesi
Türkiye'nin ilk temalı konut projesi olan Bosphorus City projesinde 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü,  geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz'ın yalıları ve İstanbul'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. Proje tamamlanınca, 10 bin kişiye İstanbul'un doyumsuz güzelliklerinin bir arada olduğu yaşam alanı sunacak.
Yalılar, Yalı Apartmanları, Saraybahçe Evleri, Yeditepe Kuleleri ve Erguvan Evleri; 60 metrekare ile 645 metrekare aralığında değişen metrekare seçenekleri ve 63 farklı ev tipi İstanbul'un 2. Boğazı'nda…
İstanbul'un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe Bosphorus City'de yeniden hayat buluyor.
 
Tüm Boğaz semtlerinde olduğu gibi Bosphorus City'de de cıvıl cıvıl bir sosyal yaşam var. Cafeler-restoranlar, dans salonları, açık-kapalı yüzme havuzları,  spor kompleksi, mini golf sahaları, bowling salonları, masaj odaları, sağlık kulübü gibi birçok  sosyal ve sportif öğe; İstanbul'un ikinci Boğazı Bosphorus City'de boğazın güzellikleri ile birleşiyor.
 
 

İletişim bilgileri
Web: http://www.bosphoruscity.com.tr/
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 444 1 440
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz