maritbet girişmaritbet
Bosch Ev Aletleri, tüketici memnuniyetinde birinci sırada

Bosch Ev Aletleri, tüketici memnuniyetinde birinci sırada

Bosch Ev Aletleri, beyaz eşya sektöründe müşteri memnuniyetine en önem veren kuruluşlar arasında 82 puanla birinci sırayı rakipleriyle paylaştı

Bosch Ev Aletleri, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2013 yılı 4. çeyrek sonuçlarında, beyaz eşya sektöründe müşteri memnuniyetine en önem veren kuruluşlar arasında 82 puanla birinci sırayı rakipleriyle paylaştı. Üstelik Bosch 4 yıldır bu başarısını devam ettiren Bosch, “Sürdürülen Başarı” ödülüne de sahip.

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen ve tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, birinciliğe  doymuyor. Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nin (TMME) 2013'ün 4. çeyreği sonuçlarında Bosch, aldığı 82 puanla müşteri memnuniyetine en çok önem veren kuruluş unvanını paylaşan üç marka arasında yer aldı. Tüketicilerin satın aldıkları ürün ve hizmetlerden memnuniyetini sayısal olarak gözler önüne seren Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME), ölçülen kuruluşlara, sektöründe kendi konumu ve rakiplerinin konumunu görme ve strateji geliştirme imkânı sunarken ülke genelinde müşteri memnuniyeti bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına da katkıda bulunuyor. 81 ilde, 11.564 tüketici ile bilgisayar destekli telefon anketi (CATI) yapılarak ve özel ekonometrik analiz modeli ile hazırlanan çalışmasının sonuçları, Bosch'un müşteri memnuniyetinin beyaz eşya sektöründe liderleri arasında yer aldığını ortaya koydu. 

“Müşterilerimizin memnuniyeti Bosch'u  zirveye taşıyor.”

2013 Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'ne göre 82 puanla sektörün birinci sırasında yer alarak kazandığı başarıdan, üstelik bu başarıyı sürdürebilir olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, “Türkiye Müşteri Memnuniyeti Araştırması, ülkemizde bu kadar geniş kapsamda ve nitelikte ve tarafsız olarak yürütülen tek memnuniyet araştırması. Bu nedenle tüm sektörler  için çok önemli. Bosch için ise AR-GE'den üretim  sürecine,  satıştan satış sonrası hizmetlere ve hatta geri dönüşüme kadar bizim için insan ve doğa çok önemli. Adı güven kelimesiyle eşanlamlı kullanılan ve sektöründe dünyanın en büyük firmalarından biri olan Bosch Ev Aletleri, 125 yıldır dünyada ve 100 yılı aşkın süredir de Türkiye'de ‘İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim' ilkesiyle yönetiliyor ve tüm çalışmalarımız bu felsefe altında şekilleniyor. Dolayısıyla  tüketicilerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden değerli. Onlar da bu memnuniyetlerini, bizi böyle araştırmalarda yukarılara taşıyarak gösteriyorlar. Bize güven duyan, bu güvenini, bizi zirveye taşıyarak gösteren tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürler.” dedi.   

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vestel'in Termonline projesi ödül kazandı!
  • 18.10.2022 15:43

Vestel'in Termonline projesi ödül kazandı!

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, KalDer İzmir Şubesi'nin bu yıl 22. kez düzen ...

Kastamonu Entegre’ye Türkiye Kalite Derneği’nden iki yeni ödül!
  • 08.11.2021 10:48

Kastamonu Entegre’ye Türkiye Kalite Derneği’nden iki yeni ödül!

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, Türkiye Kalite Der ...

Vakıf GYO, Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı!
  • 26.04.2021 16:00

Vakıf GYO, Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı!

Vakıf GYO, KalDer üyeliğiyle “Sürdürülebilir Üstün Performansın Referans Noktası ...

DemirDöküm, enerji verimliliğinin önemini hatırlattı
  • 05.01.2021 10:45

DemirDöküm, enerji verimliliğinin önemini hatırlattı

DemirDöküm, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi tarafından 19'uncus ...

Kordsa, 26. Kalite Kongresi’ne sponsor oldu
  • 24.11.2017 10:42

Kordsa, 26. Kalite Kongresi’ne sponsor oldu

İnşaat güçlendirme ve kompozit teknolojileri lideri Kordsa, Kalder tarafından 2 ...