maritbet girişmaritbet
“Bizler için en önemli öncelik çalışanlarımız”

“Bizler için en önemli öncelik çalışanlarımız”

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, gerçekleştirdiği projelerdeki sorumluluk ve titizliği, şantiye çalışmalarına da yansıttığını açıkladı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, gerçekleştirdiği projelerdeki sorumluluk ve titizliği, şantiye çalışmalarına da yansıttığını açıkladı. Dumankaya bünyesinde çalışan her personelin, özellikle şantiyelerde çalışan personellerin iş güvenliği için çok sıkı tedbirler alındığını ifade eden Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “Bizler için en önemli öncelik çalışanlarımız. Onların emekleri, destekleri ve Dumankaya'ya olan bağlılıkları sayesinde başarılarımızı elde ediyoruz. Bunların karşılığı olarak biz de onlara işlerini en iyi koşullarda gerçekleştirebilmeleri için olanaklar sağlıyoruz” diyerek, can güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Yasaklarla işçileri koruyoruz

Şantiyelerde yangın tatbikatı ve eğitimlerini düzenli periyotlarda verdiklerini ifade eden Dumankaya, çalışma anında olası sıkıntıları en aza indirgemek adına inşaatın devam ettiği tüm bloklarda her üç katta bir yangın tüpleri muhafaza ettiklerini aktardı.

 Şantiyelerde bulunan talimatlara örnek veren Dumankaya, “Çalışma saatleri içinde görevli ve izinli personel dışında koğuşlarda bulunmak kesinle yasaktır. Koğuşlarda ayrıca tüp gaz veya gazyağı lambası kullanmak, sigara içmek, yemek pişirmek ve yemek, borusuz gaz sobası, elektrik sobası, elektrik ocağı, piknik tüpü ile ısıtma yapmak kesinlikle yasaktır. Bizler kendilerine en iyi yaşam ve çalışma koşullarını bu yasaklara başvurmamaları ve can güvenliklerini tehlikeye atmamaları için sunuyoruz” diye konuştu.

Milliyet
Yavuz Karaman

Yorum Yaz