maritbet girişmaritbet
BEST13 Fuarı'nda geleceğin şehirleri anlatılacak!

BEST13 Fuarı'nda geleceğin şehirleri anlatılacak!

Türkiye’de bina elektrik, elektronik, mekanik ve kontrol sistem teknolojileri alanındaki tek fuar olan BEST13, 26-29 Eylül tarihleri arasında CNR Expo 1. Hall’de, sektörün tüm bileşenlerini ve uzmanlarını bir araya getirecek

Bina elektronik sistem teknolojileri alanında sektörün beklentilerini karşılamaya hazırlanan BEST13, bina otomasyonu, yangın güvenliği, güvenlik teknolojileri, aydınlatma teknolojileri, iklimlendirme teknolojileri, veri iletişimi, ses-ışık-görüntü sistemleri, elektroteknik ve akıllı şehirler alanında faaliyet gösteren tüm firmalar için ideal bir platform sunacak. Fuarda bu yıl yeniden, teknolojik binalara dair en yeni sistem ve teknolojiler ile teknolojik sistemlerin işlerliğini sağlayan, tek başına akıllı olarak anılmayan fakat akıllı sistemler için olmazsa olmaz diye adlandırılan ürünler de yer alacak. Fuar aynı zamanda birçok yerli ve yabancı profesyonel, karar verici, üretici, akademisyen, danışman, mühendis, mimar, taahhüt ve yatırım firması için buluşma noktası olacak. 

BEST13 Fuarı Çeşitli Zirve, Eğitim ve Panele Ev Sahipliği Yaparak Fark Atıyor…

Bileşim Yayıncılık, Fuarcılık ve Tanıtım Hizmetleri Proje Koordinatörü Yasemin İşcan; “BEST13 Fuarı, tüm katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin hedef kitlesi ile buluşabileceği kapsamlı bir teknoloji zirvesi niteliği taşıyor. Bina elektronik sistem teknolojileri ile ilgili son gelişmeler, fuar sırasında düzenlenecek panel, seminer ve eğitimlerle, alanında uzman akademisyen, sektör duayenleri ve şirketler tarafından ele alınacak. BEST13 Fuarı Zirveler Programı'nda ilk gün “Geleceğin Şehirleri Zirvesi” kapsamında, çevre dostu yeşil binalar konusunda toplumsal farkındalığı arttırmak ve inşaat sektörünü bu ilkeler doğrultusunda üretim yapmaya teşvik etmek amacıyla,  Çevreci ve Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Duygu ERTEN moderatörlüğünde “Çevreci Binalar ve Sertifikasyonlar Paneli” gerçekleştirilecek. İkinci gün “Enerji Verimliliği ve Yönetimi Zirvesi” kapsamında aydınlatmanın enerji verimliliği çalışmalarındaki rolüne dikkat çekmek amacıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcısı Erdal Çalıkoğlu moderatörlüğünde “Enerji Verimliliğinde Aydınlatma” paneli düzenlenecek. Fuarın üçüncü gününde ise “ Otel Teknolojileri Zirvesi” kapsamında Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Galip Cansever moderatörlüğünde“Akıllı Şebekeler ve Enerji Verimliliği Paneli”, EUROSOLAR Türkiye Başkanı Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar'ın konuşmacı olarak yer alacağı “Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Mümkün” semineri ve uzman birçok konuşmacının yer alacağı “Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Derneği Etkinliği”, “Türkiye Yangından Korunma Etkinliği”, “Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Etkinliği” gerçekleştirilecek. Dünden bu güne bina teknolojisinin gelişimine dair oldukça bilgilendirici olan BEST13 Fuarı süresince düzenlediğimiz panel, seminer ve eğitimlerimizle çevreci binalar konusunda sektöre önemli katkılar sağlayacağız. Ülkemizde yeşil bina üretimine katkı sağlamak, profesyonel çevrede konuyla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla, 27 Eylül tarihinde, LeedGreenAssociate eğitimi de ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca Türkiye'de önemli projelere imza atan Gökhan Avcıoğlu, Kerem Yazgan, Orçun Ersan ve Hasan Sökmen gibi mimarların konuşmacı olarak katılacağı “Mimarların Gelecek Senaryoları” semineri de fuarımızda yer alacak.” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri
  • 29.04.2024 12:02

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri

Türkiye'de birçok antik kent bulunuyor. Bu kentlerden tüm dünyada bilinen kentle ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...