maritbet girişmaritbet
Beşiktaş, Çarşı için pazarlığa oturdu!

Beşiktaş, Çarşı için pazarlığa oturdu!

Beşiktaş, “Çarşı”nın isim hakkını almak için Boyner ile masaya oturdu. Kartal, satış gelirlerini daha da artırmak için de Kiğılı’nın Fenerium’daki modelini örnek alacak

Beşiktaş, “Çarşı”nın isim hakkını almak için Boyner ile masaya oturdu. Kartal, satış gelirlerini daha da artırmak için de Kiğılı'nın Fenerium'daki modelini örnek alacak

Yeni kaynak arayışından dolayı pazarlamla stratejisinde değişikliğe gitmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, iki kritik hamle yaparak hem ürün çeşitliliğini artırmak, hem de daha fazla kâr etmeyi amaçlıyor.

Siyah-beyazlılar ilk olarak “Çarşı” için devreye girdi. Çarşı mağazalarından dolayı isim hakkını elinde bulunduran Cem Boyner ile bir araya gelen Kartal Yuvaları'ndan sorumlu yönetici Metin Albayrak, isim hakkının Beşiktaş'a satışı konusunda teklifte bulundu. Boyner grubunun istediği rakamla, siyah-beyazlıların önerdiği rakam arasında farklılık bulunmasına rağmen, ilk görüşmenin oldukça sıcak geçtiği ifade edildi. Boyner'in, “Çarşı” markasının isim hakkını satmaya ılımlı baktığı vurgulandı. Tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacakları ifade edildi.

Bayilik sistemi kalkacak

Yıldırım Demirören'in başkanlığı döneminde de eski yönetici Hakan Aksoy tarafından gündeme getirilen bu durumun gerçekleşmesi halinde ise Kartal Yuvaları'nda üzerinde Beşiktaş amblemi ve Çarşı yazılan her türlü ürünün satışına önümüzdeki sezondan itibaren başlanacağı vurgulandı.

Siyah-beyazlı idareci Metin Albayrak, ürün ve pazarlamada çok daha iyi verim almak için, Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğili ile de buluşacak. Fenerbahçe'nin pazarlama stratejisini değiştiren ve Fenerium'da oldukça başarılı sonuçlar alan Kiğılı ile fikir alışverişinde bulunacak olan Albayrak, bu şekilde daha fazla gelir hedefliyor. Bilindiği gibi Fenerium'da bayilik sistemi değiştirilmiş, bütün mağazalar kulübe bağlanarak, daha fazla gelir elde edilmesi sağlanmıştı.

Yeni forma tasarımlarında sosyal paylaşım sitelerinde taraftarların fikirlerini ve tasarımlarını da alan Metin Albayrak, yeni sezon için yıllardır beklenen kırmızı formanın da yapılacağını söyledi.

Milliyet.com

 

Yorum Yaz