maritbet girişmaritbet
"Bayraklı Tower"ın yarısı satıldı

"Bayraklı Tower"ın yarısı satıldı

İzmir Bayraklı’da 27 katlı, 100 metre yüksekliğinde cam kuledeki ofislerin yarısı satıldı.

Daha çok medikal şirketlerle avukatların tercih ettiği cam kule için 9.5 kilometre kazık çakıldı. 'Bayraklı Tower' adıyla yapılacak cam kule, 9 büyüklüğündeki depreme 2.5 dakika süreyle dayanabilecek şekilde tasarlandı.

İzmir'de Kavuklar Grubu'nun gayrimenkul bölümünün başına 2 yıl önce geçen Abdullah Kavuk'un 25 yaşındaki oğlu Metehan Kavuk'un 50 milyon dolarlık prestij projesi Bayraklı Tower, hızla yükseliyor. Günışığından yararlanmak amacıyla camdan tasarlanan gökdelen 100 metre yüksekliğinde ve 27 katlı olacak.

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç ve Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, Swiss Otel'de düzenledikleri basın toplantısında, binadaki 200 ofisin yarısının satıldığını, medikal şirketlerin ve avukatların tercih ettiğini açıkladı.

Tüm güvenlik senaryolarının düşünüldüğü cam kulede ofislere giriş parmak iziyle yapılacak. 15'inci katta 65 metre yükseklikteki fitness salonunda spor yapılacak kulede ünlü restoranlar, çatıda da bar olacak. 2012 yılı sonunda teslim edilecek gökdelen için 9.5 kilometre kazık çakıldığı, 9 büyüklüğündeki depreme 2.5 dakika dayanabilecek şekilde tasarlandığı belirtildi. Metehan Kavuk şu bilgileri verdi:

"Bayraklı Tower projesinde konforu ve yüksek standardı ofis alanlarının dışına da taşıdık. Güne zinde başlamak, ya da yorucu bir iş gününün stresini atmak için fitness salonu, pilates, yoga salonu, sauna, buhar banyosu gibi birçok seçenek mevcut. Her ofis girişindeki kamera ve kapılarındaki parmak izi, kart ve dokunmatik şifre sistemleriyle korunuyor olacak. Akıllı kontrol sistemi ile teknik servisten araba yıkamaya, vale hizmetinden ofis temizliğine, içecek siparişinden taksi çağırmak kullanıcıların tek parmağının ucunda olacak."

EVKA 3'E REZİDANS, ALTINDAĞ'E BİN KONUT

Kavuklar Grup Başkanı Abdullah Kavuk, gayrimenkul sektöründe 5 yılda 5 kat büyümeyi hedeflediklerini belirterek Altındağ'a bin konut, Evka 3'e de rezidans yapacaklarını söyledi. Kavuk, "Altındağ ve Çamdibi'nde kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Altındağ'da yapacağımız konutların birici katından deniz görünecek. Beş yıldır bu proje üzerinde çalışıyoruz. Arsaların toplanması zaman aldı, çünkü Osmanlı tapusu çıkan miraslı arsalar vardı" dedi. Abdullah Kavuk, Evka 3'te, 49 yaşında yaşamını yitiren Japon mimar Tatsuya Yamamoto'nun tasarladığı rezidansı yapacaklarını, yıl sonunda projenin ayrıntılarını açıklayacaklarını söyledi.

Bayraklı Tower İletişim Bilgileri

Web adresi: http://www.bayraklitower.com/

Telefon: 232 435 46 46

DHA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı
  • 02.11.2023 13:09

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı

İzmir ve çevresindeki fayların deprem üretme olasılıklarının belirlenmesi için b ...

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor
  • 27.07.2023 15:36

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdür ...

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı
  • 11.04.2023 13:41

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ...

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor
  • 29.09.2022 15:29

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor

Bergama ilçesinde 57 dönüm alan üzerine yapılacak olan ve İzmir'in ilk Millet Ba ...

Bakan Kurum: "Toplamda tamamladığımız İzmir'deki konut sayısı 13 bin 500"
  • 21.04.2022 18:55

Bakan Kurum: "Toplamda tamamladığımız İzmir'deki konut sayısı 13 bin 500"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ...