maritbet girişmaritbet
Baumit 37. Yapı Fuarı’nda cephe ve zemin ürünlerini tanıtacak

Baumit 37. Yapı Fuarı’nda cephe ve zemin ürünlerini tanıtacak

Baumit 37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2014’de sektöre ısı yalıtım sistemlerini, yeni inovatif cephe ve zemin ürünlerini sergileyecek

Yapı sektörünün öncülerinden olan Baumit, 2014'de ilk kez uygulamaya başlanan Renovasyon Hizmet Paketi ile de tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor. Bu yıl 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 37.Yapı Fuarı'na Baumit, sektör profesyonellerine olduğu kadar son tüketiciyi de kapsayan bir içerikle katılıyor. Baumit, fuarda ısı yalıtım sistemleri başta olmak üzere cephe kaplamaları ve boyaları, sıvalar, şap ürünleri, karo yapıştırıcıları ve derz dolgular, hazır beton ve örgü harçları ürün gruplarıyla yer alıyor. Yapı sektöründe 100 yılı aşkın bir tecrübesi ile fuarda ısı yalıtım ürünlerini ön planda tutacak olan Baumit,  yeni cephe ve zemin ürünleri, avantajları ve hizmetleri ile de etkili olacak.

Isı yalıtım uzmanı

Baumit, dış cephe ısı yalıtımı alanında Marmara Bölgesi ve Ankara'da yeni projelerin olduğu kadar renovasyon çalışmalarının da ürün ve hizmet kalitesi ile tercih edilen markası.  

Nefes alan ısı yalıtım sistemi olarak da tanımlanan open® Isı Yalıtım Sistemi, Baumit İnovasyon Merkezi'nde geliştirilen sistem bileşenleri ile konut iklimini optimize ediyor. Difüzyona açık bir ısı yalıtım plakası olarak geliştirilen Baumit open® reflect, özel beyaz kaplaması sayesinde plakanın ısınarak gerilmesini engelliyor. open® reflect ısı yalıtım plakası için özel olarak geliştirilen yapıştırıcı ve sıva ürünü openContact ise yine nefes alma kabiliyeti yüksek yapısı ile plakanın bu özelliğini destekliyor.

Isı yalıtım tadilatlarında en köklü Baumit sistemi olan Star Isı Yalıtım Sistemi, eşsiz bir esneklik ve darbe dayanımı özelliğine sahip. Sistem içerisinde bulunan Baumit StarTherm, gümüş gri yalıtım plakası olarak beyaz plaka ile karşılaştırıldığında %20 daha yüksek yalıtım performansı sağlıyor. 

Baumit Pro Isı Yalıtım Sistemi ise mükemmel ve güvenilir yalıtım özelliklerini en iyi fiyat/performans oranı ile bir araya getiriyor. Özellikle gayrimenkul projeleri için geliştirilmiş olan Baumit Pro ile en ekonomik koruma ve maliyet bilinci sağlanıyor.

Renovasyon Hizmet Paketi

Büyük ve başarılı projelerde imzası bulunan Baumit, 2014 yılında ilk defa uygulamaya aldığı Renovasyon Hizmet Paketi ile son tüketicileri de binaların yenilenmesi aşamasında Baumit kalitesi ve güvencesi ile desteklemeyi planlıyor. Pakette Pro Isı Yalıtım Sistemi'nin yanı sıra çeşitli sigorta ve hizmetler sunuluyor. 15 YIL sistem garantisi sunulan pakette Süpervizör Hizmeti, Uygulama Sigortası, Bakım Sigortası, Eşya Hırsızlık Sigortası, projelerin içeriğine bağlı olarak Termal Kamera ve Enerji Kimlik Belgesi hizmetleri de sunuluyor.

Dış cephelere ve zeminlere farklı seçenekler

2013 yılında yine Yapı Fuarı'nda lanse edilen ve yıl içerisinde büyük beğeni toplayan CreativTop, dekoratif cephe kaplamaları bu yıl da stantta yer alacak. Baumit CreativTop'ın renk ve doku seçenekleri ile bir araya gelerek neredeyse sonsuz tasarım alternatifleri oluşturan Baumit Efekt Boyaları serisi de canlı renkleri ve uygulama şekilleri ile tanıtılacak. Mettalic, Lasur, Glitter ve Finish olarak dört farklı üründen oluşan seri, dış cephelerde ısı yalıtım sistemlerinde son kat dekoratif kaplama üzerinde kullanılıyor.

Güneş ışığı cepheyi temizliyor. Baumit'in dış cepheler için en yeni ürünlerinden biri fotokatalizli Baumit Nanopor. Fotokataliz sayesinde güneş ışığı cephe kaplamasının fotokalizör özelliğini aktive ederek cephenin kendi kendisini temizlemesini sağlıyor. Yeni geliştirilen fotokatalizli Baumit Nanopor, böylece cephelerin çok daha uzun bir süre temiz ve sağlıklı olmasını sağlıyor.

Cool Pigment ise dış cepheler için sunulan bir diğer yeni ürün. Cool Pigment ile artık çok koyu renkler de dış cephelere ısı yalıtım sistemlerine zarar vermeyecek şekilde uygulanabilecek.

2014 yılında ürün gamına eklenen çift bileşenli su yalıtım ürünleri, karo yapıştırıcıları, sıvalar ve şap ürünleri de stantta yer alacak diğer ürünler.  Şap ürünleri ve kendinden yapılan şaplar, Baumit'in zemin uygulamaları için yenilikçi ürünleri olarak özellikle sektör profesyonellerinin dikkatini çekecek ürünler olarak sunulacak. Kendiliğinden yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve kırık beyaz renkte bir ürün olan Nivello Quatro, hem yüzey kalitesi hem görünümü hem de sıfır çatlak özelliği ile dikkat çekecek.

37. Yapı Fuarı /06-10 Mayıs 2014
3.Salon
Stand no: 451

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa’nın en iyi Baumit cepheleri belli oldu!
  • 05.09.2022 10:42

Avrupa’nın en iyi Baumit cepheleri belli oldu!

Baumit’in, bu yıl sekizincisini düzenlediği Life Challenge 2022 sonuçları İspany ...

Baumit'in yeni hazırladığı reklam filmi yayında!
  • 30.03.2022 09:48

Baumit'in yeni hazırladığı reklam filmi yayında!

Avrupa’nın Mantolama Devi olarak anılan Baumit, Avrupa’dan sonra Türkiye’de de m ...

"İklim değişikliğine karşı alınabilecek en önemli önlem mantolama"
  • 04.02.2022 16:53

"İklim değişikliğine karşı alınabilecek en önemli önlem mantolama"

Avrupa’nın Mantolama Devi Baumit, Türkiye’de mantolamanın, iklim değişikliği ve ...

Baumit’in “Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev” Tasarım Yarışması sonuçlandı
  • 22.09.2021 16:54

Baumit’in “Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev” Tasarım Yarışması sonuçlandı

İnsanların sağlıklı, enerji verimli ve güzel yapılarda yaşaması vizyonuyla inova ...

Baumit CreativTop ile dış cephelerde değişim zamanı!
  • 28.08.2021 16:53

Baumit CreativTop ile dış cephelerde değişim zamanı!

Baumit, dış cephe tasarımları için kullanıma hazır, farklı dokularla şekill ...

Baumit'ten Anneler Günü'ne özel HobbyBeton!
  • 08.05.2021 10:38

Baumit'ten Anneler Günü'ne özel HobbyBeton!

Türkiye'nin ilk profesyonel hobi harcı 'HobbyBeton' ile sanatsal obje ya da saks ...