maritbet girişmaritbet
Barış Aydın yönetimindeki TÜGİAD Ankara’da her yıl yeni okul yapacak!

Barış Aydın yönetimindeki TÜGİAD Ankara’da her yıl yeni okul yapacak!

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, sektörel gelişmelerin içinde eğitimi ön planda tuttuğunu belirterek, “Barış Aydın ve arkadaşları gibi hayırseverler sayesinde öğrencilerin yüzü gülüyor” dedi

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, sektörel gelişmelerin içinde eğitimi ön planda tuttuğunu belirterek, “Barış Aydın ve arkadaşları gibi hayırseverler sayesinde öğrencilerin yüzü gülüyor” dedi.

TÜGİAD Ankara Başkanlığı tarafından yeniden yapılandırılan Mamak Ege İlköğretim Okulunun açılış töreninde konuşan Vali Yüksel, Cumhuriyet'in her ilmiğinde emeği olan, eğitimin güneşi öğretmenlere yürekten teşekkür ettiğini söyledi.

Önceden 7 bin derslik bulunan Ankara'da, 27 bin derslik hedefine ulaşmaktan söz ettiklerini ifade eden Yüksel, “55 bin öğretmenle 30 bin dersliği olan, çağdaş ülkelerde olduğu gibi sınıfları 25'in altında öğrenci bulunan okullarımızda daha huzurlu ve kaliteli eğitim hedefliyoruz” dedi.

Vali Yüksel, Ankara'nın eğitim meselesini daha rasyonel bir seviyeye getirdiğinde marka gücünün de yükseleceğini kaydederek, şunları söyledi:

“TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın ve arkadaşları gibi hayırseverler sayesinde öğrencilerin yüzü gülüyor. Okulumuzu bu seviyede başarılı bir fiziki yapılanmaya getiren Barış Aydın'a, dernek yöneticilerine, velilere ve yardımını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.”

Barış Aydın'dan okul sözü

TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın da, “Her yıl sıfırdan bir okul yapmaya ve her yıl en az üç okulun yenilenmesinde, beraber hareket edeceğimize söz veriyorum” açıklamasında bulundu.

Aydın, bu dünyayı çocuklarımızdan ödünç aldığımızın unutulmaması gerektiğinin altıni çizerek, “Onların gelecekte refah toplumunda yaşaması, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muassır medeniyeti oluşturmaları için bizlere de önemli sorumluluklar düşmektedir. Eğitim bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli araçtır. Bu yüzden okullarımızda çağdaş, çocuklarımızın taleplerini karşılayacak sağlıklı bir eğitim ortamı hazırlamalıyız” dedi.

Aydın, iş adamlarının yaptıkları işleri kalıcı kılmasının yolunun da eğitimden geçtiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Kurduğumuz işletmelerin büyümesi, dünyaya açılması ve ihtiyaç duyduğu yetişmiş  insan gücünü bulması için eğitime yapılan yatırımları desteklemeliyiz ve okullarımıza daha çok katkı sağlamalıyız.

Ege ilköğretim okulunun yeniden yapılandırılmasına katkı veren, bu minik yürekleri sevindiren ve geleceğin Türkiyesine katkı sağlayan TÜGİAD Ankara üyeleri ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Açılışın ardından Okul Aile Birliği tarafından TÜGİAD Ankara Başkanı Aydın'a plaket verildi. Katılımcılar ise yeniden yapılandırılan okulu gezerek, çocuklara top dağıttı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türk müteahhitler için yeni hedef Kırgızistan!
  • 01.05.2021 11:01

Türk müteahhitler için yeni hedef Kırgızistan!

TÜGİAD yöneticileri, enerji, tekstil ve inşaat sektörlerinde iş birliği imkanlar ...

Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak
  • 07.02.2019 09:30

Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın, “yatay mimari ...

“Ekonomik toparlanma inşaat sektörü üzerinden olmalı”
  • 24.01.2019 11:54

“Ekonomik toparlanma inşaat sektörü üzerinden olmalı”

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Zafer Yıldırım, ...

İnşaatçı Barış Aydın'dan İMKON'a ziyaret!
  • 31.05.2018 10:31

İnşaatçı Barış Aydın'dan İMKON'a ziyaret!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı inşaatçı Barış Aydın, İMKON'u ziyare ...

'İnşaat sektöründe çoğu firma enerjinin bir ucundan tutuyor'
  • 16.06.2017 14:17

'İnşaat sektöründe çoğu firma enerjinin bir ucundan tutuyor'

Besa Grup’un yeni nesil temsilcisi, TÜGİAD Genel Başkan Yardımcısı 27 yaşındaki ...