maritbet girişmaritbet
Barış Aydın ‘Hayallerdeki ilçe görünümüne kavuşacağız’

Barış Aydın ‘Hayallerdeki ilçe görünümüne kavuşacağız’

Çankaya için aday gösterilen Barış Aydın, yaptığı açıklamada, şimdiye yapılmayan yeni bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini kaydetti

30 Mart'ta yapılacak yerel seçim takvimi hızla ilerliyor. AK Parti, Ankara ilçe adaylarını da kamuoyuna açıkladı. Çankaya için aday gösterilen Barış Aydın, yaptığı açıklamada, şimdiye kadar yönetime gelenlerin yapmadığı yeni bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini kaydetti. Aydın, “Ben her kesim ve herkesin başkanı olmak için yola çıktım. İçinde Çankaya adı geçen her yerden mesul olacağım” dedi. Çankaya için hazırladığı projeleri gelecek günlerde açıklayacak olan Barış Aydın, Aydın, “Gerek Başbakanımızın gerekse bakanlarımızın, en önemlisi Çankaya İlçe Teşkilatı'nın temayülünün de benim ismim üzerinde oluşması, beni gururlandırdı. Çankaya, Cumhuriyet'in kurulduğu yer, tüm belediye başkanlarının çalışmalarına rağmen hak ettiği değeri kazanamadı. Çankaya, artık hayalimizdeki ilçe görünümüne kavuşmalı” dedi. Çankaya'nın dünyanın önemli metropolleri arasında yerinin alması gerektiğine dikkat çeken Barış Aydın, “Bunun için ben ve arkadaşlarım üstün çaba sarf edeceğiz. Belediyecilik anlayışımız ‘kendimiz' için değil, ‘kentimiz' üzerine kurulu olacak. Hedefimiz, insan merkezli bir yerel yönetim anlayışı benimseyerek ayrıştıran değil birleştiren, üreten, hizmette en üst sınırları kullanan bir belediye oluşturmak” ifadelerini kullandı.  

Barış Aydın kimdir?
Barış Aydın, 1975 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Üniversite eğitimini Amerika Preston Üniversitesi'nde yaptı ve 18 Şubat 201'de İş Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Genç yaşta gayrimenkul sektörüyle iş hayatına adım attı. 2004 yılında kurduğu ilk firması, Barışkent Yatırım Projeleri oldu. 2010 yılında BA Grup adıyla ikinci şirketini kurarak inşaat sektörüne adım attı.

Yardımsever başkan
Ankara'da toplumun korunmaya muhtaç kesimlerine yönelik pek çok sosyal sorumluluk projesinde aktif rol alan Barış Aydın, eğitimden spora, sanattan modaya pek çok etkinliğe sponsor olup destek vererek, birçok kuruluş, vakıf ve dernekten üstün hizmet ve prestij ödülleri aldı.

Stk ile iç içe yaşam
Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) bünyesinde 9 yıldır aktif görev alan Barış Aydın, 4 Ocak 2011 tarihinden itibaren Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yürütüyor.  Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin 2013 yılındaki genel kurulunda başkanlığa seçilen Barış Aydın, pek çok sivil toplum kuruluşuna da üyedir. Barış Aydın, Selin Aydın ile evli, Simge ve Asya adında iki kız çocuk babasıdır. 

 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konum Beytepe tanıtım filmi yayında!
  • 17.07.2019 16:01

Konum Beytepe tanıtım filmi yayında!

Çankaya Ankara'da inşa edilen Konum Beytepe projesinin tanıtım filmi. ...

Çankaya'da çökme riski bulunduğu için kontrollü yıkımına başlanan binada çalışmalar sürüyor
  • 12.04.2021 11:36

Çankaya'da çökme riski bulunduğu için kontrollü yıkımına başlanan binada çalışmalar sürüyor

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı İleri Mahallesi Mektep Sokak'ta bulunan ve önü ...

Konum Beytepe örnek daire görselleri
  • 18.07.2019 11:49

Konum Beytepe örnek daire görselleri

Çankaya Ankara'da inşa edilen Konum Beytepe projesinin örnek dairesinden kareler ...

Konum Beytepe proje görselleri
  • 18.07.2019 11:46

Konum Beytepe proje görselleri

Çankaya Ankara'da inşa edilen Konum Beytepe projesinden kareler. ...

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’lik yeri bedavaya aldı
  • 23.09.2020 08:15

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’lik yeri bedavaya aldı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum'da bulunan Yalı Kafe’ni ...

Çankaya’da merdivenli yol yapımına devam!
  • 06.09.2020 06:45

Çankaya’da merdivenli yol yapımına devam!

Çankaya Belediyesi ilçede asfalt, kai ilçenin eğimli ve yüksek bölgelerinde vata ...