maritbet girişmaritbet
AVM'ler sosyal aktivitelerin yeni adresi oldu!

AVM'ler sosyal aktivitelerin yeni adresi oldu!

Alışverişin yanı sıra yazın sıcağından ya da kışın soğuğundan korunmak isteyenlerin tercih ettiği alışveriş merkezleri, sosyal aktivite yapmak isteyenlerin de yeni adresi oldu

 

Alışverişin yanı sıra yazın sıcağından ya da kışın soğuğundan korunmak isteyenlerin tercih ettiği alışveriş merkezleri, sosyal aktivite yapmak isteyenlerin de yeni adresi oldu.
 
Alışverişin yanı sıra yazın sıcağından ya da kışın soğuğundan korunmak isteyenlerin tercih ettiği alışveriş merkezleri, sosyal etkinlik yapmak ya da kültürel aktivitelerde bulunmak isteyenlerin de yeni adresi oldu. Alışveriş yapmanın yanı sıra sinema, tiyatro ya da sergi gibi kültür ve sanat etkinlikleri, yeme-içme ihtiyacını gidermek, eğlence ve spor, arkadaşlarıyla buluşmak ya da çocuklarıyla hoş vakit geçirmek isteyenler, yaşadığı semt ya da ilçenin dışına çıkmaktansa artık yakınlarındaki AVM'leri tercih ediyor.
 
Sayısı her geçen yıl artan AVM'ler, yılın dört mevsimine yaydıkları etkinliklerle ziyaretçi sayısını artırmaya çalışıyor. Okulların açılması ve kış mevsimi ile birlikte ziyaretçi sayısı yükselen AVM'lerde bu rakam yılbaşı, Anneler Günü, Babalar Günü ve Sevgililer Günü gibi özel günlerde daha da artıyor. AVM'lerde düzenlenen etkinlikler ve kampanyalar da ziyaretçi sayısında önemli ölçüde artışa neden oluyor.
 
Hafta sonları ziyaretçi sayısı artıyor
 
Türkiye'nin ilk AVM'si Galleria, birçok dalda etkinlik düzenliyor. Galleria, özellikle çocuklara yönelik her hafta tiyatro oyunları gerçekleştiriyor. Galleria Genel Müdürü Hasan Ardıç, çocukların, aileleriyle tiyatro oyunlarını izlemek üzere Galleria'ya geldiğini, hafta sonlarında ziyaretçi sayısının arttığını gözlemlediklerini ifade ederek, "Çocuklara yönelik düzenlediğimiz tiyatrolar daha çok ilgi görüyor" dedi.
 
Ardıç, kış mevsiminde çok daha fazla etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, yaz mevsiminin, okulların kapandığı ve ailelerin yazlıklara geçtiği bir dönem olduğunu, tatil dolayısıyla kış aylarına göre ziyaretçi sayısında azalma gözlemlediklerini kaydetti.
 
İstinyePark'ta Yılbaşı sirki, Aşk Postanesi, Kırık Kalpler Müzesi
 
Özel günlerde bugüne kadar yapılmayan etkinlikler düzenlemeye özen gösteren İstinyePark, Yılbaşı sirki, Aşk Postanesi ve Kırık Kalpler Müzesi gibi etkinliklere imza attı. Bu yıla kadar İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Caz Festivali sponsorlarından biri olan, çok sayıda sergiye evsahipliği yapan, şimdi de Tiyatro Kedi ile işbirliği gerçekleştiren İstinyePark'ta, lansmanı yapılan sergiler, düzenlenen gece aktiviteleri ve konserler büyük ilgi gören etkinlikler arasında yer alıyor. Kış ayları genel olarak yoğun geçmekle birlikte yaz aylarında da yoğun turist ziyaretçisi olan İstinyePark, çok sayıda çocuk aktivitesi de düzenliyor.
 
Cevahir AVM'de en çok sinema ve tiyatro etkinlikleri tercih ediliyor
 
Günlük kapı girişi ortalama 60 bin olan Cevahir AVM'de düzenlenen etkinlikler ile bu sayı 100 bini geçiyor. İstanbul Devlet Tiyatrosu faaliyetleri ve seyirci sayısının Cevahir'in ziyaretçi rakamına etkisi olurken, AVM'de en çok sinema ve tiyatro etkinlikleri tercih ediliyor.
 
Cevahir AVM'de bilgilendirici sohbetler, müzik ve dans gösterileri ile çocuklara yönelik aktiviteler de yoğun ilgi görüyor. Okulların açılmasının ardından vizyona giren film sayısının artması ve tiyatro oyunlarının başlaması ile artan yoğunluk, ziyaretçilere yönelik düzenlenen etkinliklerin sayısını da artırıyor.
Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!
  • 02.07.2022 13:28

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "İnsanların yeniden sosyalle ...

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!
  • 20.05.2022 10:59

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Alp Önder Özp ...

İsra Holding'den 'V' serisi
  • 24.03.2022 14:37

İsra Holding'den 'V' serisi

İsra Holding, 2022 Vizyonunu ve Yeni Projelerini düzenlediği basın toplantısıyla ...

AVM yatırımcılarından hukuk toplantısı!
  • 05.03.2022 17:38

AVM yatırımcılarından hukuk toplantısı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), Digital Network Alkaş ve Öz ...