maritbet girişmaritbet
Autopia satış ofisi açıldı! 255 bin dolara!

Autopia satış ofisi açıldı! 255 bin dolara!

Avrupa’nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan Autopia AVM projesinin tanıtım ve satış ofisi açıldı. Autopia Beylikdüzü’nde mağaza fiyatları 255 bin dolardan başlıyor


      

Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Autopia AVM, satış ve tanıtım ofisini açtı. Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat Ortak Girişimi tarafından yapılan Autopia AVM'nin galeri - satış ofisleri ile ilgili fikir edinebilmek için tasarlanan Autopia Satış ve Tanıtım Ofisinin yüksekliği 6 metre.
 
Autopia Beylikdüzü Galeri- Satış Ofisinin bir diğer özelliği ise satın alınacak satış ofislerinin de burada olduğu gibi şeffaf doğrama sistemleriyle kapatılması. Bu da Autopia AVM'deki ofislerin bina içine bakan yüzlerinde satış alanlarını ve bina içindeki hareketliliği gözlemlemek için en uygun çözüm olarak düşünülmüş. Autopia beylikdüzü'nde Galeri - Satış ofisinde olduğu gibi havalandırma ve aydınlatma ihtiyaçları da kişinin kendi ihtiyaçları doğrultusunda ayarlanabiliyor. Autopia AVM'nin Galeri-Satış ofisinin önündeki açıklıklar ise sergileyecek araçların nasıl yerleştirileceğine dair örnek teşkil ediyor.
 
Autopia AVM 365 gün otomotiv fuarı
Autopia AVM, motorlu motorsuz tüm araçların otomobil, motosiklet, deniz motorları, bisiklet alım satımının gerçekleştirilebileceği, yeni çıkan modelleri, trend ve yenilikleri takip etmek isteyenlere tasarımdan teknolojiye, aksesuardan, yedek parça, modifiye mağazalarının yanı sıra yiyecek içecek alanları, banka şubeleri, sigorta acenteleri, deneme sürüşü yapılacak pist ve sosyal alanlar ile nerdeyse bir tam gününüzü keyifle geçirebileceğiniz bir otomotiv dünyası.
 
Autopia Beylikdüzü projesi, ünlü mimarlar Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak tarafından projelendirildi.
Autopia Beylikdüzü'nde birinci el otomotiv markaları, ikinci el oto galerileri, oto aksesuar mağazaları, oto müzayede açık arttırma seansları, oto servisleri, ofis, sinema, toplantı salonları, sergi ve lansman alanları, yiyecek-içecek alanları bulunuyor. Autopia AVM aynı zamanda pek çok metrekare seçeneği ve mağaza tipiyle, firmalara özel çözümler sunuyor. Ortak kullanım alanları, mağazalara ek metrekareler yaratacak şekilde planlanlanan Autopia AVM'de mağazaların fiyatları 255 bin dolardan başlıyor.
 
 

Autopia Beylikdüzü iletişim bilgileri
Web: www.autopia.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 853 33 13


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz