maritbet girişmaritbet
Aura Deluxe Residence Kartal’da 120 bin liraya!

Aura Deluxe Residence Kartal’da 120 bin liraya!

Kartal Soğanlık’ta yapılan Aura Deluxe Residence Kartal, iki blokta 195 konuta sahip. Kartal Aura Deluxe Residence’ta fiyatlar 120.000 TL’den başlayıp 360.000 TL’ye kadar çıkıyor

Kaynak: Demet CENGİZ BİLGİN / Hürriyet Emlak

 

Kartal Soğanlık'ta 8 bin metrekare arsa üzerinde yapımına başlanan Aura Deluxe Residence Kartal, iki blokta 195 konuta sahip. Fiyatların 120.000 TL'den başlayıp 360.000 TL'ye kadar çıktığı Kartal Aura Deluxe Residence'ta konutlar ‘home-office' olarak da kullanılabiliyor.

Home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetleri sunan Aura Deluxe Residence Kartal, adalar ve deniz manzarasının yanı sıra sosyal donatılaryla da dikkat çekiyor.
Propa İnşaat'ın, Kartal Soğanlık'ta başladığı konut projesi Aura Deluxe Residence Kartal, 8 bin metrekarelik arsa üzerinde 16 katlı iki blokta toplam 195 konuttan oluşuyor. Kartal'da ilk defa loft tarzı rezidans daire imkanı sunan Kartal Aura Deluxe Residence'ta tüm daireler ‘home-office' olarak da kullanılabiliyor. Aura Deluxe Residence projesinde home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetleri de sunulacak. Aura Deluxe Residence Kartal'da fiyatlar 120.000 TL'den başlıyor ve 360.000 TL'ye kadar çıkıyor.

Rezidans ve ‘concierge' hizmetlerinin yer alacağı Aura Deluxe Residence Kartal, geniş sosyal donatılarıyla da öne çıkıyor. 26 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen Kartal Aura Deluxe Residence projesini sorduk, Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek yanıtladı.
 
* Aura Deluxe Residence Kartal projesini genel özellikleriyle anlatır mısınız?
Aura Deluxe Residence Kartal, Anadolu yakasının Büyükdere Caddesi ve Levent'i olma yolunda ilerleyen Kartal'ın Soğanlık ilçesinde, yapımı devam eden Kadıköy-Kartal metrosuna 200 metre uzaklıkta yer alıyor. Günlük 85 bin kişilik bir potansiyel getireceği düşünülen Adliye Sarayı'na 800 metre mesafede ve E-5 giriş çıkışı ile TEM bağlantısı kartal Aura Deluxe Residence projesinin tam önünde. Metro durağına yürüme mesafesinde olan Aura Deluxe Residence Kartal'ın tam önünde yaya üstgeçidi yer alıyor. Ayrıca Aura Deluxe Residence Sabiha Gökçen Havalimanı, Neomarin ve Viaport Outlet alışveriş merkezlerine de yakın. Kartal Aura Deluxe Residence projesinin toplam 8 bin metrekarelik arsa büyüklüğü ve 21 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Arsanın yüzde 70'i yeşil alan ve sosyal donatılara ayrıldığı Aura Deluxe Residence Kartal, zemin üzerine 16 katlı iki rezidans blokta toplam 195 konuttan oluşuyor.
 
ADALAR VE DENİZ MANZARASI
* Projenin diğer projelerden ayrılan en büyük özelliği nedir? Hangi yönüyle fark yaratmayı amaçlıyor?

Aura Deluxe Residence projesi merkezi lokasyon ve kolay ulaşım imkânları ve sahip olduğu ilklerle Kartal'ın A plus ve butik projesi olmaya aday. Aura Deluxe Residence ile Kartal'da ilk defa loft tarzı rezidans daire imkanı sunuluyor ve tüm daireler home-office olarak da kullanılabilme özelliğine sahip. Kartal Aura Deluxe Residence projesinde home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetleri sunuluyor. Aura Deluxe Residence projesinin tüm dairelerinde 3'ünca kattan itibaren muhteşem bir Adalar ve deniz manzarası bulunuyor.
 
* Konutların özellikleri nelerdir?
Aura Deluxe Residence Kartal projesinde uzaktan kumandalı çağrı ve güvenlik sisteminden deprem anında dış kapıları otomatik olarak açan özel bir sisteme, hastanelerdeki acil kumanda butonundan katlarda yiyecek-içecek otomatına kadar pek çok detay var. Kartal Aura Deluxe Residence'in en önemli özelliklerinden biri tüm dairelerin esnek büyüklüklere sahip olması. Tercihe göre 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler sunuluyor. İstenilen büyüklüğe göre tam kata kadar birleştirilebilen daireler arasında özellikle 1+1 ve 2+1 daireler yoğun talep görüyor. Aura Deluxe Residence Kartal, adliyenin yakınlığı sebebiyle hukukçulardan; iş ve alışveriş merkezlerinin yakınlığı sebebiyle ise de profesyonel yöneticilerden yoğun ilgi görüyor. Manzara yanında geniş, ferah ve aydınlık iç mekanlar sunuluyor. Farklı beğenilere de hitap eden Aura Deluxe Residence projesinde, kendilerine ait bahçeleri olan 2+1 ve 3+1 daireler, bahçe ve teras alanlarıyla değer kazanıyor. AuraClub dahilindeki tüm sosyal donatılar ise yine sadece kat sahiplerinin kullanımına ücretsiz sunuluyor.
 
22 AYDA TAMAMLANACAK
* Ne zaman başladınız? Bitiş tarihi nedir?

Nisan 2010'da inşaatı başlayan kartal Aura Deluxe Residence projemizi 22 ayda teslim etmeyi planlıyoruz.
 
* Kaç çeşit konut var? Bunların büyüklükleri?
Aura Deluxe Residence'ta stüdyodan 3+1'e kadar değişik alternatifte konutlar bulunuyor. Aura Deluxe Residence Kartal'da stüdyo daireler 48 metrekare, 1+1 daireler 61-72 metrekare, 2+1 daireler 104-116 metrekare ve 3+1 daireler 118-150 metrekare arasında büyüklüğe sahip. Aura Deluxe Residence'ta yaşam alanları, yatak odaları ve banyoları, standardın üzerinde geniş ve ferah olarak tasarlandı. Örneğin, yatak odaları 14 metrekare, banyolar 5 metrekare ve yaşam alanları ise 25 metrekareden başlıyor. Konforlu ve rahat bir yaşam alanı hedeflendi.
 
* Fiyat aralığı nedir?
Aura Deluxe Residence Kartal projesinde stüdyo daireler 120.000 TL'den başlıyor ve dubleks 3+1'lerde fiyat 360.000 TL'ye kadar çıkıyor. Çeşitli kampanya ve ödeme kolaylıkları sunuyoruz.
 
26 MİLYON TL YATIRIM
* Sosyal ve ortak alanlarda neler var?

Kartal Aura Deluxe Residence'ta dışarıya kapalı tesisler sadece site sakinleri ve misafirlerine hizmet edecek. 7/24 güvenlikli olarak rezidans ve concierge hizmetlerinin tam donanımlı olarak sunulacağı Aura Deluxe Residence Kartal projesinde, yeşil alan içinde ayrıca dinlenme amaçlı kafeterya ve çay bahçesi yer alıyor. AuraClub ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Aura Deluxe Residence'ta bahçelerin ağaç ve bitki peyzajları yapılarak ferah ve yeşilin hakim olduğu bir atmosfer yaratılacak. Ayrıca yine rezidans sakinlerinin kullanımına sunulan ücretsiz toplantı odaları ve Business Lounge yer alacak.
 
* Projenin yatırım tutarı nedir?
Aura Deluxe Residence Kartal'ı arsa maliyeti dahil 26 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştiriyoruz. Hedeflediğimiz ciro ise 45 milyon TL.
 
37 yıldır sektörde, 20 yıldır  özel yatırmlara yöneldi
* Propa'yı tanıyabilir miyiz?

Propa Grubu, Propa Proje Pazarlama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi'nden oluşan üç şirketli bir gruptur. Temel iş alanı gayrimenkul geliştirme ve inşaat olan Propa İnşaat A.Ş., 37 yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyor ve bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli yerlerinde onlarca projeyi hayata geçirdi. Propa A.Ş., Ankara Keçiören'de 1973 yılında satın aldığı bir arsada 86 konutluk bir kooperatif inşaatıyla ilk projesini hayata geçirdi. 1976 yılında tamamladığı projeyi takiben kamu ihalelerine yöneldi. 700 üniteden oluşan Aydın Çine Sanayi Sitesi ve Aydın DSİ XXI. Bölge Müdürlüğü hangar ve idari üniteler inşaatlarını gerçekleştirdi. Bu projeleri 109 üniteyi kapsayan bir diğer sanayi sitesi inşaatı izledi. Kamu taahhüt işlerini tamamlayıp teslim eden Propa İnşaat, 1980 yılında özel yatırımlara yöneldi.
 
Ege Bölgesi'nde yabancılara yüzlerce ev yapıp, sattı
* Önceki konut projelerinizi hatırlatır mısınız?

Ege Bölgesi'nde mülkiyeti kendimize ait arsa üzerinde 1985-1990 yılları arasında yazlık site projesi gerçekleştirdik. Türkiye'de ilk defa yabancılara yönelik konut yapımında başladıktan sonra Bodrum'da yaptığı proje ve inşaatlarla yurtdışındaki müşteri kitlesine ulaştık. Ayvalık bölgesinden sonra yeni projelerin merkezi ise Bodrum oldu. Propa İnşaat, Bodrum'da mülk sahibi olduğu 2 milyon 100 bin metrekarelik arsada yaptığı proje geliştirme çalışmaları ile Türkiye'deki en büyük parselasyon çalışmalarından birini gerçekleştirdi. 2005-2008 yılları arasında Bodrum'da 300'e yakın konutu tamamlayarak teslim etti. Bu gün Propa imzasını taşıyan Bargylium Projesi, Royal Resort Villaları, Royal Blue Evleri, Royal Valley Evleri ve Royal Residence Villaları'nda hayat devam ediyor.
 
ÇorluPark'ta hayat başladı Sarıyer Park erken teslim
* Çorlu ve İstanbul'daki konut projeleriniz...

2005 yılında İstanbul'a yakınlığı gelişen sanayisiyle ön plana çıkan Çorlu'da ÇorluPark projesini hayata geçirmek için Türkiye'nin en büyük ve kurumsal şirketlerinden Prokon/Ekon Grubu ile ortak olduk. 17 bloktan oluşan 952 konutluk nitelikli site ve alışveriş merkezi projesine imza attık. ÇorluPark evlerini vadedilen tarihten 12 ay önce alıcılara teslim ettik. Alışveriş merkezi inşaatını Prokon/Ekon Grubu'na devrederek projeyi başarıyla tamamlamış olduk. Bugün Çorlupark konutlarında hayat Eylül 2008'den beri devam ediyor. Sarıyer'in merkezine çok yakın bir konumda bulunan, muhteşem Boğaz ve orman manzarası, ulaşım kolaylığı ve nitelikleri ile fark yaratan 26 dubleksten oluşan ve 2008 Haziran ayında başlayan Sarıyer Park projesini de alıcılarına erken teslim etti. Şu an Sarıyer Park'ta sadece 2 dubleks kaldı.
 
2010'a hızlı girdi yeni projeler yolda
* Yeni projeler var mı?

2010 yılına hızlı bir giriş yaptık. Çok ses getirecek iki yeni projeyi hayata geçiriyoruz. Bunlardan biri Kartal Aura Deluxe Residence. İkinci proje ise Zincirlikuyu'da kendi mülkümüz olan arsa üzerinde 3 bin metrekare kapalı alana sahip, modern ve akıllı A sınıfı bir ofis projesi, Propa Ofis. Bu iki projeden 45 milyon dolar ciro hedefliyoruz. Ayrıca Bodrum'da 30 üniteden oluşan Outlet Center projesini de bu yıl sonuna kadar tamamlayacağız. Bunların dışında halen çalışmalarını sürdürdüğümüz yeni bir karma proje ile 2010'un ikinci yarısında Anadolu yakasında, yaklaşık büyüklüğü 60 milyon dolar olan yeni bir rezidans-ofis-alışveriş merkezi projesi gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz