maritbet girişmaritbet
Astaş Gayrimenkul’ün yeni yatırım hedefi; Bodrum

Astaş Gayrimenkul’ün yeni yatırım hedefi; Bodrum

Astaş Gayrimenkul’ün patronu Vedat Aşçı’nın Dedeman Grubu’nun Bodrum Göltürkbükü’ndeki 123 dönüm arsasını 35 milyon dolara satın aldığı söyleniyor

Kaynak: Kezban GEBETAŞ / Hürriyet Emlak

 
Astaş Gayrimenkul Yatırım'ın patronu Vedat Aşçı, Bodrum'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. En son sahibi olduğu Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'un yanındaki 40 dönüm araziyi satın alarak buraya villa yapacağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Aşçı'nın bu kez  Dedeman Grubu'nun Bodrum Göltürkbükü'ndeki yaklaşık 123 dönüm arsasını satın aldığı belirtiliyor. Konuşulanlara göre Aşçı, söz konusu arsa için Dedeman Grubu'yla 35 milyon dolara el sıkışmış.
 
Hemen belirtelim Aşçı'nın aldığı söylenen arsa Göltürkbükü Cennet Koyu'nda, denizi sıfır konumda bulunuyor. Dedeman Grubu'nun uzun yıllar önce satın aldığı arsa, boş bir vaziyette bekliyordu. Öğrendiğimize göre arsayı daha önce satın almak isteyen başkaları da olmuş fakat Dedeman'dan yetkililer o dönemler bu tekliflere sıcak bakmamış. Arsaya grubun kendisinin otel yapacağını dile getiriyormuş. 

Bodrum'da otel ve rezidans yapacağız
Dedeman Grubu'yla arsa için görüştüklerini doğrulayan Vedat Aşçı ise, satış için el sıkıştıkları yönündeki haberleri yalanlıyor.
Bodrum'da otel ve rezidans yatırımı yapmayı düşündüklerini belirten Aşçı şöyle devam ediyor: “Dedeman'ın arsasını almak isteriz. Dedeman'ın arsasının dışında iki ayrı lokasyonla daha ilgileniyoruz. Hangisinin olacağı önümüzdeki haftalarda netleşecek.”
 
Her fırsatta Bodrum'un kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Aşçı, daha önce “Bodrum'da fark yaratacak, ünlü markalarla girmek istiyorum. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Bodrum'da uluslararası markalarla işbirliği yapacağımız eşsiz bir projeyi hayata kazandırmayı planlıyorum” açıklamasında bulunmuştu.
 
Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım
Bodrum Yalıçiftlik'te Kempinski Barbaros Bay projesinin hemen yanında bulunan 40 dönümlük araziyi geçen ay aldığını açıklayan Aşçı, buraya 100 milyon dolar maliyetle 60 adet villa yapacağını belirtmişti. Rezidansların işletmesini Kempinski'nin yapacağı inşaata bu yıl sonunda başlanacak, projenin 2012'de teslim edilmesi planlanıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz