maritbet girişmaritbet
ASC Türk Second New iş makinaları sektöründe fark oluşturuyor!

ASC Türk Second New iş makinaları sektöründe fark oluşturuyor!

İkinci El'den daha fazlasını sunma hedefiyle çalışmalarını sürdüren ASC Türk Second New departmanı 8 kişilik uzman ekibiyle iş makinaları sektöründe fark oluşturuyor

"İkinci El'den daha fazlası"nı sunma hedefiyle çalışmalarını sürdüren ASC Türk Second New departmanı 8 kişilik uzman ekibiyle iş makinaları sektöründe fark oluşturuyor. Second New Müdürü Alper Kaya, bu farkı "Geniş bir pazarın içindeyiz, pazarı çok iyi tanıyoruz, doğru fiyata alıp doğru fiyata satıyoruz. 1 yıla kadar çıkan garanti imkanları sunuyoruz" sözleriyle ortaya koyuyor.

ASC Türk çatısı altında ikinci el operasyonlarını yürütmek amacıyla 2006 yılında kurulan İkinci El departmanı bu yıl itibariyle “Second New” markası altında çalışmalarına devam ediyor. Second New'da yalnızca Volvo İş Makinaları değil, pek çok marka ve model iş makinası bulmak da mümkün. "İkinci El'den daha fazlasını sunma" hedefiyle hizmet veren Second New, iş makinalarıyla ilgili uzman ekip ekspertizleri neticesinde mümkün olan en doğru bilgileri sunuyor ve gerektiğinde ikinci el makina satışında destek veriyor.
 
İkinci el makina alım satımı konusunda oldukça deneyimli bir isim olan Second New Müdürü Alper Kaya, öncelikle bu ismin tercih edilmesinin sebebini açıklıyor: "Bu işte uluslararası pek çok oyuncu var. Bu yüzden uluslararası pazara da açılmak için İngilizce bir isim tercih ettik. Sadece Türkiye'de ismi bilinen bir marka olmaktan ziyade yakın bölgelerimizle de iş yapmak istiyoruz."
 
İkinci el faaliyetlerinin tek kişi ile başlayıp bugün 8 kişilik büyük bir ekibe ulaştığını söyleyen Alper Kaya, ikinci el hizmetlerinin hem dinamiklerini hem finansal kontrollerini yapacak hem de hukuki süreçlerini takip edebilecek bir konuma geldiklerini söylüyor. 
 
1 yıl garanti
 
Geniş bir ekip olmanın ve hep pazarın içinde bulunmanın Second New'ın önemli avantajlarından olduğunu belirten Alper Kaya, "Üstelik rakip firma ürününe de fiyat verebiliyoruz. Yönetimimizin de desteğiyle bugün diğer firmalara göre farklı bir konumdayız. Ayrıca aldığımız ürünleri pek çok yerden takip ettiğimiz için pazarı iyi biliyoruz, doğru fiyata alıp doğru fiyata satıyoruz. Bu bizim en önemli farkımız. Çok daha geniş bir pazarda çok daha doğru fiyatlarla alım satım yapıyoruz.
 
Başladığımız günden bugüne ekspertiz hizmetlerimiz çok gelişti. Ekspertizleri bir mühendis yönetiminde dört kişilik bir teknisyen kadrosu yapıyor. Makinaları sadece basit testlerden geçirip satmıyoruz. Hem satın alma aşamasında hem satın aldıktan sonra çok detaylı testlerden geçiriyoruz. Bu bizi daha bilgili kılıyor. Taşıdığımız riskleri ölçme açısından da, müşteriye verdiğimiz doğru bilgi açısından da farkımızı ortaya koyuyor. Ve bu sene farklı garanti politikaları yürütmeye başladık. 1 yıla kadar çıkan garanti imkanları da sunuyoruz" sözleriyle Second New farkını ortaya koyuyor.
 
 
Bir makinanın ikinci hikayesi
 
Kullanıcısı tarafından satılmak istenen bir iş makinası nasıl el değiştiriyor? Hangi süreçlerden geçiyor? Alper Kaya bir makinanın ikinci el hikayesini şöyle anlatıyor: "Makinasını satmak isteyen bir kullanıcı bu talebini makina satış danışmanlarına iletiyor. Bu durumda biz mevcut stok durumumuza, makina Volvo ise geçmişine, değilse mevcut pazar değerlerine bakarak ekspertiz yapmak kaydıyla bir fiyat veriyoruz. Sonrasında bir ekspertiz programı dahilinde müşteri ziyaret ediliyor ve makinasına bakılıyor. Tüm komponentlerin çalışıyor olması, ana komponentlerde bir hasar olmaması önemli kriterlerimizdir. Anlaşma olması halinde yapılan kontratla işlem devam ediyor. Sonra makinayı Orhanlı merkezimize getiriyoruz, temizleyip atölyeye alıyoruz. Burada atölye ekspertizlerimizle bir ekspertiz daha yapılıyor. Bu yaklaşık 1 gün sürüyor çünkü çok daha detaylı bir ekspertiz. Gerekli görülen bakımların tamamlanmasına müteakip makina stok sahasına çekiliyor ve satışa sunuluyor."
 
ASC Türk Hakkında:
 
ASC Türk; altyapı projelerinde, yol yapımı projelerinde, inşaat ve madencilik sektöründe kullanılan Volvo İş Makinaları, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri'nin, Chicago Pneumatic El Aletleri'nin Türkiye distribütörü olarak hizmet vermektedir. Yüksek kalite standartlarına sahip Volvo, Sandvik ve Chicago Pneumatic satış ve satış sonrası hizmetleri ASC Türk tarafından tüm Türkiye geneline yayılmış olan geniş hizmet ağı aracılığı ile özenle sağlanmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maden dağı yolu Ziver İnşaat ve Volvo işbirliği ile yenilendi
  • 23.07.2014 11:12

Maden dağı yolu Ziver İnşaat ve Volvo işbirliği ile yenilendi

Elazığ-Diyarbakır arasındaki Maden Dağı yolu güvenli hale getirildi ...

Volvo İş Makinaları, ASCENDUM Grup’a Orta Avrupa’daki sorumluluğunu devretti!
  • 07.10.2013 11:01

Volvo İş Makinaları, ASCENDUM Grup’a Orta Avrupa’daki sorumluluğunu devretti!

Volvo Construction Equipment sahip olduğu bayiliklerin finansman olarak güçlü ba ...

Volvo iş makineleri 3. Köprü ile iki yakayı birleştiriyor!
  • 02.10.2013 15:13

Volvo iş makineleri 3. Köprü ile iki yakayı birleştiriyor!

Temelleri 29 Mayıs 2013'te atılan 3. Boğaz Köprüsü Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ...

ASC Türk satış sonrası hizmetlerde kalitesini ve hızını artırıyor!
  • 28.05.2013 14:25

ASC Türk satış sonrası hizmetlerde kalitesini ve hızını artırıyor!

Zorlu şartlarda ve durmaksızın çalışan iş makinaları aynı zamanda birer yatırım ...

MB Bucket, Türkiye distribütörlüğü için ASC Türk ile anlaştı!
  • 19.03.2013 11:42

MB Bucket, Türkiye distribütörlüğü için ASC Türk ile anlaştı!

Dünyaca ünlü İtalyan ataçman markası MB Bucket, Türkiye distribütörlüğü için ASC ...

Şanlıurfa'nın yatırımları Volvo İş Makinaları ile yükseliyor!
  • 26.02.2013 09:56

Şanlıurfa'nın yatırımları Volvo İş Makinaları ile yükseliyor!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, son dönemde artan yatırımların doğurduğu iht ...