maritbet girişmaritbet
Arthur&Miller Real Estate’in Beylikdüzü Ofisi açıldı!

Arthur&Miller Real Estate’in Beylikdüzü Ofisi açıldı!

Markalı Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Arthur & Miller Real Estate’in yeni franchise ofisi Beylikdüzü’nde hizmete açıldı

Markalı Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Beylikdüzü'nde hizmete açıldı. Broker Erdinç Oruçoğlu idaresindeki  Arthur&Miller Beylikdüzü Ofisi, bölgeye hakim uzman kadrosu ile konut ve ticari gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verecek. Arthur&Miller Beylikdüzü Ofisi, Rezidansiyel olarak hızlı bir gelişme kaydeden bölgede inşa edilen lüks konut projelerinin satış danışmanlığını da üstlenecek.

Büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Arthur&Miller Real Estate, son olarak Beylikdüzü ofisini hizmete açtı. İstanbul Akatlar'daki merkez ofisinin yanı sıra Ataşehir,  Bahçeşehir,  Nişantaşı, B.Çekmece, Yeşilköy ve Gayrettepe ile Ankara'da franchise ofisleri bulunan Arthur&Miller ailesine son olarak Beylikdüzü ofisi katıldı.
İstanbul Erkek Lisesi ve İ.Ü. Alman Dili Edebiyatı mezunu ve ihracat, pazarlama,  lojistik alanlarında idarecilik yapmış olan Erdinç Oruçoğlu, Beylikdüzü ofisi ile Arthur&Miller Real Estate'in sahip olduğu kaliteli ve özgün hizmet vizyonu doğrultusunda, bölgesine nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunacak.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz