maritbet girişmaritbet
Arthur Miller Real Estate’in Bahçeşehir Ofisi hizmete açıldı!

Arthur Miller Real Estate’in Bahçeşehir Ofisi hizmete açıldı!

Markalı Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Arthur & Miller Real Estate’in yeni franchise ofisi Bahçeşehir’de hizmete açıldı

 
Markalı Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı. Yöneticiliğini Ümit ve Fulya ÖZGEL çiftinin yaptığı Arthur&Miller Bahçeşehir Ofisi, bölgenin en önemli ticaret ve alışveriş merkezi olan Şehr-i Bazaar içerisinde hizmet verecek.

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Arthur&Miller Real Estate ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti. İstanbul'da merkez dahil 6 ofis ile hizmet veren Arthur&Miller'ın yeni franchise ofisi Haziran ayı itibariyle Bahçeşehir'de hizmete girdi.
 
İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini ABD'de tamamladıktan sonra, Yalıtım ve İzolasyon sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette 10 yıl süreyle genel müdürlük görevini yürüten, ardından 5 yıl boyunca da bir holdingin genel müdürlüğünü yapan Ümit Özgel'in eşi Fulya Özgel ile birlikte yöneteceği Bahçeşehir Ofisi, Arthur&Miller Real Estate'in sahip olduğu VIP Hizmet vizyonu doğrultusunda bölge halkına nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunacak. Arthur&Miller Real Estate Bahçeşehir ofisi, bölgenin en önemli tircaret ve alışveriş merkezi Şehr-i Bazaar içerisinde yer alıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz