maritbet girişmaritbet
Artaş Group projelerinde Baumit imzası!

Artaş Group projelerinde Baumit imzası!

Baumit, Artaş Group projelerine dış cephe ısı yalıtım sistemlerinden zemin sistemlerine kadar farklı ürün grupları ile katkıda bulunuyor.

Artaş Group'un Tema İstanbul, Avrupa Konutları Atakent 2-3, ArenaPark AVM, Avrupa Konakları Florya, Avrupa Konutları Ispartakule 1-2-3. Etap, Avrupa Konutları Saklı Bahçe ve Avrupa Konutları TEM projelerinde Baumit'in dış cephe ısı yalıtım sistemleri kullanılıyor. Tema İstanbul ve Avrupa Konutları Atakent 2-3. etaplarında taşyünü ısı yalıtım sistemi tercih edilirken diğer grup projelerinde Pro Isı Yalıtım Sistemi kullanılıyor. Avrupa teknik onaylarına uygun olarak ETAG 004 Normu'nun tüm kriterlerini yerine getiren, test edilmiş ve belgelendirilmiş ısı yalıtım sistemleri, sistem performansının en üst seviyede olduğu garanti altına alıyor. 

Baumit'in ince sıvıları, makine sıvaları, zemin şapları, ıslak mekanlar için seramik yapıştırıcı ve derz dolguları da yine projelerde kullanılan ürün gruplarından.

Baumit'in ince sıvaları, zararlı madde içermeyen ve doğal alkali özellikleri ile küflerin barınamayacağı ortamlar oluşturuyor. Bu nedenle beyaz çimento esaslı Baumit GlemaBrillant, projelerin neredeyse tamamında tercih edilen ürünlerden biri oldu. İç ve dış mekanda sıva üzeri uygulamalar için geliştirilen bir ürünün saten dokusu ile daha pürüzsüz yüzeyler elde edilebiliyor.  Baumit PerlaRoyal ise su buharı difüzyonu sağlaması, su itici özelliğe sahip olması ve çalışması kolay bir ürün olduğu için kullanılan ürünlerin arasında yer aldı. Ürün, ince sıva ve/veya boyadan önce, çimento esaslı sıvalar ve ısı yalıtım kaplamaları üzerine düzeltme katı olarak kullanılıyor.

Baumit sıva ürünleri içinde özellikle Primo 1 iç mekanda kaba sıva olarak en yüksek fiyat-performans seviyesine sahip ürün olması; C20-F5 sınıfı bir ürün olan E225, yüzer, kayar ve melez şap uygulamalarında ve herhangi bir katkı maddesi ilavesine gerek kalmaksızın uygulanabilmesi açısından sıklıkla kullanılan ürünler.

Seramik yapıştırıcılar ürün grubunda ise FlexTop ve FlexUni, yine her projede yer alan ürünlerden. Flex grubunda yer alan bu ürünler, polimer modifiye dolguları içeren, su geçirimsizlik ve donmama özelliği geliştirilmiş ve düşeyde tutunma özelliği artırılmış özellikleri ön plana çıkıyor. Dona ve suya dayanıklı, flex (esnek), yer ve duvarlarda kullanıma uygun, CG2 sınıfı yüksek mukavemetli derz dolgu harcı olan PremiumFuge ise, mutfakta, banyoda, terasta veya alttan ısıtma sistemine sahip mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Baumit derz dolgu ürün grubunda ise 24 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa’nın en iyi Baumit cepheleri belli oldu!
  • 05.09.2022 10:42

Avrupa’nın en iyi Baumit cepheleri belli oldu!

Baumit’in, bu yıl sekizincisini düzenlediği Life Challenge 2022 sonuçları İspany ...

Baumit'in yeni hazırladığı reklam filmi yayında!
  • 30.03.2022 09:48

Baumit'in yeni hazırladığı reklam filmi yayında!

Avrupa’nın Mantolama Devi olarak anılan Baumit, Avrupa’dan sonra Türkiye’de de m ...

"İklim değişikliğine karşı alınabilecek en önemli önlem mantolama"
  • 04.02.2022 16:53

"İklim değişikliğine karşı alınabilecek en önemli önlem mantolama"

Avrupa’nın Mantolama Devi Baumit, Türkiye’de mantolamanın, iklim değişikliği ve ...

Baumit’in “Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev” Tasarım Yarışması sonuçlandı
  • 22.09.2021 16:54

Baumit’in “Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev” Tasarım Yarışması sonuçlandı

İnsanların sağlıklı, enerji verimli ve güzel yapılarda yaşaması vizyonuyla inova ...

Baumit CreativTop ile dış cephelerde değişim zamanı!
  • 28.08.2021 16:53

Baumit CreativTop ile dış cephelerde değişim zamanı!

Baumit, dış cephe tasarımları için kullanıma hazır, farklı dokularla şekill ...

Baumit'ten Anneler Günü'ne özel HobbyBeton!
  • 08.05.2021 10:38

Baumit'ten Anneler Günü'ne özel HobbyBeton!

Türkiye'nin ilk profesyonel hobi harcı 'HobbyBeton' ile sanatsal obje ya da saks ...