maritbet girişmaritbet
Arsası olana, yazlık ev 15 günde hazır

Arsası olana, yazlık ev 15 günde hazır

Nestavilla, 100 metrekare tek katlı bir evi 35 bin TL yapıyor

 

 
Vefa Group bünyesinde bulunan Nestavilla, arsası olana 100 metrekarelik bir konutu 35 bin TL'ye yapıyor. Özellikle yazlık olarak talep gören evler ortalama 15 günde kuruluyor.
Nestavilla Kurumsal Satış Yöneticisi Özgül Yücel, Nestavilla'nın daha çok yazlık konseptinde evler yaptığını vurguladı. Yücel, tek katlı binaların ortalama 15 gün, çift katlıların ise 20 günde montajının bittiğini söyleyerek, "100 metrekare tek katlı bir ev yaklaşık 35 bin - 40 bin TL'ye mal oluyor" dedi.
 
Yücel, çok dayanıklı malzemeler kullandıkları konutların bakımlarının sadece boya olduğunu belirtti. Yaz yaklaşırken siparişlerin ciddi oranda artış gösterdiğini söyleyen Yücel, elinde arsası olan müşterinin ev tipini seçtikten sonra tek katlı binaların ortalama 15 gün, çift katlıların ise 20 günde montajının bittiğini belirtti. Yücel, "Müşteriler, sözleşme anında yapacakları ödemeyi ve evlerini teslim alacakları zamanı kesinleştirmiş oluyor ve daha sonra bir sürprizle karşılaşmıyorlar" dedi.
 
Sökülüp taşınabiliyor
Özellikle Nisan, mayıs aylarında showroom'larında yoğunluğun arttığını kaydeden Yücel, 100 kişilik profesyonel montaj ekiplerinin bulunduğunu belirtti. Konutların istendiği zaman basit şekilde sökülüp taşınabildiğine de değinen Yücel, "Fabrikada tüm detaylar çözülüyor. İnşaata gerek kalmadan ev parça parça monte edilerek kuruluyor" dedi.
Nestavilla'nın üç iklim bölgesinde kullanılabilir olduğunu belirten Yücel, özellikle yazlık konut olarak düşünülen Nestavilla'ya en büyük talebin elinde hazır arsası olan orta gelir grubundan ve emeklilerden geldiğini kaydetti. En fazla Şile, Ağva, Tuzla, Tekirdağ, Çanakkale ve İzmir'e ev kurduklarını belirten Yücel, "Samsun ve Sivas'a kadar da gittik. Samsun yaylalarında da varız" dedi.
 
Yurtdışından da yoğun talep var
Özgül Yücel, Nestavilla'da sadece konut değil, özellikle yurtdışı inşaat projelerinde üst düzey yönetici ve mühendisler için şantiyelere lojmanlar da yaptıklarına dikkat çekti. Nestavilla'nın yurtdışında büyük ilgi topladığını belirten Yücel, özellikle Libya ve Cezayir'da ciddi bir talebin olduğunu söyledi. Firmaların zorlu ilklim koşullarında çalışanlarını rahat ettirmek istediğini vurgulayan Yücel, Rönesans'ın Libya'da yaptığı bir inşaatta ve Summa'nın inşaatlarında şirket mühendisleri için Nestavilla lojmanlar inşa ettiklerini kaydetti. Yücel, İtalyan Astaldi firması için de Cezayir'de 80 lojman yaptıklarını belirterek, inşaat firmalarının işi bittikten sonra bu konutları taşıyıp başka şantiyelere de götürebildiklerini kaydetti.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz