maritbet girişmaritbet
ArkiPARC 2013, sosyal medyanın en iyi etkinliklerinden biri olmaya hazırlanıyor!

ArkiPARC 2013, sosyal medyanın en iyi etkinliklerinden biri olmaya hazırlanıyor!

10 - 11 Nisan 2013 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan ArkiPARC 2013 Gayrimenkul Fuarı, sosyal medyayi en iyi kullanan etkinliklerden biri olmaya hazırlanıyor

Etkinlik sırasında ve öncesinde ArkiPARC'ın sosyal medya hesapları üzerinden gelişmeler takip edebilecek, yorum yapabilecek, sorular sorulabilecek ve isteyenler paylaşımlarda bulunabilecek.

Çeşitli sosyal medya platformlarında her gün artan takipçileriyle Türkiye'nin en çok izlenen gayrimenkul etkinliği olan ArkiPARC 2013 hakkındaki tüm yorumlara #arkiparc etiketi ile ulaşılabiliyor.

Neler Olacak?
ArkiPARC 2013'te oturumlar sırasında sahnede sosyal medya duvarı olacak. Konuşmacılar ile dinleyiciler tüm paylaşımları buradan takip edecekler.

ArkiPARC 2013 ziyaretçi ve katılımcıları film temalı "green box"ta fotoğraf çektirip bu anı ölümsüzleştirebilecek. Burada çekilen fotoğraflar aynı zamanda Instagram üzerinden de paylaşılacak.

Etkinlik boyunca iki Instagram uzmanı fotoğraflar çekip sosyal medya duvarlarına yollayacak.

Bağımsız sosyal medya sorumluları oturumlar ve etkinlik atmosferi hakkında yorumlarını #arkiparc hashtagi ile paylaşacak.

Oturumların fotoğrafları anında ArkiPARC'ın Facebook sayfasında paylaşılacak.

ArkiPARC 2013'teki standlar Foursquare'de olacak! Bu standlarda yer bildirimi yapanlar çeşitli sürprizlerle karşılaşacak.

Karbon ayak izi ekranı ile tüm ziyaretçilerin karbon salımını hesaplanacak ve sosyal medyada paylaşılacak.

Daha fazlası için:

https://www.facebook.com/arkiparc

https://twitter.com/arkiparc

http://instagram.com/arkitera

http://www.linkedin.com/groups/ArkiPARC

http://arkiparc.tv/

https://tr.foursquare.com/p/arkiteracom/

http://arkiparc.wordpress.com/

Yorum Yaz