maritbet girişmaritbet
Antepia Gaziantepspor'a sponsor oldu

Antepia Gaziantepspor'a sponsor oldu

Gaziantep halkına Güneydoğu'nun en büyük ve lüks projesi "Antepia"yı kazandıran Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı, 2010-2011 Spor Toto Süper Lig sezonunu 4. sırada tamamlayan Gaziantepspor'a sponsor oldu.

Gaziantep halkına Güneydoğu'nun en büyük ve lüks projesi "Antepia"yı kazandıran Paralel Yapı ve SinpaşYapı, 2010-2011 Spor Toto Süper Lig sezonunu 4. sırada tamamlayan Gaziantepspor'a sponsor oldu. 
Paralel Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, Antepia ile Gaziantepspor arasında yapılan sponsorluk anlaşmasına göre, futbolcuların formalarının sırtlarında yer alacak Antepia logosunun yanında Kamil Ocak Stadyumu saha içi panolarından da 20 adeti Antepia logosu ile renklenecek. 
Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, sponsorlukla ilgili olarak "Spor Toto Süper Ligi'de top koşturan gururumuz Gaziantepspor'a ligin ilk yarısı için Antepia projemizle sponsor olduk. Bu sponsorlukla, yıllardır hep üst sıralarda oynayan Gaziantepspor'u daha üstlere taşıyacak desteği vermeyi amaçlıyoruz" dedi. 
Gaziantep halkına Güneydoğu'nun en büyük ve lüks konut projesini getirdiklerini belirten Nakıboğlu, bu sponsorlukla, Antepia'nın şehre sağladığı katma değerin artarak devam ettiğini ifade etti. 
Futbolcuların sırtlarında yer alacak logo ve Kamil Ocak Stadyumu içinde bulunacak 20 adet pano ile sponsorluğun süreceğini açıkayan Nakıboğlu, "Ekonomi alanında büyük başarı gösteren Gaziantepşehrimizin spor alanında da elde ettiği bu başarının tesadüf olmadığını düşünüyoruz" dedi. 
Gaziantep'in "Güneydoğu'nun Paris"i söylemini geçmişten bugüne hem ekonomi hem turizm ve kültürelhem de spor alanında gösterdiği başarılarla hak ettiğini vurgulayan Nakıboğlu, şehrimize Antepia projesinikazandırmış olmaktan ve Gaziantepspor'a sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. 
Geçtiğimiz yıl Süper Lig'de başarılı bir grafik izleyen Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ise "Gaziantep'e Antepia gibi değerli bir projeyi kazandıran Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı'nın takımımıza sponsor olması kulüp olarak bizleri çok mutlu etti. Spora verdikleri destekleri için başta Paralel Yapı olmak üzere Sinpaş Yapı'ya teşekkür ederiz" dedi. 
Kızıl, Gaziantepspor olarak geçen yıl gösterdikleri başarıyı bu sezonda daha üst sıralara taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gaziantepspor'un yeni stadyumu Kayserispor maçına yetişiyor
  • 14.10.2016 14:14

Gaziantepspor'un yeni stadyumu Kayserispor maçına yetişiyor

Gaziantep'te inşaatın yüzde 982i tamamlanan stadyumun Gaziantepspor-Kayserispor ...

Gaziantep’in kalbi Antepia’da atıyor!
  • 21.11.2014 15:47

Gaziantep’in kalbi Antepia’da atıyor!

Gazianteplilerin yeni yaşam merkezi Antepia’da hayat canlanıyor ...

Antepia’da Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı
  • 13.06.2014 10:38

Antepia’da Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı

Babalar Günü’ne özel 10.000 TL indirim fırsatı, hayallerindeki eve kavuşmak iste ...

Antepia’da “Geleneksel Yaza Merhaba” etkinliği düzenlendi
  • 02.06.2014 12:07

Antepia’da “Geleneksel Yaza Merhaba” etkinliği düzenlendi

Antepia’da yaşam tüm enerjisiyle devam ederken 31 Mayıs 2014 Cuma günü “Yaza Mer ...

Sur Çelik Kapı, Sinpaş Yapı’nın 3 projesi için 5 bin 600 adet çelik kapı sattı
  • 04.03.2014 11:19

Sur Çelik Kapı, Sinpaş Yapı’nın 3 projesi için 5 bin 600 adet çelik kapı sattı

Sur Çelik Kapı’nın projelere özel ürettiği ürünleriyle markalı konut projelerini ...

Cenk Tosun sezon sonunda Beşiktaş'ta
  • 05.02.2014 10:02

Cenk Tosun sezon sonunda Beşiktaş'ta

Beşiktaş ile bir süredir adı anılan Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Cenk Tosun ...