maritbet girişmaritbet
Antalya Kepez'de toplu temel atma töreni yapıldı

Antalya Kepez'de toplu temel atma töreni yapıldı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kepez Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin temel atma töreninde konuştu

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ey dün cumhuriyetçi geçinenler, Atatürkçü, laikçi geçinenler, Pensilvanya'ya hakaret edenler. Ne oldu da bugün yan yana geldiniz, ne oldu da diz dize ülkenin geleceği ile ilgili tuzaklar kurmaya başladınız" dedi. Bakan Müezzinoğlu ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Müezzinoğlu, AK Parti Hükümeti olarak 11 yıldır gece gündüz demeden millete hizmet ettiklerini, laf değil, iş ürettiklerini söyledi. Antalya'nın güneş ve kum turizminde söz sahibi olduğu gibi sağlık turizminde de bölgenin merkezi olabileceğini vurgulayan Müezzinoğlu, buna katkı sağlayacak Kepez Devlet Hastanesi'nin 29 Ekim 2015 tarihinde açılması için söz aldıklarını kaydetti. Müezzinoğlu, 31 Mart sabahı Antalya'nın "efsane başkanı" Menderes Türel'in yeniden başkan olacağını ifade ederek, bugün yalan söyleyenlerin milletin karşısına nasıl çıkacağını merak ettiğini anlattı.

Müezzinoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Onlar yine, 'nasıl yalan söyleriz' diye Pensilvanya'dan mesaj almaya gitmişlerdir, yeni yalanlar üretmek için, tuzaklar kurmak için.  'Milleti acaba yeniden nasıl kandırırız' diye kapalı kapılar arkasında yeniden iftiralar, yeniden tuzaklar, yeniden bu milletin geleceğine ait kuyular kazma peşindeler ama artık yağma yok, o kuyuya onlar düşecek, tuzaklara onlar düşecek. Çünkü artık AK Parti var, lideri var, Recep Tayyip Erdoğan var. Bu millet unutmuyor. AK Parti'yi kurarken Başbakanımız 'AK Parti milletin partisidir' dedi. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletle beraber yürüyor, tuzak kuranlara asla müsaade etmedi ve etmeyecek. Milletin, ortak aklın hizmetçisiyiz, milletimizin hak ettiği hizmetleri yapma derdi dışında başka derdimiz olmadı."

"Bu millet bu oyunları gördü"
"Ey Pensilvanya'lara yan yana yürüyenler, ey dün cumhuriyetçi geçinenler, Atatürkçü, laikçi geçinenler, Pensilvanya'ya hakaret edenler. Ne oldu da bugün yan yana geldiniz, ne oldu da diz dize ülkenin geleceği ile ilgili tuzaklar kurmaya başladınız" diyen Müezzinoğlu, milletin ülke üzerinde oyunları gördüğünü ve tuzakları bozduğunu belirtti.
Bakan Müezzinoğlu, "Antalya'da da bozuyor, Trakya'da da bozacak. Çünkü biz milletten yanayız, milletle beraberiz, yarınları bugünden daha iyi yapma peşindeyiz" ifadesini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun rüyasında bile girse inanamayacağı ambulans uçakların, helikopterlerin hastaları en hızlı şekilde taşıdığını anlatan Müezzinoğlu, "Ey Kılıçdaroğlu, rüyanda görsen inanamazsın, 3 saatliğine Sağlık Bakanlığı yönetimi bunlara kalsa ambulans uçaklarımızın mazotunu, yakıtını dolduramazlar. Bunlarda millet derdi yok, milleti sömürme var. Milli iradenin ümüğünü sıkacaklar, öbür taraftan milletin cebinden hortumlayacaklar. Enflasyon yükselsin, borsa düşsün, ülkenin istikrarı bozulsun ki su bulandıkça büyük balıkları avlama şansları olsun" diye konuştu.
Türkiye'nin ekonomik büyümesinden, istikrarından, Kanal İstanbul, üçüncü köprü gibi projelerden, güçlü bir ülke haline gelmesinden birilerinin hep rahatsız olduğunu iddia eden Müezzinoğlu, "Almanya rahatsız olabilir, İngiltere rahatsız olabilir, Fransa rahatsız olabilir, İsrail rahatsız olabilir, ey CHP sen neden rahatsız oluyorsun? Ey MHP sen neden rahatsız oluyorsun?" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu da Antalya'ya neredeyse her gün bir bakan geldiğini, gelen bakanların da ellerinin boş değil, müjdelerle geldiklerini söyledi. Çavuşoğlu, Antalya'da çok önemli tesislerin açıldığını dile getirerek, tesislerin hayırlı olmasını temenni etti.

Sütçüler Mahallesi'ndeki törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile vatandaşlar da katıldı.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Müezzinoğlu, Muğla'daki hastanenin temelini attı
  • 17.11.2014 15:53

Mehmet Müezzinoğlu, Muğla'daki hastanenin temelini attı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Muğla'da devlet hastanesinin temel atma töreni ...

Mehmet Müezzinoğlu’ndan müjde! 20 şehir hastanesi geliyor
  • 10.11.2014 10:15

Mehmet Müezzinoğlu’ndan müjde! 20 şehir hastanesi geliyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘20 yeni şehir hastanesi için hazırlığımız var ...

Büyükada’da inşaatı devam eden hastaneye bakan incelemesi
  • 07.08.2014 08:52

Büyükada’da inşaatı devam eden hastaneye bakan incelemesi

Mehmet Müezzinoğlu Büyükada'da inşaatı devam eden hastanede incelemelerde bulund ...

Parklarda ve AVM önünde sigara içilemeyecek
  • 30.07.2014 11:39

Parklarda ve AVM önünde sigara içilemeyecek

Tütünle mücadele kapsamında yapılacak düzenlemeyle parklarda ve AVM önlerinde si ...

Mehmet Müezzinoğlu, Kayseri Şehir Hastanesi'nin inşaatını gezdi
  • 07.07.2014 15:34

Mehmet Müezzinoğlu, Kayseri Şehir Hastanesi'nin inşaatını gezdi

İl Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı’na katılmak için Kayseri'ye gelen ...

Mehmet Müezzinoğlu '35 yeni şehir hastanesi yapılacak'
  • 17.05.2014 15:26

Mehmet Müezzinoğlu '35 yeni şehir hastanesi yapılacak'

Bakan Müezzinoğlu, 30 veya 35 yeni şehir hastanesinin projelendirme ve ihale sür ...