maritbet girişmaritbet
Ant Yapı 10’uncu yılını kutladı

Ant Yapı 10’uncu yılını kutladı

Türkiye ve yurtdışında hayata geçirdiği projelerle dünyanın en büyük 70. müteahhit firması olan Ant Yapı, yeniden yapılanma sürecinde 10’uncu yılını Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde kutladı

Türkiye ve yurtdışında hayata geçirdiği projelerle dünyanın en büyük 70. müteahhit firması olan Ant Yapı, yeniden yapılanma sürecinde 10'uncu yılını Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde kutladı. Kutlama etkinliğinde bir konuşma yapan Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, “Şirketimizi ‘açıklık' ilkesi üzerine inşa etmiştik, ismimizle özdeşleştiği üzere ‘Ant' içtik ve yola çıktık.

Hem yurtiçinde, hem yurtdışında karınca gibi çalıştık. 15-20 kişi çıktığımız bu yolda 10 bin'lere ulaştık, ilk işimiz 4 bin m2 iken, 4 milyon m2'leri aştık. ENR'ca yayınlanan dünyanın en büyük 225 müteahhidi arasına 70. sıradan girerek andımızı yerini getirdik, getirmeye de devam edeceğiz” dedi. Avrupa'nın en yüksek binası olan Capital Tower ve Moskova'nın en görkemli yapılarından Mirax City'in Ant Yapı'nın yurtdışında gerçekleştirdiği yüzlerce projeden sadece birkaçı olduğunu hatırlatan Okay, “Hem Avrupa'nın hem Türkiye'nin en yüksek kulelerini yaparak, bayrağımızı her yerde zirvelere diktik. Türkiye'deki önemli projelerden olan Antrium Residence, Port Alaçatı ve şu an itibarıyla Türkiye'nin en yüksek ikiz kuleleri olan Anthill Residence'ın altına imzamızı attık” diye konuştu.

10 yılda 2 ekonomik kriz atlattık

Son 10 yılda 2 ekonomik kriz atlattıklarını, sektörün önde gelen oyuncularından biri olduğunu ifade eden Okay, kuruluş yıllarının hemen ertesinde patlak veren 2001'deki ekonomik kriz ve küresel çapta yaşanan 2008 krizinin ardından sadece ayakta kalmakta yetinmeyip, atağa da geçtiklerini dile getirdi. Okay, “İki kriz sırasında ve sonrasında sektörde büyük değişimler yaşandı. Umarız ki 20. ve 30. yıllarımızı da coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz