maritbet girişmaritbet
Ankara’da 430 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Ankara’da 430 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Sinpaş Altın Oran Çankaya projesinde ilk etap satışları lansman öncesinde tamamlandı ve bugün itibariyle ikinci etap satışları başladı.

Ankara Çankaya'da Sinpaş Altın Oran Çankaya satış ofisinde yapılan lansmanla görücüye çıkan Sinpaş Altın Oran projesinin basın toplantısına Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik katıldı. Ahmet Çelik, özel sektör tarafından yapılan Türkiye'nin en büyük temalı projesi olan Altın Oran projesinin doğuş hikayesini anlattı.

‘Altın Oran projesi hayata geçirilirken Ankara ve çevresini kapsayan bir araştırma yaptık. Bu araştırma gösteriyor ki Ankaralılar başlarını sokacak bir ev aramıyor. Aileler, çocukları ve kendileri için park, bahçe, etkinlik alanları, alışveriş alanları ve sosyal donatılarla yaşanılacak projeler istiyorlar. Ankara'da kent yaşamı bilinciyle yapılacak projelere ilgi arttı. Sinpaş Altın Oran Çankaya projesi Ankara için her  anlamda ayrıcalıklı bir proje olacak' dedi.
 
Ahmet Çelik, Sinpaş Altın Oran projesinin 538 konutluk ilk etabında satışların tamamlandığını, 495 konuttan ikinci etapta satışların başladığını söyledi. İlk etabındaki daireler Ankaralılar tarafından satın alındı. Projenin her etabı satış başladıktan 24 ay sonra teslim edilecek. 
 
Ahmet Çelik; ‘Yatırımcı gözüyle Ankara, İstanbul'dan sonra geliyor. Ankara yüzde 1,5 yıllık nüfus artış hızıyla Türkiye hızından yüksek bir artışa sahip. Ankara'da konut piyasasında güçlü talep gözlemliyoruz. Başkentte 430 bin yeni konuta ihtiyaç duyulacak. Ankara, en çok kentsel dönüşüm projesini bünyesinde bulunduran bir şehir. Altın Oran Çankaya projesi de kentsel dönüşüm kapsamında yer alıyor. Sinpaş Altın Oran projesinin inşaatında 5 bin kişi istihdam edilecek. Projenin inşaatında şu an 1000 kişi çalışıyor. İnşaat maliyeti 1,5-2 milyar TL olan projenin tasarımı Sinpaş Tasarım Ekibi tarafından yapıldı. 
 
Altın Oran projesinin arsasıyla ilgili sorulan bir soruya Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik şu şekilde cevap verdi. “Sinpaş Altın Oran Çankaya projesinin arsa ihalesi 2-3 kez yapılmıştı. Dava sonu birkaç kez değişti. Sonuç olarak biz ruhsatları aldık, bir problem yok.”
 
Sinpaş Altın Oran Çankaya projesi 620 bin metrekare rekreasyon alanı ile Türkiye'nin en büyük peyzaj alanına sahip projesi olmasıyla dikkat çekiyor.  Sinpaş Altın Oran projesi 4 katlı ve oldukça büyük bir satış ofisine sahip. Ahmet Çelik, satışlar bittikten sonra satış ofisinin ne yapılacağına henüz karar vermediklerini söyledi. 
 
 
Sinem ÖZTÜRK/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepçe operatörü adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı
  • 07.04.2022 11:07

Kepçe operatörü adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı

Samsun’da bir kepçe operatörü yıkım için gideceği adresi karıştırınca yanlış bin ...

Ahmet Çelik, Konutder etkinliğini değerlendirdi!
  • 14.10.2015 10:40

Ahmet Çelik, Konutder etkinliğini değerlendirdi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Körfez Yatırımcıları Buluşması'nın ...

Ahmet Çelik "40. yılımızda 10 yeni projeye başlıyoruz"
  • 11.12.2014 17:44

Ahmet Çelik "40. yılımızda 10 yeni projeye başlıyoruz"

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş Holding'in Ankara'da ger ...

Sinpaş Altın Oran'ın inşaatında son durum ne?
  • 03.07.2013 14:17

Sinpaş Altın Oran'ın inşaatında son durum ne?

Ankara'da hayata geçirilen Sinpaş Altın Oran projesinin en yeni helikopter görün ...

Ahmet Çelik Servet GYO'yu anlatıyor!
  • 12.04.2013 16:57

Ahmet Çelik Servet GYO'yu anlatıyor!

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, şirketin halka arz sürecini anlat ...

Sinpaş Altın Oran reklam filmi yayında!
  • 28.02.2013 17:28

Sinpaş Altın Oran reklam filmi yayında!

Sinpaş'ın Ankara'da geliştirdiği Altın Oran projesinde daire sahibi bir ailenin ...