maritbet girişmaritbet
Alpay Çepni: Yeni projeler için arazi bakıyoruz!

Alpay Çepni: Yeni projeler için arazi bakıyoruz!

İnşaat sektörüne Solarkent projesiyle giren, KoruFlorya ve Vadi İstanbul projelerinin de ortaklarından Aydınlı İnşaat’ın Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni, iki yıl içinde hem Avrupa hem de Anadolu yakasındaki E5 aksı, Cendere Vadisi, Kağıthane, Rami, Topkapı, Seyrantepe ve Kartal’ın öne çıkacak bölgeler olacağını, bu bölgelerde arazi baktıklarını söyledi

Pierre Cardin, Cacharel, US Polo markalarının ana lisansörü olarak tekstilde elde ettiği başarıyı inşaata da yansıtan Aydınlı Grubu, yatırım için arazi bakıyor. Esenyurt'ta hayata geçirdikleri Solarkent projesiyle inşaat sektörüne giren ardından Florya'nın son büyük arazisi üzerine inşa edilen, 7+2 daireleri ile dikkat çeken lüks konut projesi KoruFlorya ile iddiasını kanıtlayan Aydınlı İnşaat'ın Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni, Florya'da arazi bakmaya devam ettiklerini ve Florya'nın her zaman için İstanbul'un en kıymetli semtlerinden bir olmaya devam edeceğini belirtti. Çepni bu bölgede yeni yatırım için fırsat kolladıklarını söyledi.

ULAŞILABİLİRLİK ARTIK ÇOK DEĞERLİ

KoruFlorya'nın bölgenin çehresini değiştireceğini kaydeden Çepni, “E-5, TEM ve deniz yolu alternatifleriyle Florya çok avantajlı bir bölge. KoruFlorya projemizde de gerek dairelerin geniş ailelere uygun olarak dizayn edilmesi gerekse lüks ve konforun bir arada sunulması projeye olan ilgiyi artırdı. Projedeki dairelerin yüzde 55'i satıldı. Aralık ayında teslimlere başlıyoruz. Projeye olan ilgiyi de görünce Florya'da yeni yatırımlar için yer bakıyoruz” diye konuştu. Bölgede yeninden yapılanacak alanlar olduğuna dikkat çeken Çepni, “Özellikle ulaşılabilirlik projeler için her zamankinden daha kıymetli. Florya bu avantajı elinde bulundurduğundan kıymeti artacak” dedi.

YENİ PROJELER YOLDA

Cendere Vadisi, Seyrantepe ve İstinye'nin de ilgilendikleri bölgeler arasında olduğunu dile getiren Çepni, “2. Çevreyolu ile 3. Çevreyolu arasında kalan aks ciddi bir şekilde kıymetlenecek. Özellikle kıymetli semtlerdeki fiyat skalasına çıkamayan insanlar yan mahalle ve ana arterden ulaşılabilir semtlerde ara fiyatlı projeleri tercih edecek. Buralarda geliştirilecek projeler İstanbul'un dış aksındaki projelere göre çok daha yüksek satış hızına ulaşacak” diye konuştu. İstanbul'da 5 yıl sonra yeni merkez olarak Basın Ekspres Yolu, Cendere Yolu, Rami/Topkapı Hattı, Zeytinburnu Aksı ve Kartal Bölgesi'nin ortaya çıkacağını vurgulayan Çepni, “Cendere Yolu birinci sırada. Kağıthane, Bayrampaşa, Cevizlibağ ve Davutpaşa, Çobançeşme'de E5 in altında kalan bölge, Avrupa yakasının gelişen yeni merkezleri olacak. Anadolu yakasında ise Fikirtepe, Maltepe'den Kartal'a kadar sahil yolu ve Kartal yeni merkezler olacak” şeklinde konuştu. Değerli gördükleri bütün bölgelerde arazi baktıklarını vurgulayan Çepni, “Yeni projelerimizle ilgili yakın zamanda bilgi vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz