maritbet girişmaritbet
Alp Yalman'ın evi butik avm Yalman Center oldu

Alp Yalman'ın evi butik avm Yalman Center oldu

Eski Galatasaray başkanlarından Alp Yalman'ın 40 yıllık evi butik alışveriş merkezi oldu. Projede yer almak için Amerikalı Hooters'dan Fransız Quick'e kadar birçok marka yarışıyor

 


Eski Galatasaray Spor Kulubü başkanlarından Alp Yalman'ın 40 yıldır yaşadığı Cadde Bostan plajının hemen karşısındaki evi, cafe, restoran ve fast foodların yer alacağı 3 blokluk butik bir iş merkezine dönüştü. Çeliker İnşaat tarafından 7 milyon dolarlık bir yatırımla yapılan, nitelikli yapısı ve konumu ile dikkat çeken Yalman Center'da yer almak için Amerikalı, Fransız ve İtalyan cafe, restoran ve fastfood zincirleri sıraya girdi.
 
Bu markalar arasında ilk kez Türkiye'de mağaza açmayı planlayanlar da bulunuyor. Yalman Center'dan dükkan talebinde bulunan ve görüşmeleri devam eden uluslararası markalar arasında, cafe, bar ve bistro'larlardan Amerikalı Kitchenette, Schiler's Liguar, fast food zincirlerinden Amerikalı Hooters, Smit and Wollanski, Fransız Quick ve Simply ile restoranlardan Fratelli Di Bufalo Grisini bulunuyor.
 
EV BÜYÜKBABA'DAN KALMIŞTI
Yalman Center'da Sabah'ın sorularını yanıtlayan Alp Yalman, bölgede emlak ve gayrimenkul fiyatlarının artmasıyla, uzun süre yaşadığı evi değerlendirmek amacıyla Yalman Center projesini hayata geçirdiklerini anlattı. Alp Yalman'ın Yalman Center'a dönüşen evinin hikayesi 1940'lı yıllara dayanıyor. Yalman Evin hikayesini şöyle anlattı, "Buradaki evi 1940'lı yıllarda annemin babası almış. O zaman buralardaki tek evmiş. Sonra yandaki parseli alan kişi ev yapmış. büyükbabam ev yapacak başka yer mi yok diye kızıp evi satmış. Seneler sonra da pişman olup evi geri almış."
 
9 bağımsız bölüm var
Çeliker İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Çelik, projenin çevresindeki gayrimenkullerin değerlenmesine de katkı sağladığını kaydetti. Çelik, "Zemin katlar 200 metrekare, 1. ve 2. katlar 160'er metrekare. Çatı katları ise 55 metrekare ayrıca çatı katlarında 50 metrekare teraslar var" dedi. 9 bağımsız bölümün yer aldığı Yalman Center'da bodrum katta ise 210'ar metrekarelik asansörlü otopark bulunuyor.
 
Kaynak: Sabah
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz