maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu'nun Ayazma'daki My World Europe projesinde 3100 konutu teslime hazır!

Ağaoğlu'nun Ayazma'daki My World Europe projesinde 3100 konutu teslime hazır!

Ağaoğlu’nun Ayazma’da Olimpiyat Stadı’na komşu My World Europe projesinde 3 bin 100 konut teslime hazır hale geldi. Projede yüzde 1 KDV’li son 300 dairenin satışına da başlanırken, daireler yüzde 10 peşinatla alınabiliyor

Ağaoğlu'nun Atatürk Olimpiyat Stadı'na komşu olarak geliştirdiği My World Europe projesinin inşaatı tamamlanırken, projedeki daireler sahiplerine teslim ediliyor. Projenin tamamlanması 21 Nisan Pazar günü binlerce kişinin katılacağı bir etkinlikle kutlanacak.

Kojenerasyon  sistemiyle projenin elektrik enerjisi ihtiyacının tamamını kendi içinde ürettiği elektrikle karşılayabilen ve çevreci bir anlayışla geliştirilen My World Europe, toplamda 3 bin 100 konuttan oluşuyor.

Projede Pool Residence, Arena Residence ve Golf Residence olarak adlandırılan üç ayrı tipte 1+1'den 4+1'e farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede uygulanan kampanya ile yüzde 10 peşinatla tamamlanmış daire sahibi olma fırsatı sunulurken, kampanya kapsamında daire fiyatları 239 bin 850 lira ile 1 milyon 32 bin 850 lira arasında değişiyor.

Satış rekoru kırmıştı
My World Europe projesinin teslimi ve satışa çıkan son konutlarla ilgili bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bir projenin daha inşaatını tamamlayarak vaat ettikleri yaşam alanlarını zamanında eksiksiz olarak müşterileriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıdıklarını söyledi.

Şu anda inşaatına devam ettikleri diğer projeleri de tıpkı My World Europe'da olduğu gibi zamanında ve eksiksiz olarak sahipleriyle buluşturmak için yoğun mesai harcadıklarını vurgulayan Ali Ağaoğlu şunları söyledi:

“My World Europe projesinin  arkasında çok ciddi bir ekip çalışması yatıyor. 2 yıl önce My World Europe projesine başladığımızda 2 hafta gibi kısa bir sürede 1.200 daire satarak bir rekor kırmıştık.

Bugün ise projenin tamamlanmasıyla birlikte satışını teslim dönemine bıraktığımız son 300 dairenin de satışlarına başlıyoruz. Kısa sürede bu konutların da satışının tamamlanacağını bekliyoruz.”

Ev alana Mycard
My World Europe'da MyClub spor klübü, SPA, Golf Klübü, Kreş, açık spor sahaları, 3 adet açık yüzme havuzu, MyClub dahilinde kapalı yüzme havuzu, kay kay parkuru, su kaydırakları gibi birçok özellik bulunuyor. Projede ayrıca her daire için kapalı otopark, IPTV ve internet altyapısı sunuluyor. Proje sakinleri Mycard hizmet merkezi aracılığı ile tüm residence hizmetlerine tek tuşla ulaşabilecekler ve satış sonrası teknik desteğinden yararlanabilecekler.

Yeniden kamera karşısında
Ağaoğlu My World Europe projesinin reklam filmleri için kamera karşısına geçen Ali Ağaoğlu, yönetmen Sinan Çetin ile birlikte projenin son filminde de oynadı.

10 bin kişinin yaşayacağı bir site olan My World Europe'un yeni reklam filmi de ses getirdi. 2 yıl önce ‘Yaptım olacak' reklamıyla My World Europe projesini satışa sunan Ali Ağaoğlu, "Ali Ağaoğlu, Sinan Çetin'i nereye götürüyor?" reklamıyla My World Europe'u tamamladığını duyurdu.

YAVUZ KARAMAN

Yorum Yaz