maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu İnşaat, bir kişiye tek seferde 150 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu İnşaat, bir kişiye tek seferde 150 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, tek seferde bir kişiye 150 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvali, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu.

Rahvali, şimdiye kadar yabancılara 400 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıklayarak, "Son olarak bir kişiye 150 milyon dolarlık satış yaptık. Para bugünlerde hesaplarımıza yatacak" dedi.

YATIRIM İŞTAHI ARTIYOR
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu Ceo'su Hasan Rahvalı, 2023 yılına dev adımlarla ilerleyen Türkiye'nin ekonomi nabzının Bursa'da attığını belirterek, "Buradaki katılımcılar bizim petrolümüz kadar önemli değerler. 2023 için hedefleri olan bir ülkeyiz bugün Türkiye Batı Avrupa, Rusya, Ortadoğu ve Asya'nın merkezinde büyük bir çekim gücü ve merkezini oluştururken ortak hedefler söz konusu olduğunda tek yumruk olabilme, devlet adamlarıyla iş çevreleriyle aynı hedefe kilitlenme konusunda başarımız olarak görünüyor.  Bankalarımız mevduat finansman kredi vermekte oldukça iştahlılar bu yapılan müdahalenin de gereğine inanıyorum. Türk müteşebbisin yatırım iştahı tüketicinin tüketim iştahı ekonominin dinamiklerinin dayanağını oluşturuyor" diye konuştu.
Rahvali, Patronlardunyasi.com'a yaptığı açıklamada 150 milyon dolarlık satışı Suudlu bir kişiye yaptıklarını söyledi. Rahvali, ancak Suudlu kişinin adını vermedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu da, satışın gerçekleştiğini ama paranın kasalarına hala girmediğini söyledi. Ağaoğlu tüm ısrarlara rağmen Suudlu işadamının adını vermedi. 

Patronlar Dünyası

Yorum Yaz