maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu borsaya ısınıyor

Ağaoğlu borsaya ısınıyor

Yeni projesi My World Europe'un tanıtımında konuşan Ağaoğlu, "Oğlum Alican'a daha kurumsal bir şirket bırakmak istiyorum, bu nedenle 2011'de borsaya açılmayı düşünüyoruz" dedi



İnşaat, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, dün İstanbul'da düzenlenenen My World Europe projesinin basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Yaptığı projeler ve tanıtımlarla gündemden düşmeyen Ağaoğlu konuşmasında gelecek yıl borsaya açılmayı düşündüklerini söyledi.

ELEKTRİĞİNİ DE ÜRETECEK
Oğluna daha kurumsal bir şirket bırakmak istediğini vurgulayan Ağaoğlu, bu konudaki çalışmalara başladıklarını ifade etti. Öte yandan Ağaoğlu, İstanbul Ayazma'da inşaatına başladığı, Avrupa yakasındaki en büyük projesi My World Europe'u satışa sundu. My World Europe, toplam 3 bin 100 konuttan oluşuyor. Ali Ağaoğlu'nun "Herkes iyi yaşamayı hak ediyor" sloganıyla satışa sunulan projede 10 bin lira peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. Ağaoğlu'nun İstanbul Avrupa yakasındaki en büyük projesi My World Europe, Başakşehir'in Ayazma bölgesinde Olimpiyat Stadı'na komşu 200 dönümlük bir arazi üzerinde yükselecek. Ağaoğlu, bu projede doğalgazla çalışan bir elektrik santrali kurarak My World Europe projesinin ihtiyacı olan tüm elektriği projenin içerisinde üretiyor olacak. Elektrik üretimi sırasında ortaya çıkacak atık enerji de projenin ısınma ihtiyacının karşılanmasında kullanılacak.
 
Golf ve alışveriş merkezi projede öne çıkıyor
MY WORLD EUROPE'TA büyüklükleri 70 metrekareden başlayan 1+1 daireler, 94 metrekareden başlayan 2+1 daireler, 156 metrekareden başlayan 3+1 ve 190 metrekareden başlayan 4+1 daireler olmak üzere tam 26 farklı tipte konut yer alıyor. Projede 10 adet de ikiz villa bulunuyor. Golf Residence'ların önünde konumlanan golf sahası, yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerinde bir golf kulübü, drive range ve kısa tur bir golf sahasından oluşuyor.
 
Ali Ağaoğlu projenin reklam yüzü oldu
MY WORLD EUROPE'UN televizyon kampanyası kapsamında yönetmen Sinan Çetin tarafından çekilen reklam filminde rol alan Ali Ağaoğlu, kampanya yüzü olmak için 1 milyon dolarlık bir ücret aldığını açıkladı. Kampanya fotoğraflarını da ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler çekti. Kendisine kampanyada rol alması teklif edildiği zaman ücretini 1 milyon dolar olarak açıklayan Ali Ağaoğlu, elde ettiği bu geliri de eğitime bağışlayacağını ifade etti.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz