maritbet girişmaritbet
57 milyon dolarlık rüya ev!

57 milyon dolarlık rüya ev!

57 milyon dolarlık rüya evi! Bir odası sadece ayakkabılara... Bir odası golf sahası... Diğer odaları ise...

 

Amerikalı milyarder emlak kralı Donald Trump Manhattan'da bulunan 57 milyon dolarlık rüya evinin kapılarını Hello dergisine açtı.
 
Amerikalı milyarder emlakçı Donald Trump, New York'un en gözde mekanı olan Mahnattan'da Trump Towers'ta yaşıyor. 66'ncı kattaki evi panaromik bir şehir manzarasına sahip. Bronzdan yapılan çift kapıdan girilen evin her metrekaresi lüks ve nostalji kokuyor. Eşyalar, duvarlardaki işlemeler tamamen altın varakla kaplanmış. Trump bu evde dört yıl önce evlendiği Slovenyalı manken eşi Melina Trump ve oğlu Barron William ile yaşıyor.
Melina, evin bir odasını ünlü tasarımcıların elinden çıkan 150 çift ayakkabıya ayırmış.

Bir odası golf sahası
İki çocuk annesi Melina, ev hanımlığı ve anneliğin yanı sıra mücevher tasarımı ile uğraşıyor. Oğlunu okula gönderdikten sonra çalışma masasına kuruluyor ve tasarımlarını tüm detaylarıyla işliyor. Eski topmodel eşi ile boş zamanlarında devasa evlerinin bir bölümüne kurulmuş olan golf sahasında golf oynuyor. 2008'deki serveti 3 milyar dolar olan Donald Trump, ekonomik krizde evlerinin değeri düşünce, 1 yılda 1 milyar dolar kaybetti.
 
KRAL KAHVALTISI
Trump ailesi yemeklerini 12 metre uzunluğundaki bu altın varaklı masada yiyor. Masadaki meyvelikler ve şamdanlar da tamamen altından yapılma. Manhattan'daki Trump Towers'ın çatı katında bulunan apartman dairesine 57 milyon dolar değer biçiliyor.
Kaynak: VATAN
  • Etiketler:

Yorum Yaz