maritbet girişmaritbet
5. İdeal Home Fuarı’nda müthiş sürprizler sizi bekliyor!

5. İdeal Home Fuarı’nda müthiş sürprizler sizi bekliyor!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen İdeal Home züccaciye ev eşyaları ve çeyiz fuarı, ziyaretçilerine birbirinden ilginç hediyeler sunuyor

Bu yıl 5'incisi düzenlenen İdeal Home züccaciye ev eşyaları ve çeyiz fuarı, ziyaretçilerine birbirinden ilginç hediyeler sunuyor. 

Her yıl ev eşyaları ve çeyiz sektörünün ihracatçı, ithalatçı, üretici ve distribütör firmalarını, başta uluslararası ürün tedarikçileri olmak üzere zincir mağazalar, toptancılar, perakendeciler ve diğer müşteri grupları ile bir araya getiren fuar, bu yıl sektöre getirdiği yeniliklerin yanı sıra ziyaretçiler için de bir ilke imza atıyor.

Dünyaca ünlü Amerikalı tasarımcı Vida Shamie'ye ait yakut ve pırlantalarla süslü bir mücevher, fuarı ziyaret edecek şanslı bir kişiyi bekliyor.

Yine giriş sayılarına göre ziyaretçilere hediye edilecek bir başka sürpriz ise herkesin hayallerini süsleyen Phuket Adaları'nda toplam 3 kişiye verilecek olan tatil.

Tüm bu ayrıcalıklı hediyelerin yanı sıra ziyaretçiler arasından 5 kişiye de yurt içi uçak bileti hediye ediliyor olacak.

Geçtiğimiz yıl 20 bine yakın kişinin ziyaret ettiği fuarın, farklı sürprizlerle ziyaretçi sayısını bu yıl 30 bine ulaştırması bekleniyor.

Dış Ticaret'ten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan da 26 Mart Cumartesi günü saat 12:00'de İdeal Home fuarını ziyaret edecekler arasında bulunuyor.

Şenay Akay ve Aysu - Günsu Baceoğlu gibi ünlüler de farklı etkinliklerle İdeal Home Fuarı'nda…

Dört gün boyunca birbirinden ilginç etkinliklerle devam edecek İdeal Home Fuarı'na ünlü isimler de katılıyor.

26 Mart günü saat 13.00'te 2. Hall 211 no'lu stantta bulunan Remetta Firması Şenay Akay'ı ağırlayacak. Aynı Firma bir sonraki gün yani fuarın son günü ise Aysu-Günsu Baceoğlu'nu konuk ediyor olacak.

3'üncü Hall 331 no'lu stantta bulunan Korkmaz firması da 26 Mart Cumartesi günü saat 11.00'de ünlü yemek kitabı yazarı Sahrap Soysal'ı misafir edecek.

 

Outlet Holü'nde %50 indirimle sipariş verebilme imkanı…

Türk markalarının global rekabette öne çıkabilmesi açısından önemli işbirliği fırsatları sunan fuar bu yıl Outlet Holü ile de toptan satışta %50 indirimli sipariş verme imkanı sağlayarak fuarda gerçekleşen ticareti daha üst noktalara çıkarmayı hedefliyor.

15 yılı aşkın bir süredir sektörel yayıncılık ve fuarcılık alanında edindiği birikim ve deneyimlerle firmaların ufkunu genişleten Life Medya, Outlet Holü ile yerli ve yabancı katılımcıları farklı bir platformda buluşturmayı ve uluslararası rekabetin ön plana çıkmasını planlıyor.

İdeal Home'dan ülke ekonomisine 1,5 milyar USD'lik katkı…

56 farklı ülkeden Sektörün devlerini bir kez daha buluşturacak olan İdeal Home'da yerli ve yabancı çok sayıda üretici ve ithalatçı firmanın züccaciye, sofra ve mutfak eşyaları, küçük elektrikli ev aletleri, dekoratif ürünler, çeyiz ürünleri, ev tekstili, avize ve aydınlatma ürünleri, banyo ve mutfak aksesuarları sergilenecek. Tüm bu geniş ürün ve sektör yelpazesiyle fuarda İhracat dahil 1,5 Milyar USD  ticaret hacmi gerçekleşmesi bekleniyor. 45 bin metrekarelik alanda 4 gün boyunca sürecek İdeal Home fuarında ziyaretçi ve katılımcılar tüm ev eşyalarında son trendleri, moda renkleri, gelişmeleri, yeni tasarımları görme ve inceleme fırsatı yakalayacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz