maritbet girişmaritbet
3. Yapı Ligi'nin şampiyonluk maçı 25 Aralık' ta

3. Yapı Ligi'nin şampiyonluk maçı 25 Aralık' ta

Türk Yapı Sektöründe yer alan 32 firmanın oluşturduğu 3. Yapı Ligi'nin şampiyonluk maçı 25 Aralık' ta yapılacak


İnanlar ve Çağberk yarı finali aldı, şampiyonluğa koşuyor
 
2009 yılında Türk Yapı Sektörünün lider firmaları tarafından kurulan Yapı Ligi'nin maçları, profesyonel futbol heyecanını aratmıyor. Sektörden 32 takımın yer aldığı bu yılki şampiyonada, 11 Aralık'ta Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde gerçekleşen yarı finale kalan İnanlar İnşaat, Kale Kilit ile kıyasıya rekabetin yer aldığı ve 5-4 sona eren maçın galibi olurken, Çağberk'de Hafele Türkiye'yi 5-3 yenerek finalde İnanlar İnşaat'ın rakibi oldu. İnanlar İnşaat ve Çağberk Futbol Takımları 25 Aralık'ta şampiyonluk maçına çıkacaklar. Kale Kilit ve Hafele Türkiye Futbol Takımları ise 3.lük için mücadele edecekler.
 
Şampiyonluk maçında iddialı olduklarını belirten İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Yapı Ligi'nin sektörde heyecan oluşturan keyifli bir rekabetin ötesinde, dostluk pekiştirici bir sosyal etkinlik olduğunu belirtti. İnanlar, grup maçlarında toplam 21 averajla birinci sırada yer alırken, şampiyonluk maçına da namağlup olarak çıkıyor.
 
Hafele Türkiye galibiyetiyle finale adını yazdıran Çağberk Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Çakırgöz, Yapı Ligi'nde sektörün değerli firmalarıyla bir arada olmaktan mutluyuz. Diğer maçlarımızda olduğu gibi Final maçının da dostluk ve centilmenlik içerisinde geçmesini istediklerini belirtti.
 
Yapı Ligi Kurucu Başkanı, Doğru Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Doğru ise. 'Sevgi, Dostluk, Kardeşlik Bizim YAPIMIZDA var' ile 'Birlik, Beraberlik, Centilmenlik Bizim YAPIMIZDA var' sloganıyla yola çıktıklarını, amatör oynanan maçların beklediklerinin üzerinde bir profesyonellik sergilediğini vurguladı.

Türk Yapı Sektöründe bulunan firmaların çalışanlarından oluşan takımların en fazla 3 taşeron firma veya bayi elemanını da bulundurma hakkı var. En önemli kural ise oyuncuların S.S.K. kayıtlarının olması.
 
Yapı Ligi İlk Yıl Katılımcı Firmalar:
AIRFEL A.Ş.
ARÇELİK A.Ş.
AREA ZEMİN MARKET
ASPEN YAPI ve ZEMİN
BASF
BDY ELEKTRİK
BETEBE MOZAİK A.Ş.
BORUSAN MANNESMANN HALKALI
BORUSAN MANNESMANN MERKEZ
BURCU ZEMİN MARKET
ÇAĞBERK GRUP
ÇUHADAROĞLU HOLDİNG
DAP YAPI
DORTEK KAPI A.Ş.
DÜFA - KAYALAR KİMYA
EFE - ART AKSESUAR
EGE SERAMİK A.Ş.
EL-Bİ ELEKTRİK
FİBROBETON
GARANTİ KOZA
GENÇ - KAYALAR KİMYA
HAFELE A.Ş.
HEKİM YAPI A.Ş.
İNANLAR İNŞAAT A.Ş.
KALE KİLİT A.Ş.
KALE SERAMİK A.Ş.
KALEKİM A.Ş.
KLİMAPLUS A.Ş.
KOTİL DIŞ TİCARET
MAKEL ELEKTRİK
ODE YALITIM A.Ş.
ORKA BANYO
ÖZTİRYAKİLER A.Ş.
PALMET A.Ş.
PHILIPS TÜRKİYE
PİMAŞ A.Ş.
REGNUM
SAMET A.Ş.
SARAY HALI A.Ş.
SERFLEKS A.Ş.
SİKA YAPI KİMYASALLARI A.Ş
STARAX
SUR YAPI İNŞAAT
ŞARMAN
TEKOFAKS
TERMİKEL
VEFA PREFABRİK A.Ş.
VİKO ELEKTRİK
YAPI MERKEZİ A.Ş.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
  • Etiketler:

Yorum Yaz