maritbet girişmaritbet
2015 yılında fiyatıyla dikkat çeken 10 proje

2015 yılında fiyatıyla dikkat çeken 10 proje

Güncelprojebilgileri.com, 2015 yılında satışa çıkan, fiyatıyla dikkat çeken 10 projeyi belirledi.

2015 yılı boyunca Türkiye genelinde yaklaşık 500 proje satışa sunuldu. Son yıllarda artan markalı konut projesiyle birlikte konut alıcısı da oldukça bilinçlendi. Rezidanstan home ofise kadar farklı konut tipi seçeneğinin bulunduğu projelerden ev almak isteyenler birçok noktaya dikkat ediyorlar. Ancak satın alma noktasına gelindiğinde en belirleyici unsur kuşkusuz “fiyat” oluyor. Markalı konut projeleri en uygun fiyatlar konut alıcısına ulaşmak için birbirleriyle yarışıyor. Reklam kampanyalarında fiyat ve ödeme koşulları öne çıkıyor. Hedef kitlesine hitap edebilen projeler, konut alıcısını hızla satış ofisine çekmeyi başarıyor. 

Dumankaya Flex Office 

Dumankaya Flex Office

Bahçeşehir'de yükselen Dumankaya Flex Office projesi klasik iş ortamı anlayışını tamamen ortadan kaldırıyor. Daire sahiplerinin evlerinden ayrılmadan iş hayatının günlük trendleri ve ihtiyaçlarını karşılayacağı yepyeni ve konforlu bir anlayışı hayata geçiriyor. Flex Office Bahçeşehir, sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. 100 milyon TL yatırım değerine sahip olan Flex Office Bahçeşehir projesinde lansman döneminde daireler 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldı.

Avrupark Bahçekent 

Avrupark Bahçekent

11 Nisan'da düzenlenen lansmanla satışa sunulan Avrupark Bahçekent, dev Şehir Parkı'na komşu konumda yükseliyor. Proje, 21 blokta 1.394 daire ve 86 ticari üniteden meydana geliyor. Bahçekent'in olanaklarını da birleştirerek sakinlerine konforlu bir yaşamın yanı sıra yüksek prim potansiyeli sunan Avrupark Bahçekent projesinde daireler 158 bin TL'den satışa sunuldu. Büyük ilgi gören Avrupark projesi Emlak Konut'un Mayıs ayı satış şampiyonu oldu.

Körfezkent 4 

Körfezkent 4

Emlak Konut GYO'nun "Körfezkent" markasıyla inşa ettiği dördüncü proje olan Körfezkent 4, 1096 konuttan meydana geliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tiplerinin bulunduğu projede 1+1 daireler 165 bin TL'den satışa çıktı. Yoğun ilgi gören projede 1+1 tipindeki dairelerin tamamı kısa sürede satıldı. Körfezkent 1, 2 ve 3 projelerine komşu konumda yükselen Körfezkent 4, ilk ve orta öğretim okulları ve camisiyle tüm ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte.

Soyak Konforia  

Soyak Konforia

Soyak'ın Hadımköy'de inşa ettiği Soyak Konforia projesi Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015 Fuarı'nda tanıtıldı. 3. Havalimanı ve 3.Köprü'ye yakın bir konumda yükselen Konforia, LEED Sertifikası'na uygun bina kriterlerine göre inşa ediliyor. Projede 5 bin konut yer alıyor. Projede lansman döneminde 1+1 daireler 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buldu. Ekim başında satışa sunulan projenin kısa sürede üçte biri satıldı.

Huzurlu Marmara 

Huzurlu Marmara

Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi olan Huzurlu Marmara, 500 konuttan meydana geliyor. Yoğun bir ön talep dönemi geçiren proje, 16 Aralık'ta satışa sunuldu. 90 milyon TL yatırımla yükselen projede lansman dönemi hala devam ediyor. Huzurlu Marmara'da fiyatlar 262 bin TL'den başlıyor. 27 bin metrekare arsa üzerine kurulan Huzurlu Marmara'da lansman döneminde minimum metrekare birim fiyatı 3 bin lira olarak belirlendi.  Aile yaşamının öne çıktığı projede stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmedi. 

En pahalı 5 proje

A+ markalı konut projelerinde de fiyatlar lüksle doğru orantıda yükseliyor. Bulunduğu lokasyon ve dairelerde kullanılan ürün kalitesiyle birlikte ev rakamları artıyor. Özellikle villa ve lüks rezidans projelerinde yüksek fiyatlar görülebiliyor.

Sea Pearl Ataköy

Sea Pearl Ataköy

Ataköy sahilinde denize sıfır bir konumda inşa edilen Sea Pearl, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle yükseliyor. Sea Pearl'deki tüm bağımsız bölümler deniz manzarasına hâkim bir konumda yer alıyor. Katıldığı Cityscape Global ve MIPIM 2015 fuarlarında yabancı yatırımcı ve gayrimenkul devlerinden tam not alan Sea Pearl, yerli yatırımcılar tarafından da büyük ilgi görüyor. Sea Pearl Ataköy projesinde metrekaresi ortalama 7 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Therra Park Tarabya

Therra Park Tarabya

Tarabya'da Boğaz manzarasına hakim bir noktada inşa edilen Therra Park, 49 konutluk butik bir proje olarak yükseliyor. Bahçe ve çatı dublekslerinden oluşan projede, bir adet müstakil villa yer alıyor.  Manzaraya yönelik bir tasarımla inşa edilen Therra Park projesinde dairelerin yüzde 60'ı deniz manzarasına sahip. Projede lansman döneminde metrekare birim fiyatları 7 bin dolar ile 10 bin dolar arasında değişiyordu. Therra Park'taki en ucuz konut 1 milyon 800 bin dolar, en pahalı konut ise 5 milyon dolara alıcı buldu.

The Address Residence İstanbul

The Address Residence İstanbul

Emaar Türkiye'nin Çamlıca'da 2,3 milyar dolarlık projesi Emaar Square'in rezidans bloğu The Address Residence İstanbul, deniz ve Adalar manzarasına sahip. Sir Norman Foster'ın kurucusu olduğu dünyanın en önemli mimari ofislerinden Foster + Partners'ın imzasını taşıyan projede 5 yıldızlı otel de hizmet verecek. Emaar'ın The Address markalı, mobilyalı rezidanslar için sunduğu kiralama sistemi, The Address Residence İstanbul ile Türkiye'ye de geliyor. Ev sahipleri tercih ederse, mobilyalı lüks rezidans dairelerini, The Address Hotel'in özel kiralama sistemine dahil ederek sürdürülebilir gelir elde edebiliyorlar. Projede lansman döneminde 595 bin dolardan başlayan fiyatlarla satış yapıldı.

Avrupa Residence&Office Ataköy

Avrupa Residence&Office Ataköy

Avrupa Konutları'nın en yeni halkalı, son dönemin gözde lokasyonu Ataköy'de yükseliyor. E-5'e sıfır konumuyla dikkat çeken projede rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor. Lansman döneminde rezidans daireler 655 bin TL'den, ofis ve dükkanlar ise metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıldı. Gayrimenkul yatırımcıları tarafından büyük ilgi gören projenin rezidans etabının yüzde 76'lık bölümü 3 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu. 350 milyon TL'lik yatırımla yükselen Avrupa Residence&Office projesinde teslimler 2016 yılının sonunda yapılacak.

Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa İstanbul

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, MIPIM 2015'te görücüye çıktı. Başarılı bir lansman dönemi geçiren projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşuyor. 800 milyon dolarlık yatırımla yükselen Piyalepaşa İstanbul'un tasarımı ödüllü mimar Murat Kader'e ait. Ulaşım açısından da merkezi konumda yer alan Piyalepaşa İstanbul, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede lansman döneminde 1+1 daireler 565 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buldu.

Güncelprojebilgileri.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Portföyüne Sea Pearl'ü ekleyen Nevita, 2.2 milyar TL ciro hedefliyor!
  • 16.09.2021 12:02

Portföyüne Sea Pearl'ü ekleyen Nevita, 2.2 milyar TL ciro hedefliyor!

Nevita, yeni yapılanması Nevita Luxe ile Türkiye’de 1 milyon dolar ve üzeri değe ...

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:37

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 3+1 örnek dai ...

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:31

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 1+1 örnek dai ...

Avrupark Bahçekent 2+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi
  • 19.08.2021 16:43

Avrupark Bahçekent 2+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi

Emlaktasondakika.com olarak Avrupark Bahçekent 2+1 örnek dairesinin 3D sanal tur ...

Sea Pearl Ataköy 1,5+1 Sanal Tur Örnek Daire Çekimi
  • 19.08.2021 16:36

Sea Pearl Ataköy 1,5+1 Sanal Tur Örnek Daire Çekimi

Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl projesi Kuzu Grup tarafından inşa ediliyor. ...