maritbet girişmaritbet
2011’de evlere en az yüzde 10-15 zam gelir

2011’de evlere en az yüzde 10-15 zam gelir

Özyurtlar İnşaat Başkanı Tamer Özyurt, bu yıl konutta arsa maliyeyetlerinin belirleyici olacağını ve inşaat şirketlerinin konut büyüklüklerini küçültme yoluna gideceğini söyledi

 Özyurtlar İnşaat Başkanı Tamer Özyurt, bu yıl konutta arsa maliyeyetlerinin belirleyici olacağını ve inşaat şirketlerinin konut büyüklüklerini küçültme yoluna gideceğini söyledi.

Demire ve çimentoya yüzde 10-15 seviyelerinde zammın gelmesi ve arsa bedelinin inşaat maliyetinin yüzde 40'ını oluşturmasının fiyatları artıracağını belirten Özyurt “Bu yıl daire büyüklükleri konusunda değişikliğe gitmeyeceğiz. Ama yeni limari projeler ve daha iyi hizmet çalışacağız” dedi.
 
Öte yandan ilk karma projeleri  Ak&Nmerkez projesiyle ilgili de bilgi veren Özyurt, konutlardan sonra mağaza ve dükkandan oluşan ticari birimlerinin de satışa çıkardıklarını söyledi. 173 mağaza ve dükkanın metrekare fiyatının 2 bin 500 liradan başlıyor. Ticari birimlerin büyüklüğü ise 10 metrekare ile 1805 metrekare arasında değişiyor.
 
Esenyurt'ta merkezi konumuyla dikkat çeken Ak&Nmerkez'in, çok işlek bir noktada yer aldığını söyleyen Özyurt “Özellikle caddeye bakan dükkânlara büyük ilgi var” dedi. 150 milyon lirayı mal olması beklenen Ak&Nmerkez'in, yapımına aralık ayında başlandı. İlk olarak projede yer alan 962 konut satışa sunuldu. İlk birkaç gün içinde 140 adet stüdyo dairelerin tamamı satıldı. 
Kaynak: Star
  • Etiketler:

Yorum Yaz