maritbet girişmaritbet
"15 Temmuz'da demokrasinin koruyucusu olduğumuzu gösterdik"

"15 Temmuz'da demokrasinin koruyucusu olduğumuzu gösterdik"

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün dördüncü yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Darbe girişimine karşı büyük bir kararlılıkla mücadele eden milletimiz, demokrasinin koruyucusu olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, şöyle konuştu: “15 Temmuz'un dördüncü yıl dönümünde, hain darbe girişimine karşı mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne inanan ve bu yolda büyük mesafe kateden güçlü bir ülke. Milletimizin demokrasi için verdiği mücadele ile Türkiye, gücünü bir kez daha ortaya koydu.”

Yüce Meclis'in onarımını büyük bir özenle tamamlamaktan onur duyuyoruz

15 Temmuz'dan hemen sonra GYODER'in, hain darbe girişimi sırasında hasar gören Türkiye Büyük Millet Meclisi binasının onarımı için harekete geçtiğini hatırlatan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, 2016 senesinde Aziz Torun'un başkanlığını yaptığı GYODER Yönetimi 32 üye firmasının desteğiyle bu onurlu görevi tamamlamak için izin istedi. TBMM Başkanlığı'nın da uygun görmesiyle bir protokol imzalandı ve GYODER ‘Milletin Meclisini Millet Yapar' konsorsiyumu, Meclis'in hasar gören bölümlerinde 2016'da başlattığı onarımı 2017 yılı sonunda tamamladı. GYODER olarak, 15 Temmuz gecesinde milletin iradesine yapılan saldırıdaki en önemli ve anlamlı cephelerden biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi binasının onarımını büyük bir özenle tamamlamış olmaktan onur duyuyoruz ve “Önce ülkemiz!” bakış açısının bir GYODER geleneği olarak ilelebet yaşayacağından eminiz!” diye konuştu.


Bize düşen görev ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmaktır

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER olarak ülke ekonomisi için değer oluşturmaya devam edeceklerini belirten Mehmet Kalyoncu, “Ülkemizin ne kadar önemli ve değerli topraklarda bulunduğunu hatırladığımız bugün bize düşen görev, bu toprakların her bir metrekaresinin kıymetini bilerek ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Gayrimenkul, Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri ve yaklaşık 200 alt sektörü direkt etkileyen büyük bir sektör. Amacımız bu büyük sektörün gelişmesine ve ülkemizin çok daha güçlü bir ekonomiye sahip olmasına katkı sağlamaktır” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Süleyman Çetinsaya'dan 15 Temmuz mesajı!
  • 15.07.2021 09:22

Süleyman Çetinsaya'dan 15 Temmuz mesajı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tek millet, tek bayrak, ...

Kapadokya’da balonlar Türk bayrağıyla havalandı
  • 15.07.2021 10:39

Kapadokya’da balonlar Türk bayrağıyla havalandı

Kapadokya’da sıcak hava balonları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dola ...

Türksat 5A uydusu bugün hizmete başlıyor!
  • 28.06.2021 09:21

Türksat 5A uydusu bugün hizmete başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türksat 5A'nın test çalışmalar ...

GYODER Çözüm Platformu'nda ofislerin geleceği konuşuldu
  • 01.04.2021 11:18

GYODER Çözüm Platformu'nda ofislerin geleceği konuşuldu

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Ofis konusunun geleceğindeki belirsizliklerin n ...

“Kentsel dönüşüme bütüncül yaklaşımla bakmalıyız”
  • 03.03.2021 12:35

“Kentsel dönüşüme bütüncül yaklaşımla bakmalıyız”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, ‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada ...